LEAN & TONED – LÄHDE KIINTEYTYMÄÄN MUN KANSSA!

Moikka! Oonkin täällä jo useasti sivunnut mun uudesta valmennuksesta, johon on mahdollisuus hankkia online-versio tai ihan henkilökohtaisilla valmennuksilla höystetty paketti. Nyt tuo online-versio onkin hankittavissa mun sivustolla ja haluan kertoa siitä hieman, jotta pääsette jyvälle hommasta ja tiedät onko tää sun juttu vai ei.

Oon siis suunnitellut valmennuksen, joka poikkeaa aikaisemmista valmennuksistani melko paljonkin. Oon miettinyt paljon tätä nettivalmennusjuttua ja miettinyt miten haluan sitä jatkossa toteuttaa. Totuushan on se, että neljässä viikossa, tai edes kahdeksassa, ei välttämättä ehdi saada kovin suuria tuloksia aikaiseksi. 13 viikkoakin on melko lyhyt aika, mutta oman kokemuksen ja testailujen perusteella, oikealla syklityksella ja suunnittelulla, tässä ajassa on mahdollista huomata jo hyviäkin tuloksia kropassa.

Pyhitin koko viime kevään valmennus-projektille nimeltä lihaskasvu ja rasvanpoltto ja sain mielttömän hyviä tuloksia aikaiseksi Timo Haikaraisen valmennuksessa. Pääsin jopa lihastohtorin blogiin malliesimerkiksi aiheessa ”voiko kasvattaa lihasta ja vähentää rasvaa samaan aikaan”. 😀 Rasvamassaa multa lähti neljässä kuukaudessa -4,6 kg, samaan aikaan kun voimatasot nousivat hurjasti ja sain myös lisää muotoa kroppaan lihaksien muodossa.

Lean & Toned – valmennuksen ideana on siis treenata timmi, sporttinen ja vahva keho. 13 viikon ajan treenataan kovaa, mutta järkevästi. Treenit vaihtuvat kahdesti valmennuksen aikana ja tehoja lyödään lisää matkan edetessä. Ensimmäisen syklin ohjelmat ovat perus liikkeistä ja suorista sarjoista koostuvia settejä, erikoistekniikoita ja muita höysteitä lyödään mukaan matkan edetessä. Ohjelman aikana opit treenaamaan kuntosalilla ja saat ideoita, miten varioida treenejä myös tulevaisuudessa. Valmennus perustuu 4 – jakoiseen ohjelmaan, jota kierrätetään niin, että myös lepopäivät tukevat kehitystä mahdollisimman hyvin!

Ruokavalio on suunniteltu tukemaan maksimaalista kehitystä ja myös se vaihtuu valmennuksen mukana. Saat syödä monipuolisesti ja osa aterioista sisältää useampia vaihtoehtoja. Myös omat muutokset makrojakaumien sallimissa mitoissa on mahdollista. Maidoton ja gluteeniton vaihtoehto mukana.

3 kk:n nettivalmennus sisältää:

  • Tavoitetta tukevan, valmennuksen mukana muuttuva ruokavalion sekä 2 erilaista ruokaohjelmaa (treeni & lepopäivät)
  • Tehokkaan 4-jakoisen treeniohjelman videoineen. Treenit muuttuvat valmennuksen edetessä neljän viikon välein. Ohjeistukset treenisyklin ja lepopäivien noudattamiselle. Treenit koostuvat voima, hiit sekä plyometrisistä harjotuksista. Pääpaino on salitreeneissä.
  • Focus pakaroissa ja sporttisen mallin hakemisessa!
  • Hiilihydraattiankkauksen ohjeineen
  • Mahdollisuuden ostaa henkilökohtaista valmennusta lisähintaan (vaasa ja lähialue)
  • Keskusteluryhmän facebookissa.
  • Ruokavalioon sopivia reseptejä (FB-ryhmän kautta)

