Paljon treeniä ja pikavinkit pöhötyksen poistoon

Viikon lepoilut on nyt takana ja aloitin aika vauhdikkaasta heti tänään. Kävin aamulla salilla herättelemässä kroppaa tekemällä ylävartalotreenin. Pienempiä lihasryhmiä treenatessa tykkään tehdä supersarjoja, jolloin treenistä saa hieman tehokkaamman. Huomaa, että takana on lepoa, koska tunsin jälleen hengästyväni (ei tapahdu liian usein) ja kaikki oli melko raskasta muutenkin. Syy miksi tein aamutreenin oli tosiaan valmistella kroppaa iltaan. Bodyattackilla aloittaminen pitkän tauon jälkeen ei nimittäin ole ihan paras idea.

DSC00465_Fotor

Illan jumpparupeama alkoi siis Bodyattackilla ja täytyy myöntää että hieman jännitti kuinka rankkaa se tulisi olemaan. Jännitin kuitenkin turhaan, koska tekeminen tuntui todella energiseltä ja jopa helpolta. Huomaa, että on tankattu huolella. Jatkoin perään vielä spinningin ja coren. Spinniin vaihdoin muutaman kappaleen ja mielestäni ne toimi hyvin heti kättelyssä. Oli muutenkin sellainen olo että olisin voinu polkee ne polkimet paskaksi kun energiaa riitti niin paljon! :D Kurkkukin on nyt hieman käheenä kaikesta käskyttämisestä.

DSC00461

Jumppien jälkeen päätin puhdistaa vielä viimeiset pöhötykset ja menin infrapunasaunaan hikoilemaan puoleksi tunniksi. Nyt on taas ihan uudesti syntynyt olo! Jos teillä muillakin on ollut pöhötysoloja, niin ihan vinkkinä, että yhdessä päivässä saa jo aika paljon aikaiseksi jos haluaa. En suosittele tällaista pitkässä juoksussa, mutta joskus jos olo on ahdistava, niin jo yhden päivän puhdistautuminenkin tekee ihmeitä.

Tänään olen…

  • Juonut todella paljon vettä pitkin päivää.
  • Treenannut aamulla ja illalla, toinen treenistä mieluiten kunnon kovatehoinen hikoilutreeni.
  • Infrapunasaunonut. Myös tavallinen sauna kelpaa.
  • Syönyt proteiinipainotteisesti. Hiilareiden vähentäminen vähentää myös nesteitä.
  • Syönyt paljon vihanneksia ja salaattia mikä puhdistaa kroppaa. Lisukkeena kanaa ja katkarapuja.

No Responses to “Paljon treeniä ja pikavinkit pöhötyksen poistoon”

  1. Avatar Anumaaria sanoo:

    Aattelin jo siinä loppuvenyjen aikana että helkkari, eihän sulle tullu flunssa, mutta sun äänihän se sit ottikin osumaa.
    Täytyy tosiaan sanoa, että tänään oli kyllä meno päällä. Pakko sitä oli itsekin pistää parastaan, sitäpaitsi sähän näet jos joku laskettelee kevyillä vastuksilla. ;) Ja biisivaihdot toimi muuten hyvin, hyvä ku vaihdoit sen Elastisen veke.

Kommentoi