UUTUUSJÄÄTELÖT VERTAILUSSA

Postaus on toteutettu kaupallisessa yhteistyössä Breyers Delights:n kanssa.

Muistan miettineeni joskus vuosia sitten, kuinka mahtavaa olisi, jos jäätelöä saisi terveellisempänä vaihtoehtona. Toiveeni taidettiin kuulla, sillä viimeisen vuoden aikana markkinnoille on tullut paljon erilaisia kevyempiä jäätelö vaihtoehtoja. Sen lisäksi, että jädet ovat ravintoarvoltaan parempia, ovat ne myös maultaan ihan täydellisen herkullisia! Nämä postauksessa esitellyt Breyers Deligts:n jäätelöt saavat multa myös kiitosta koostaan, sillä kuten olen aiemminkin maininnut, jäätelöä on kivempi syödä paljon kerralla! 😉

Vaikka mulle on tärkeää syödä terveellisesti ja voida hyvin, mulle on aina ollut tärkeää myös nauttia ruuasta. Rakastan ruuanlaittoa ja syömistä itseään. Olen sitä mieltä, että ruoka on yksi mahtavimmista nautinnoista elämässä, eikä elämää pidä ottaa liian vakavasti, vaikka haluaa noudattaa terveellisiä ruokailutottumuksia. Tämän vuoksi onkin niin hienoa, että nykyään on olemassa paljon tuotteita, jotka sopivat esimerkiksi sellaiseen ravintofilosofiaan, jota itse noudatan.

Tässä on tainnut tulla jo selville kuinka fiiliksissä mä olen jäätelöstä, jonka valitsen aina ylitse muiden herkkujen! Joten mennään itse asiaan! Tiedätte, että olen tyypiltäni testailija. Aina jos näen kaupassa uuden tuotteen, haluan testata miltä se maistuu, etenkin jos kyseessä on ns. terveystuote. Olen hyvin kiinnostunut erilaisista ruokatuotteista ja yksi lempiharrastuksiani on haahuilla isoissa marketeissa ja tsekkailla mitä kaikkea hyllyiltä löytyy.

Näin ollen, olen myös testannut kaikki markkinoilla olevat terveellisemmät jäätelöt, totta kai! Tämän pohjalta voisin sanoa, että mulla on aika hyvä tatsi siihen mikä toimii ja mikä ei. Makuasioista ei edelleenkään voi kiistellä, mutta jos makunystyrät syttyvät samoista jutuista mun kanssa niin ehkä osaatte valita oikeat purnukat pakkaseen seuraavalla kauppareissulla! 😀  Mitä jäätelöihin tulee, tykkään usein kinuski-toffee-caramel-tyyppisistä jutuista. Hedelmä – ja marjajäätelöt eivät ole yleensä mun pala kakkua, kun taas lakritsi, salmiakki ja suklaapohjaiset jädet tulee hyvänä kakkosena kinuskihommien jälkeen.

Maistelinkin neljää Breyers Delights:n uutuusmakua ja tässä arvio jokaisesta.

Salted Caramel Cake – Ei varmaan ollut yllätys, että tämä kiilasi mun suosikiksi. Jäätelössä maistuu suolainen kinuski yhdistettynä pehmeisiin kakunpaloihin, täydellistä! Tätä syödessä piti oikeen katsoa tuoteselostetta, että onko tässä oikeesti vain 340 kaloria koko purkissa! Omaan makuun riittävän makea (pidän makeasta) ja ihanan pehmeä, kunhan antaa sulaa hetken huoneenlämmössä ennen lusikointia. 

Sweet Berry Choc Chip – Mainitsin, että en yleensä pidä marjaisista mauista, mutta tämä yllätti positiivisesti! Mietin pitkään kumpi on toinen suosikkini ja päätin nostaa tämän sijalle kaksi, sillä raikkaan makeat marjat yhdistettynä täyteläiseen suklaaseen ei voi mennä pieleen. Jäätelön pohja on siis makean vaaleanpunaista marjajädeä  ja seassa on herkullisia suklaahippuja. Todella ihanan makuista, jos multa kysytään.

Creamy Chocolate – Seuraavat sijat olivatkin hieman haastavampia jakaa, mutta suklaa on kuitenkin aina suklaa ja tässä on mielestän todella täyteläinen suklaan maku. Suklaa siis maistuu riittävästi, mutta ei ole ihan yhtä makeaa kuin esimerkiksi Caramel Cake. Tiedän, että kaikki eivät tykkää liian makeasta, joten siinä mielessä tämä olisi varmasti toimivin vaihtoehto niille tyypeille! Kokonainen purkillinen suklaajäätelöä, jossa on vain 310 kaloria?! Dream come true. 😀

Smooth Vanilla – Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä perus vaniljajäätelö, joka on myös sarjassaan kevyin. 290 kaloria puolessa litrassa jäätelöä, ei huono! Olen vaniljajäätelön ystävä ja tässä onkin oikein oiva vaniljainen maku. Itse käyttäisin tätä ehdottomasti esimekriksi terveellisemmän omenakaurapaistoksen kaverina tai protskulettujen päällä marjojen kera! Nam!

Kerroinkin tuossa muutama postaus takaperin, että aion tehdä pienen ryhtiliikkeen herkuttelun suhteen ja onneksi tämä ei tule olemaan vaikeaa, sillä päässä pyörii paljon ideoita, mitä kaikkea astetta terveellisempää pystyn kehitellä esimerkiksi näiden jäätelöiden avulla. Oon huomannut, että tämä herkutteluhommakin on todella vahvasti tapa. Kun sitä malttaa testailla vähän parempia vaihtoehtoja ja kokeilla uusia leipomuksia, huomaa ettei se muutos nyt välttämättä niin vaikeaa olekkaan!

Niin ja hei muuten! Jos oot halukas testailemaan näitä tuotteita niin, joka toinen maanantai @breyersdelightssuomi instagram-seuraajien joukosta arvotaan tuotepalkinnon voittaja! Kannattaa siis seurata Breyersin Instagram-tiliä! 

Joko ootte ehtineet maistaa jotain näistä? Mikä on sun suosikki?

instagram: ainorouhiainen 

snapchat: ainopaino

Facebook


2 Responses to “UUTUUSJÄÄTELÖT VERTAILUSSA”

  1. Sleepless sanoo:

    Olen myös maistanut muutama noista mutta en ole törmännyt tuohon berry jätskin. Minä olen marja jätskin rakastaja joten pakko löytää, mistä kaupasta olet löytänyt sen? Olin myös todella yllättynyt kun söin sitä caramel cake että ihan oikeesti noin vähän kaloreita. Tähän mennessä caramel cake myös mun favurite.

Kommentoi