Treenit muuttuvat siis kahdesti, joten hintaan kuuluu kolme treeniohjelmaa (jokaisessa neljä treeniä), sekä neljän viikon välein muuttuvan ruokavalion. Ruokavaliossa ohjelma treenipäivälle ja lepopäivälle. Haluan olla itse mukana tukemassa teitä, joten oon myös itse tässä mukana ja laitan pystyyn ryhmän facebookissa, jossa voidaan vaihtaa kuulumisia ja jossa voitte kysyä neuvoja tarvittaessa. Valmennus alkaa virallisesti maanantaina 8.1.2018, mutta mukaan voi hypätä myös myöhemmässä vaiheessa.

Alussa sivustolla on neljän ensimmäisen viikon ohjelmat ja ohjeet ja, kun ensimmäinen sykli lähenee loppuaan, uudet ohjeet lisätään omalle sivulle nähtäväksi. Huom! Ohjelma on välittömästi nähtävillä omalla sivulla oston jälkeen.

LEAN & TONED:n voit hankkia TÄÄLTÄ!!

EDIT: pe 5.1 noin kl. 21 aikaan sivusto kaatui hetkellisesti (noin 10-15min) liian suuren kävijämäärän vuoksi. Vika korjattu!

instagram: ainorouhiainen 

snapchat: ainopaino

Jos haluat tiedon uusista postauksista nopeasti, käy tykkäämässä blogin FB-sivusta TÄÄLLÄ.


8 Responses to “LEAN & TONED – LÄHDE KIINTEYTYMÄÄN MUN KANSSA!”

  1. Janina sanoo:

    Moi Aino! Onko ruokavaliosta mahdollisuus saada kasvisversio? Tai onko esim kiinteyttäjän kasvisruokavalio mahdollista yhdistää tähän valmennukseen? 🙂

    • ainorouhiainen sanoo:

      Moi! Tällä hetkellä siinä ei ole kasvisversiota mutta mietin juuri mahdollisuutta lisätä tuo kiinteyttäjän kasvisruokavalio vaihtoehdoksi. Ilmoitan heti kun asia on selvinnyt!

  2. Sue sanoo:

    Hei, onko tulossa missään vaiheessa ostoon pelkkää treeniohjelmaa?:) En koe nyt tarvetta/intoa tarkan ruokavalion noudattamiseen mutta treeniohjelma kyllä kiinnostaisi!!

    • ainorouhiainen sanoo:

      Moro! Tällä hetkellä on vain tuo koko valmennus-paketti, mutta mahdollista että myöhemmin tulisi osissa myös. 🙂

  3. Anni sanoo:

    Hei! Kuinka paljon ohjelman ruokavalio poikkeaa muista nettisivultasi ostettavista ruokavalioista? Verrattuna esim. Booty Bootcamp-ohjelman ruokavalioon..? Onko ohjelam tarkoitettu sellaisille, joilla on jo kokemusta salitreenistä?

    • ainorouhiainen sanoo:

      Moro! Tietenkään ruokavalioissa ei koskaan ole mitään mullistavan erilaista, ja tämä on saman tyylinen kuin tuo booty bootcampin. Hieman enemmän vaihtoehtoja ja pieniä eroja makroissa! 🙂

  4. Miina sanoo:

    Hei! Mitä luulet, pystyykö tämän toteuttamaan kotisalilla, jossa käytössä käsipainoja, tanko ja levypainot, punnerruspenkki ja steppilauta? Lähinnä mietin, onko mahdollista soveltaa liikkeitä, vai vaativatko esim. smithin/jalkaprässin/telineen kyykkäämistä varten jne?

    • ainorouhiainen sanoo:

      Moikka! Ohjelmassa on kyllä liikkeitä prässissä, hackissa/smithissä ja myös erilaisia taljaliikkeitä, joten saattaa olla että kotisalilla menisi liian haastavaksi. Toki jos haluat kokeilla soveltaa, autan parhaani mukaan korvaavissa liikkeissä!

Kommentoi