Vuoden 2013 suosituimmat postaukset

Tämä vuosi alkaa olla päivää vaille taputeltu. Vuosi 2013 on ollut aika normaali, mitään kovin ihmeellistä tai mullistavaa ei ole tapahtunut. Blogi on toki kasvanut ja muuttunutkin hieman kasvun aikana. Vanhoja tekstejä lukiessa huomaattekin muutoksen ainakin kieli- ja ulkoasussa. ;)

DSC00326

Jaan teille jokaisen kuukauden suosituimman postauksen, jos kyseinen postaus löytyy jo suosituimmista, valitsen seuraavaksi suosituimman, jotta pääsette ehkä lukemaan jotain uutta. Jaan postauksen kahteen osaan, jotta lukeminen on mielekkäämpää.

 • Tammikuussa kirjoitukset painottuivat paljon jumppailuun ja mielipidepostauksiin. Suosituimmaksi postauksesi päätyykin kirjoitus Bodyattack-tunnista, otsikolla LesMills Family: BODYATACK™.
 • Helmikuussa kirjoitin kaksi kaikkien aikojen suosituinta postaustani, jotka molemmat komeilevat suosituimmissa postauksissa sivupalkissa. Kiinteystysohjelma-postauksen kirjoitin ihan vain siitä syystä, että sain jatkuvia kommentteja ja kysymyksiä asiaa koskien. Ajattelin, että teen yhden postauksen johon voin aina linkata jos joku kysyy asiasta. :D En tajunnut kuinka suosittu tästä kirjoituksesta tulisi. Muutamien päivien aikana blogiini eksyi tuhansia uusia lukijoita ja bloglovinin seuraajamäärä nousi parilla sadalla per päivä. Kolmanneksi suosituin kirjoitus helmikuussa oli Huippukuntoon spinningin avulla.
 • Maaliskuussa aloin jakamaan enemmän ja enemmän reseptejä ja ruokavinkkejä yleisesti. Suosituimmaksi postaukseksi päätyi yllättäen kirjoitus sporttisen kropan huonoista puolista.
 • Huhtikuussa kuvailin ensimmäisiä videopostauksiani. Kuvasin vinkit oikeanlaiseen tekniikkaan etunoja- ja ojentajapunneruksia tehdessä. Jaoin muutenkin paljon erilaisia treenejä ja treenivinkkejä. Suosituin postaus oli Victorias secret-postaus, joka löytyy jo sivupalkista. Toiseksi tuli Loikkatreeni.
 • Toukokuussa siirryin Fitfashionille ja sain ensimmäisiä yhteistyökumppaneitani blogin tiimoilta. Kokkailin paljon uusia ruokia ja suosituin postaus toukokuulta onkin Itsetehdyt sipsit.
 • Kesäkuussa jaoin paljon reseptejä ja juhannuksen jälkeen 10 vinkkiä turvotuksen poistoon. Suosituimmaksi kirjoitukseksi nousi kuitenkin kirjoitus HIIT-treenistä otsikolla Mitä on HIIT-harjoittelu sekä esimerkkitreeni HIIT tyyliin.

DSC00372


No Responses to “Vuoden 2013 suosituimmat postaukset”

 1. Avatar Kaisa sanoo:

  Hei, aluksi haluan kiittää sinua tästä blogista! Innolla luen postauksiasi ja joskus aina uudelleen ja uudelleen. Reseptit ovat parhaimpia;) miettisin että voisitko kertoa vähän enemmän iHerbin tilauksesta sillä muistelin, että olet tilannut sieltä joskus. Yritin kovasti tehdä tilausta juuri, mutta tilaus kaatui siihen kun en osannut laittaa kuljetustietoja.. en ole ennen tilannut netistä joten luulen, että peruutin tilauksen, koska en uskaltanut tehdä sitä loppuun asti.. varsinkin kun en englantia täysin ymmärtäny kun ruvettiin puhumaan ALVeista ja postikuluista:-/Questbareja kovasti halajaisin! namnam<3 Mahtavaa uutta vuotta sinulle ja jatka samaan malliin blogin suhteen!:-) t. yksi innokas lukija

  • Avatar ainor sanoo:

   Hei Kaisa ja kiitos kovasti :)
   Oon tosiaan tilannut iherbistä muutaman kerran, mutta nyt en kyllä yhtään muista millä kuljetuksella sen otin?? Mulla on ajatuksena kans tilailly questbareja niin voisin siinä samassa postailla noista kuljetuksista ja muista jutuista.
   Hyvää Uutta Vuotta myös sulle!

   • Avatar Kaisa sanoo:

    Hihh jeee aivan mahtavaa ja kiitos!:-) innolla jään odottamaan koska tilausta uskaltaa laittaa menemään;)

 2. Avatar Johanna sanoo:

  Huippukuntoin spinningin avulla.. Kyllä jos Ainon vetämä!! Kyllä taas mentiin lujaa tänään

Kommentoi