Tämän avulla jaksan

Tietäisitte kuinka useasti kuulen kysymyksen ”Miten sä oikeen jaksat?!” ja vastaus siihen lienee super hyvä kunto ja hyvät ruokailutottumukset. Aamupala on oikeasti päivän ehdottomasti tärkein ateria, älkää siis jättäkö sitä väliin! Olen ehtinyt kirjoitella tästäkin aiheesta ennen, mutta eihän näistä voi koskaan liikaa jauhaa :)

Viime viikolla mulla kävi muutama epäonni aamiaistouhujen kanssa, kun yhtenä päivänä oli leseet loppu, seuraavana päivänä olin unohtanut kookosöljyni töihin ja voin kertoa että puuro maistui aivan pahville ilman sitä! Kolmantena päivänä Innocent-smoothie oli loppu sekä jääkaapista että kaupasta ja kun on tottunut sen makuun niin tavalliset vähäkaloriset mehukeitot maistuu aivan vedeltä. :D

Nyt on taas kaikki aineet kaapissa ja voin nautti perinteistä brekkariani hyvillä mielin.

 • KauraLESE (Leseestä tulee parempi koostumus ja sisältää enemmän kuitua kuin hiutale. Käytän yleensä Pirkan luomu versiota, mutta sitä ei ollut saatavilla niin..)
 • Raejuusto 2% rasvaa (se kevyt on aivan kaameeta mun makuun)
 • Himalajan kristallisuola
 • Cocovin kylmäpuristettu kookosöljy
 • FEELVIVID superuutteet: Acai, Goji, Villi tyrni (voit lukea lisää täältä)

Viimeistelyyn INNOCENT Smoothieta sillä maulla mitä kaupan hyllyltä löytyy. Näitä on joskus aika vaikea löytää, mutta Citymarketeissa ainakin suhteellisen usein saatavilla :)


No Responses to “Tämän avulla jaksan”

 1. Avatar mea sanoo:

  Miten paljon tossa smoothiessa on eroa ihan noihin perusmehukeittoihin verrattuna? :-D syön joka aamu sitä perus vadelmamehukeittoa, mutta tekis kyllä mieli testata muutakin!

  • No siis maku on paljon parempi mun mielestä! Smoothiessa on vain hedelmiä/marjoja ilman lisä-aineita tai sokeria, mutta näin ollen energiaa on enemmän kuin noissa vähäkalorisissa keitoissa :)

 2. Avatar Anonymous sanoo:

  paljonko laitat noita hiutaileita puuroosi? montako desiä? ja paljonko vettä? :)

 3. Avatar Anonymous sanoo:

  Yks syy sun jaksamiseen on varmasti myös hyvä palautuminen eli riittävän pitkät yöunet? :)

Kommentoi