Vuoden 2013 suosituimmat postaukset osa 2.

Aika jatkaa eilistä postausta koskien vuoden suosituimpia kirjoituksia. Heinäkuussa olin kesälomalla ja poissa töistä. Kokkailin paljon erilaisia jäätelöreseptejä ja pidin lepoa jumpista. Kävin lenkillä ja salilla muutamia kertoja viikossa ja juhlin paljon! En siis treenannut  juurikaan, minkä vuoksi paino tippui heti muutaman kilon alaspäin. Suosituin kirjoitus oli kotonakin tehtävä HIIT-treeni, joka löytyy täältä.

image

Elokussa palasin takaisin töihin ja jumppainto oli ylimillään! Kirjoitin kolme postausta, jotka kaikki löytyvät suosituimmista kirjoituksista sivupalkissa. Neljänneksi suosituin oli kirjoitus kookosöljystä. Kookosöljyn ympärillä on ollut paljon puhetta siitä onko se hyvästä vai pahasta. Täältä voitte lukea minun ajatuksia aiheesta.

IMG_4103

Syyskuussa alkoi haaste, johon osallistui paljon lukijoita. Tavoittelimme parempaa oloa ja mieltä terveellisten valintojen kautta. Jaoin teille vinkkejä aiheeseen liittyen. Syksyn haasteen ensimmäisen viikon teema onkin kolmanneksi suosituin kirjoitus syyskuussa. Kaksi ensimmäistä löytyy jälleen sivupalkista.

IMG_2309

Lokakuussa perhedyin paljon rasvoihin ja niiden vaikutuksiin elimistössämme. Kirjoitin myös treeniin liittyviä postauksia, tein raakasuklaata ja jaoin keskiviikkoisin ”3 suosituinta” – kirjoituksia. Kolmanneksi suosituin kirjoitus lokakuussa olikin 3 terveellistä pizzareseptiä.

DSC00006

Marraskuussa aiheet jatkuivat samoina kuin edellisenä kuukautena. Lukijämäärät nousivat suuresti näiden kolmen kuukauden aikana ja parhaimmillaan blogissa vieraili 50 000 yksilöityä kävijää kuukaudessa! Kolmanneksi suosituin kirjoitus koski yllättäen pakaroita :D.

DSC00030

Joulukuussa aloin jo odottelemaan tulevaa joululomaa ja ajoittain viikot tuntuivat pitkiltä ja raskailta. Odottavan aika on pitkä! Joulukuussa oli myös muutamat pikkujoulut, kuten asiaan kuuluu. Suosituin kirjoitus oli Asiaa Pyllystä. 

1490575_10152024603389774_2134873126_o

 

Haluan toivottaa kaikille oikein mahtavaa Uutta Vuotta 2014!!! :)

 


No Responses to “Vuoden 2013 suosituimmat postaukset osa 2.”

  1. Avatar Jepanderi sanoo:

    Hyvää uutta vuotta rouva! Puss puss <3

  2. Avatar tididam sanoo:

    Hei! Oot aiemmin tehny postauksen etunoja- ja ojentajapunnerruksista, joista varmasti moni sai uutta tietoa! Ois kiva jos tekisit samantyyppisen ohjeistuspostauksen kyykkäämisestä (askel,normi). Jumppatunneilla/salilla kun niiiiiiin moni kyykkää aivan väärällä tekniikalla ja saa sillä vaan selän (ja polvet) kipeiksi :/
    Oikein hyvää uutta vuotta Aino!:)

Kommentoi