KESKIVARTALO TIKKIIN – LISÄÄ TÄMÄ TREENIN LOPPUUN!

Treeni alkaa olla paketissa, mutta keskivartalo pitäisi vielä treenata läpi! Kyllästyttääkö ainaiset vatsarutistukset ja salilaitteissa vääntämiset? Tänään ajattelinkin jakaa näppärän, tehokkaan ja vielä nopean keinon haastaa sekä keskivartalon lihaksistoa, että myös sykettä ja hapenottokykyä. Tällaisella viimeistelyllä voit siis nostaa vielä treenin kulutusta ja avittaa hieman rasvan tehokkaampaa käristymistä vatsapalojen päältä. Jeah, mennään siis asiaan..

Spotifyssa on nykyään todella paljon valmiiksi ajastettuja biisejä, jolloin ajan ottaminen helpottuu huomattavasti. Mun mielestä on tylsää treenata tämän tyylisiä settejä niin, että pitää katsella kelloa ja seurata aikaa. On helpompaa heittää kuulokkeet korviin, volat kaakkoon ja antaa musiikin hoitaa koko homma. 20 sekunttia liikettä ja 10 sekunnin lepo/vaihto seuraavaan liikkeeseen tunnetaan myös nimellä Tabata-harjoittelu. Tällaisia neljän minuutin korsettibuusteja voi tehdä yhden tai vaikka neljä sinne treenin perään, tai miksei vaikka alkuun toimittamaan samalla alkulämmittelyn virkaa!

Tarvitaan siis neljä tehokasta liikettä, joista kaksi voi olla enemmän sykettä nostavaa. Kannattaa myös valita liikkeitä sekä suoralle vatsalihakselle, että myös vinoille vatsoille, esimerkiksi näin:

  1. VUORIKIIPEILIJÄ
  2. RUSSIAN TWIST (levypainon / kahvakuulan kanssa)
  3. LANKKU KEINUTUS
  4. LINKKARI (videolla vinot, mutta tarkoitus tehdä suora rutistus!)

Neljän minuutin jälkeen pikku breikki ja sama uusiksi joko eri liikkeillä tai samoilla, simppeliä ja tehokasta!

Mulla on normaalisti sunnuntaisin aina lepopäivä, mutta tänään tehdään poikkeus sääntöön, sillä oon lähdössä tunnin kuluttua Bodyattackin jatkokoulutuksiin Kokkolaan. Täytyy myöntää, että kroppa olisi kyllä kaivannut lepoa, mutta nyt mennään kuitenkin näin, koska kovin usein ei pääsee koulutuksiin näin lähelle. Helsinkiin tai tampereelle lähtö yhden tai kahden jumpan vuoksi tuntuu nimittäin aina välillä vähän turhan raskaalta! :D

Kivaa sunnuntaita sinne! <3

instagram: ainorouhiainen 

snapchat: ainopaino

Facebook


Kommentoi