Leuanvetoja, mäkivetotreeni sekä arvonnan voittaja

Heippa! Aamun jumpat ja humpat takana ja fiilis katossa. Aah, mä niin rakastan tätä urheilun jälkeistä olotilaa!! Viime aikoina on ollut kaikenmoisia pyhäpäiviä ja oon joutunut olemaan pois omilta tunneilta enemmän kuin normaalisti, joten päätin sitten ojentaa auttavan käteni ja tuurata huomisen Bodystepin wsc:llä illalla. Oikeestaan meen todella miellään vetämään tunnin, sillä mun oma tunti jää ensi viikolla väliin Vapun vuoksi. 

IMG_6171

Juoksutakki saatu PUMA:lta

Eilen täällä Vaasassa oli aivan ihana ilma, aurinko paistoi ja lämpötilat huiteli + 15 paikkeilla. Olin aamupäivästä töissä ja body-tunnin ohjaamisen jälkeen muutama tyttö oli salin puolella vetämässä leukoja. Jäin siihen selittämään jotakin ja kokeilin itsekin vetää muutaman leuan. Vedot tuntuivat jotenkin todella kevyeltä, joten päätin kokeilla vetää 10 leukaa. Viimeksi kun laitoin tänne videon leuanvedosta, sain paljon kommenttia, etteivät kädet suoristuneet tarpeeksi. Tämä oli ihan vain syystä etten suoraan sanottuna tajunnut, millainen on oikeaoppinen leuanveto, koska en ole niitä koskaan sen kummemmin harrastanut. Tai siis, tyhmäkinhän sen tajuaa, että puhdas veto lähtee suorilta, mutta sitä ei jotenkin tajunnut itse vedellessä.

No, nyt sitten paremmalla infolla ja ajatuksella tein sen 10 leukaa ja yritin ojentaa kädet kunnolla sekä pitää jalat suorana. Jalat ovat suorempana kuin mitä videossa näyttää, mutta menivät näköjään koukkuun muutaman kerran. HUOM. Tämä oli toinen kerta elämässäni kun yritän mitään ”maximisuoritusta” tai ylipäätään teen kyseistä liikettä, joten tekniikka ei varmasti ole mikään täydellinen. (lisäksi oikea kyynerpää on vammautunut, eikä suoristu kunnolla lainkaan, sen huomaa jos katsoo tarkasti) ..Kauheeta selittelyä…tässä video :D

Eilen Illalla oli suunnitelmissa mennä vielä salille, mutta hienon ilman vuoksi, päätettiinkin siirtää treenit ulos ja lähteä paikalliseen laskettelukeskukseen juoksemaan mäkivetoja. Vedettiin alkuun parin kilometrin lämmittelyhölkkä, jonka jälkeen siirryttiin itse treeniin. Oon treenannut alavartaloa salilla säännölisesti koko vuoden 1-2 kertaa viikossa. Nyt onkin aika jalostaa jaloissa oleva voima räjähtävyydeksi ja nopeudeksi. Ulkonäkö ei ole mun (ainoa) syy treenata, vaan haluan olla urheilullisesti hyvä monilla osa-alueilla, haluan pystyä tehdä kaikkea mahdollista (mieluiten sellasta mihin moni muu ei pysty :D).

Eilinen treeni koostui 5 vedosta, jotka pingottiin täpöllä ylämäkeen. Tämän jälkeen 3 minuutin tauko ja sama toistettiin kolmesti = 15 vetoa. Loppuun hölköteltiin vielä pari kilsaa höntsää!

IMG_6184

Sevenuppia vai ihan vaan vettä… :D

IMG_6178

Tänään herätessä pakarat, takareidet ja vatsalihakset tuntuivat hieman helliltä, joten treeni on mennyt juuri sinne minne kuuluukin! Ajattelin alkaa tekemään näitä treenejä kerran viikkoon, jos vaan ehdin, kaiken muun lisäksi. Olisi niin paljon kaikkea, mitä olisi kiva harrastaa!

Tänään olisi suunnitelmissa kuvata Bikini Bootcampin toisen kuukauden treenit ja muokkailla videot blogikuntoon! Oottehan vielä treeneissä mukana, jotten tee ihan turhaa työtä? ;) Ruokavalioon tulossa myös pientä fiilausta, molemmat postaukset tulevat huomisen/maanantain aikana. Muistakaa, että paras muodonmuutos palkitaan!! :)

lenkkiselfie

#lenkkiselfie +  hämärän näköinen pläsi :D

Random.org arpoi MobileFunin kuuloke+käsikotelon voittajaksi Iidan, tällä kommentilla:

Treenifiilis syntyy tietty musiikista. Juoksulenkit sujuu paljon keveämmin tietynlaisen musiikin tahdissa. Nyt keväällä treenifiilistä nostaa myös ihanasti auringonpaiste, jota on koko pitkän talven Lapin kaamoksessa odotellut.

