TAVOITTEENA…

Moikka! Kuten aiemmista postauksista on aika selkeästi tullut ilmi, on mulla hyvä treenikausi meneillään. Tiedättekö kun joskus vaan asiat rullaa ja nyt on just sellanen meininki! Oon tehnyt tässä jo hyvän aikaa salitreenejä säännöllisesti kolmisen kertaa viikkoon ja innostunut treenaamaan nimenomaan suorituskyky edellä. Voimatasot ovat ihan hyvällä mallilla, mutta kuten lähes kaikilla, mullakin on heikkouksia. Yksi näistä on jalkojen voima verrattuna ylävartaloon. Looginen selitys lienee siinä, että runsaan jumppamäärän vuoksi, jalat eivät ehdi palautua riittävästi ja sen vuoksi myös kehitys laahaa hieman jäljessä. Nyt oon kuitenkin sinnikkäästi treenannut jalat kerran tai jopa kahdesti viikkoon ja niin vaan nekin ovat alkaneet tottua tähän rytmiin, sillä tuntuu että palautuminen on ollut toimivaa ja kehitystäkin on päässyt tapahtumaan.

Mun tavoitteena olisikin parantaa kyykky maksimia, sillä en ole aiemmin juurikaan kyykännyt suurilla painoilla tai edes hakenut kehitystä sillä saralla. Maastaveto maksimi 150 kg ja penkkimaksimi 70-75 kg on ihan eri suhteessa kyykkyyn, sillä tällä hetkellä kyykkään luultavasti jotain välillä 80-90 kg, mikä ei ole mun mielestä millään tavoin kehuttava paino. :D Melkein kauhistuin, kun tajusin miten heikossa kunnossa voimatasot ovat, joten tähän on saatava muutos! Oonkin tämän kuukauden tehnyt jo säännöllisesti hommia ja suhteellisen nopeasti noita painoja saa raivattua ylös. Ensimmäinen tavoite olisi saada kyykättyä vähintään se 100 kg tämän kuun loppuun mennessä.

Mun mielestä on hyvä pitää tavoitteet muutamissa jutuissa, sillä haluamalla saamaan aikaan kaikenlaista, jää yleensä kaikki vähän puolitiehen. Keskityn nyt kyykkäämään ja katsotaan pääsenkö tavoitteeseen vai kuinka koivet kestää! Tätä tietysti hankaloittaa se, että syön miinuksilla tällä hetkellä, mutta mun keho on tavannut toimia melkein paremmin dieetillä. Mistä lie johtuu, mutta dieetillä ollessa treenitehot ovat aina jostain syystä paremmat.

Videolla teen viimeistä sarjaa, joka oli pudotussarja. Alla oli abauttiarallaa 6-7 sarjaa kyykkyjä ja tästä syystä eka toisto ei mennyt ihan putkeen…. :D :D (viimeiseen pudotukseen tarkoituksella leveämpi asento)

Onko muilla tavoitteena parantaa voimatasoja jossain liikkeessä?

instagram: ainorouhiainen 

snapchat: ainopaino

Facebook: TÄÄLLÄ.


4 Responses to “TAVOITTEENA…”

 1. Avatar Hanne sanoo:

  Hei! Tämä kommentti ei nyt varsinaisesti liitty tähän postaukseen…
  Löysin blogisi uudestaan ja ajattelin, että käyn läpi vanhoja postauksia. Mutta kun yritän mennä ”arkistot” kohdalla edellisiin kuukausiin kone näyttää vain erroria. Ja muutenkin blogisi sivuilla liikuttaessa näyttöön tulee monessa kohtaa error. En tiedä onko muilla ollut samoja ongelmia? Ois kiva, jos pääsis lukeen vahnhempiakin postauksia.

 2. Avatar Laura sanoo:

  Mitkä kengät sulla on kyykätessä käytössä tai muuten jalkoja treenatessa voimapainotteisesti? Tai onko muuten vinkkejä, kun haluaisin löytää hyvät ja tukevat kengät jalkatreeniin? :)

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Mulla on adidaksen power lift – kengät, mun mielestä tosi iso ero treenata painonnostokengillä vs. normaalit lenkkarit! Noista oon tykännyt paljon! :)

Kommentoi