NÄITÄ ET TIENNYT MINUSTA!

Paljon on tullut kirjoitettua ja paljon on tullut kerrottua itsestäni. Onko vielä jotain mitä ette musta tiedä? No, itseasiassa aika paljonkin. En koe, että mulla olisi sen kummemmin mitään bloggaus-persoonaa, mutta tänne tulee tietysti rajattua vain se tietty osa elämästä, mikä useimmiten liittyy treeniin ja hyvinvointiin! Ajattelin kertoa itsestäni muutaman faktan, katsotaan tuleeko uutta tietoa.

Tästä itseasiassa höpötin snäpissa jo eilen, mutta siis mulla on trypofobia, eli reikäkammo, tunnetaan myös nimellä rykelmäkammo. Jos termi ei ole tuttu, google kertoo tarkemmin. En siis pysty katsoa kuvia jossa on reikiä (etenkään ihmisen iholla, hyi!) ja vielä pahemmin mua alkaa etoa erilaiset rykelmät (jopa tuo sana aiheuttaa kylmiä väreitä). Jos nään tällaisen kuvan, mulle tulee jopa paniikinomainen fiilis, kylmiä väreitä ja todella kamala olo. Pahan kuvan jälkeen, se jää pyörimään mieleen jopa päiviksi ja aiheuttaa joka kerta hyvin etovan ja ällöttävän olon. 

Lukiossa ollessani, lintsasin käytännössä koko toisen luokan. Silti suoritin lukion kolmessa vuodessa, ja sain yo-todistuksen jopa ihan hyvin arvosanoin. Tämäkin pätee tähän mun joko-tai luonteeseen melko hyvin. Tokalla en tehnyt mitään ja kolmosella tykitin kahden vuoden edestä. :D

Suutun tai ärsyynnyn hyvin harvoin mistään, otan asiat rennosti enkä panikoi. On kuitenkin kaksi asiaa, josta mulla palaa pinna. Jos joku syö jääkaapista mun ruuat (haluan että siellä on aina tietyt mitä tarvitsen) tai häiritsee mun kallisarvoisia yöunia, silloin on leikki kaukana. 

Olen ohjannut 600-700 jumppaa joka vuosi jo yli 10 vuoden ajan. Vuodesta oon pitänyt yleensä yhden kuukauden kesäloman, jolloin en ole ohjannut tunteja. Jumppien lisäksi olen treenannut 3-5 krt viikossa säännöllisesti omia treenejä, mitä ne milloinkin ovat olleet. Vuodesta 2014 aloitin säännöllisemmin salitreenit, sitä ennen juoksin jumppien lisänä 10 km lenkin 3-5 krt viikkoon. Voisi siis sanoa, että on tässä tullut jokunen treenitunti vedettyä, eikä ihme ettei edelleenkään hyydy ihan pienestä! :D En ole kärsinyt liiemmin ylirasituksista tai ongelmista, vaikka voisi kuvitella, että joka paikka prakaa tuollaisen sykkimisen jäljiltä. Still going strong! 

instagram: ainorouhiainen 

snapchat: ainopaino

Facebook: TÄÄLLÄ.


7 Responses to “NÄITÄ ET TIENNYT MINUSTA!”

 1. Avatar minea sanoo:

  Tosta reikäkammosta, se on lukemani perusteella noin 5% väestöstä ongelma, ja itelläni kanssa. En saanut nukuttua kun katoin niitä kuvia. :D Testaan aina kavereilla että kenellä tuo kammo on, ja se reaktio on aina yhtä hauskaa katottavaa jos kanssakärsijä löytyy. Ja lopuille se ei aiheuta mitään reaktiota mikä on mun mielestä ihan uskomatonta.

  • Avatar Anni sanoo:

   Hyi kamala!!! En ollu ikinä kuullukaan tosta, mutta tän perusteella googlasin ja hyi hitto että tuli hirvee olo Siin miten on mahdollista, että tollanen ällöttää?

 2. Hahh mulla kans palaa käämit jos joku on mennyt syömään mun ruoat :D Pahin on kun tulee nälkäisenä himaan ja ryhtyy kokkaamaan, ja tajuaa siinä vaiheessa että puolet aineksista on kadonnut. Ei oo onneks tapahtunut kovin usein.

 3. Avatar Anu sanoo:

  Mulla on toi reikäkammo kans. Jopa hunajakennot ällöttää, ja moni moni muu muille mitään kammoja aiheuttamaton asia. Lootuksenkukka ja pohjaanpalanut makaroni, siis silleen, että siitä muodostuu semmonen kuvio pannun pohjalla. HYIIII!

 4. Tuo reikäkammo on nyt kyllä ihan uus juttu, mitä en oo siis ikinä kuullut :D Mä en tiedä missä menee fobian ja ns. normi pelon raja, mutta hämähäkit on jotain ihan kamalaa. Pienet myös , niitä pelkään!

 5. Avatar Jonna sanoo:

  Hahaa ekaa kertaa kuulen et jollain muullakin on reikäkammo! Tuli kylmät väreet kun ajattelenki niit pahimpia reikäkuvia mitä netissä nähny

  Ps. Sun blogi on ihan huippu! Tämmönen rento mut oikeeta mielenkiintosta asiaa, mun lemppari täl hetkel

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Jep, siis ihan kamalaa pelkkä kuvien miettiminenkin, hyh!! Kiitos palautteesta, mukava kuulla että tykkäät!:)

Kommentoi