Onnea Iida! Olen suhun yhteydessä :)


No Responses to “Leuanvetoja, mäkivetotreeni sekä arvonnan voittaja”

 1. Nimetön sanoo:

  Alkaako uudet treenit ja ruuat sitten ensi viikosta 18 vai vasta viikosta 19? Ja mikä on circuitin pituus? Kaikki treenit on tehty, ruokavaliossa pysyminen sitten taas…no on syöty ohjeen mukaa mutta sitten taas joskus naposteltu :D

 2. Sonja sanoo:

  Juu juu, oon mukana treeneissä! Oon just lähdössä kuukauden lomamatkalle, joten ohjeet tulee todellakin tarpeen :)

  Hienostihan ne leuat meni :)

 3. Reamary sanoo:

  Vau noista leuoista. :) On muuten pitäny jo aikasemminkin kommentoida että teiän salilla näyttää kyllä niin kivalta! :D Siis jotenkin tosi viihtysältä näyttää ympäristö, ehkä osittain tuon valaistuksen takia. Olispa meilläkin tuon näköistä. :D

 4. k sanoo:

  Moikka! Huomasin et olit tilannut joskus Nikeid:stä itse suunnittelemasi kengät. Haluaisin itekin kovasti tilata, mutta mulla on ongelmia sen tilaamisen kanssa. Toi ei jotenki usko että en asu USA:ssa ja tilaamisen yhteydessä pakottaa valitsemaan osavaltion. Oon muuttanut 100 kertaa tuolta oman tilin asetuksista, että asun suomessa, mutta tilaamisen yhteydessä näyttää, että asunkin USA:ssa ja kun meen kattomaan taas asetuksista, miten asia on, näyttää sielläkin, että asuinpaikkani olisi USA.
  ARGH tosi ärsyttävää, koska oon kokeillu kaikki mahollisia tapoja ja haluisin niiiinyhet kengät sieltä! :((((
  mietin vaan että miten sä onnistuit? :D

 5. Maija sanoo:

  Mukana oon pysynyt. :) kaikki treenit tehty, yks viikko innoistuin tekemään jopa kaks corea. :) syömisetkin on mennyt hyvin ja oon ollu karkkilakossa. Nyt tulevana vappuna ajattelin pysyä kahdessa-kolmessa skumppa lasillisessa. :D
  Ootan siis enemmän ku innolla uusia treenejä!
  Vau, oot ihan mahti mimmi noissa leuanvedoissa! Mä saan täl hetkellä vaa kaksi suorilta käsiltä..

 6. alisa sanoo:

  upeet silmät!!! :) pakko sanoo et saan iha älyttömästi motivaatiota sun blogista! päivittelet monipuolisesti ja tarpeeks usein!

 7. suski sanoo:

  Mukana ollaan!!!

 8. nella sanoo:

  Heips!
  Pakko kirjottaa sulle. Oon niin tykästyny sun blogiin. Postaukset on monipuolisia ja kiinnostavia. Ja sä motivoit!! Mä rakastan urheilua yli kaiken. Elän trrveellisesti syön terveellisesti ja urheilen sopivasti paljon riittävästi..miten sen nyt ottaa.. anyways. Käytkö sä ulkona tai juotko? Joo ois se ihan kivaa ja joskus.. mulla tulee siitä aina vaan niin huono omatunto ja tuntuu että treenit menee vaan hukkaan.. jnejne.. ja tuntuu et kaikki kattoo nenänvartta pitkin et ootko sä nyt ihan pimee kun mietit jotain treenejä :/ no sittes.. ööm oon tällänen normi kokonen.. en noin upeen timmi kun sä. Tavotteena ois! Mutta niin miten saisin mun käsiin kokoa? Siis en saa niihin lihasta. Tien pitkä jänteistä työtä. Ja mulla on vähän ja näkyykin mut etenkin olkapäät on sellaset laihat.. haluun pyöreyttä.. mutta miten.. tuntuu et mun olkapäät on reeneistä vaan puhki mut ei lihakset kipeydy. Hermoa raastavaa.. oispa rahaa palkata valmentaja. Olisin iki onnellinen mutta ei.. joten jos vinkkejö niin ilomielin otan vastaan. Tsemppiä sulle !!:)

  • ainor sanoo:

   Moi! Kiitos paljon :) Lihas ei kasva ellei syö tarpeeksi, eli ei muuta kun lisää ruokaa (terveellistä, ravitsevaa) napaan, salitreeniä ja lepoa oikeassa suhteessa, niin eiköhän ala kasvaa olatkin :)

 9. Heidi sanoo:

  Mukana ollaan! Muutama circuit tullut korvattua crosfitt circuitilla kun ei ole itsellä ollut tarpeeksi puhtia piiskata itseään. Ryhmässä sitten on pakko tsempata ja tehdä :) Mutta ovat olleet myös tehokkaita tunteja.
  10 leuanvetoa, huippua! Ois ollu kiva nähdä sun ilme kun teet tuon viimeisen vedon, irvistitkö edes yhtään :D

 10. Susanna sanoo:

  Mukana ollaan! Vähän huonosti vaan mennyt tää 4. viikko tässä kun hirveessä flunssassa, niin en ole oikein voinut tehdä mitään :/

 11. RoosaT sanoo:

  Aika kova mimmi oot kyllä!! Käytiin meinaan tuolla kans tänään tekee noita mäkijuoksuja, kerran käveltiin ja kaksi kertaa juostiin koko mäki ja 4 kertaa puolesta välistä, kaikki oli jo niistäkin määristä ihan puhki!! :D hyvä treeni kyllä, kiitos ideasta :)

  • ainor sanoo:

   Heh, kiitti! Se on kyllä hyvä treeni, samalla saa raitista ilmaa ja vähän aurinkookin :P

 12. Anni sanoo:

  Hei Aino!
  Ajattelin kun olet noita urheiluvaate- ja peppufarkkupostauksia tehnyt , että tämä voisi kiinnostaa sinua. http://www.huffingtonpost.com/2014/04/22/barbell-apparel-denim-jeans-for-athletes_n_5192767.html?ncid=fcbklnkushpmg00000032
  Hyvää sunnuntaita sulle :)

 13. Iida sanoo:

  Siistiä :D Innolla odotan postia saapuvaksi.

Kommentoi