Reisi-Pakara-Vatsa

Tein tänään uuden lämmittelyosuuden RPV tunnille ja vaihdoin myös muutaman lihaskuntokappaleen. Mielestäni sain hyvän kokonaisuuden aikaiseksi ja oon tosi tyytyväinen lämppäriin ja biiseihin! =) Harmi kun en pääse ohjaamaan BODY/RPV tunteja hetkeen kun oon lähdössä lomalle.
Mulla on usein bodyssa ja rpv:ssä samoja lämppäribiisejä. Lihaskunnot on aina erit :)

Muutamia juttuja mitkä on ominaisia omilla BODY/RPV tunneillani:

* Tempo – Käytän nopeatempoisia kappaleita lämmittelyssä. Mixaan biisien rytmit niin että ne nousevat kappale kappaleelta loppua kohden. Ensimmäinen biisi 130 bpm ja viimeinen kappale on yleensä 150bpm.

*  Teen jo lämppärissä paljon liikkeitä jotka pistävät etenkin alavartalon isot lihakset (reidet&pakarat) duuniin. Teen myös yhden räjähtävyyttä vaativan ”lihaskunto” biisin keskellä RPV:n lämmittelyä.

* Käytän toiminnallisia liikkeitä, jotta syke pysyy ylhäällä myös lihaskunto-osuudessa

* Ei taukoja tunnin aikana (kappaleet on mixattu yhteen)

RPV:n Biisilista näyttääpi tällä hetkellä tältä (olen siis mixannut kappaleita itse jonkun verran) :

Lämmittely:

 1. Be my lover (original radiot edit) – Inna
 2. Angel eyes (David May edit) – Akon & play n skillz
 3. She makes me go (radio edit) – Arash feat. Sean Paul
 4. Sleeping in my car (marco van basken edit) – Kendy
 5. Nothing can hold us back (Crystal Lake Remix feat J. Malik) – Bryce
 6. What’s Up (Nookati Project Remix Edit) – Nick Skitz & Royaal
 7. How we do (Kandy Man Remix Edit) – Love Junkeez
Lihaskunto:
 1. C’mon – Kesha
 2. Brokenhearted – Karmin
 3. I Surrender (radio edit) – Cadence
 4. Troublemaker – Olly Murs feat. Flo Rida 
 5. Live 4 Die 4 (David May edit feat Pitbull) – R.J
 6. Dont Wake Me Up (Basslouder Remix Edit) – High Rolla
 7. Gangnam Style (Basslouder Remix Edit) – K-Poppers
 8. Figure 8 – Ellie Goulding (venyttely)
Tykkäättekö te käydä RPV tunneilla? :)

No Responses to “Reisi-Pakara-Vatsa”

 1. Avatar Elina sanoo:

  Tykkään käydä nimenomaan sun rpv tunneilla! Oon käyny rpv tunneilla,joilla ei todellakaan tienny et treenataanko siellä edes reisiä jne..lämmittely oli ihan olematonta ja tunnin kestokin 30min,eihän siinä kerenny mitään! Aluksi olinki epäileväinen,uskallanko tulla kokeileen sun rpvtä mutta samantien kun tunti alko oli tekemisen meininki,ja todellaki hyvää treeniä! Ihan huikeeta :) halun vielä joskus tehä samallalailla ’kyykkyhypyt’ surrender biisis miten sä vedät!:D oma suoritus on vielä niin säälittävää x) uus lämmittely oli myös kiva!!:)

  • Voi ihana kuulla, kiitos kovasti!:) ne surrender hypyt on kyllä aika hapokkaat :D mutta harjoitus tekee mestarin, joten reeniä vaan niin kyllä lähtee!:)

 2. Avatar mea sanoo:

  Mä en ihan hirveesti tykkää rpv:stä, ihan vaan sen verran, että ootan aina kun kuuta nousevaa että pääsen sinne :D oon muuten kokeillu muutamien ohjaajien samaa tuntia ja ei vaan iske just mulle.

 3. Avatar Anonymous sanoo:

  Sinun RPV on tosi hyvä!Eilen en valitettavasti päässyt kun polvi/jalka vaivaa…Ainut miinus on että sinulla on yleensä paljon nopeita kyykkyhyppyjä, jota en pysty tekemään polven takia. Mutta vedän sitten yleensä hitaampaan tahtiin niitä. Ymmärrän että muut niistä tykkää enkä sano että sinun pitäisi jättää ne pois. Harmittaa vaan koska itse en pysty niitä tekemään vaikka haluaisinkin ja kunto kestäisi :) Jatka vain samaan malliin! :)T. Sanna

 4. Avatar Hanne sanoo:

  Moi Aino, kiitos biiseistä, sain niistä vinkkejä omalle RVP-tunnille. Mun ei tule kuunneltua radiota yhtään, joten musan ettiminen on aina varmaankin suurin homma ohjelman uudistamisessa. Meidän salilla RVP:t on yks suosituimpia tunteja, omani on perjantai-iltaisin. Mun tunti on 60 min ja kollegan 45 min. Ne ei todellakaan ole mitään perustason tunteja vaan rankkaa tavaraa! :D mullakin on kyykyissä hyppyjä. Johtuukohan tuosta Attack-taustasta ;)

 5. Avatar patentti sanoo:

  Mä olen ehkä kerran käynyt RPV:ssä, ei tehnyt suurta vaikutusta. Ei ollutkaan Ainon tunti ;) Tulevaisuudessakaan ei varmaan tule käytyä, yritän tehdä jalat salilla 2x viikossa ja tykkään käydä Attackissa.. Tuntuu ettei jalat ikinä palaudu! :D En siis varmasti ala sotkea tähän vielä uusia jumppia vaikka toi kyllä kuulostaa tosi kivalta.

 6. Avatar Anonymous sanoo:

  Ihan varmasti tykkäisin Ainon RPV:stä, mutta tunnin ajankohta ei vaan sovi minulle. Siksi toivoisinkin, että kesälukkarissa perjantain tai lauantain body tunti vaihtais paikkaa RPV:n kanssa.

 7. Avatar marja sanoo:

  Tää ei nyt liity rvp:hen, mut kysymys että mitä teen väärin ku aamureenien jälkeen, koko päivä meinaa mennä iha unessa:D

  Esim tänäänki oli pump60+spinn45 putkeen, jota enen olin nukkunu 8 tunnin yö-unet ja vetäny puuroo aamupalaks nassuu. Salilta ku pääsin söin suht nopeesti, mutta silti tuntuu et vois vaa nukkua loppupäivän. Vaikka nukkuisin pikaset päiväunet, on olo silti tokkurainen. Mulla on suht hyvä, kunto että siitä se tuskin johtuuu. Onko vaan niin että aamureenit ei sovi mulle? Tosi mälsää, koska oon monesti töissä 15-22, jolloin aamureeni ois just hyvä, mut en uskalla yleensä tehä sitä ku sit työpäivä tuntuu väsymyksen takia entistä hirveemmältä.

Kommentoi