KAIKKI MITÄ OLET HALUNNUT TIETÄÄ TREENISTÄ & RAVINNOSTA

Hyvinvoinnin, treenin ja ravinnon ympärillä pyörii paljon kysymyksiä. Ajattelin ratkaista ongelman ja kertoa vastaukset yleisimpiin mieltä askarruttaviin kysymyksiin! Here we go..

Tehokkain tapa polttaa rasvaa?

Teetkö kasapäin hiittejä, missä heität neljä kuperkeikkaa bcaa-purkka suussa ja supersarjana nelkytviis wallballia, mutta tuloksia ei näy? No höh! Vastaus tähän on yksinkertaisen helppo ja täältä se tulee! Syömällä vähemmän kuin kuluttaa saa parhaat tulokset, tadaa! Tiedän, ei tarvi kiitellä! En tiedä miksi tätä salaisuutta on varjeltu niin pitkään.

Entä miten saada lisää lihaksia?

Teet joka treenissä kaikki erikoistekniikat läpi ja juot 4500 g maltoa ja heraa, mutta ainut joka kasvaa on pötsi ja kroppakin vaan hajoilee käsiin. Ei hitto, mahtaa harmittaa. Joskus vastaus saattaakin olla ihan kulman takana, nimittäin hommaan riittää 3-4 laadukasta voimatreeniä viikkoon ja riittävästi ruokaa sekä lepoa.

Voiko hiilareita syödä illalla?

Mun tietääkseni sitä ei ole kielletty missään laissa, ainakaan toistaiseksi, joten ei muuta kuin hiilaria napaan. Saat muuten paremmat yöunet kaupan päälle. PS. Sun kroppaa ei kiinnosta milloin ne hiilarit tulee, kyse on enemmän päivittäisestä kokonaismäärästä.

Lihottaako hiilarit?

Huh, melkonen kysymys, johon on oikeestaan kaksi vastausta – kyllä ja ei. Homma riippuu vähän siitä, miten paljon niitä ajattelit imaista. Turvautuisin kuitenkin tässäkin tuohon edelliseen lauseeseen – Kyse on enemmän päivittäisestä kokonaismäärästä. Jo ihan maalaisjärjelläkin pääsee pitkälle, eli jos tuo kysymys on edes tarpeellista esittää, on vastaus yleensä että sun tapauksessa ei lihota. (Koska luultavasti tarkkailet niiden saantia jopa hieman hysteerisesti ja voisit itseasiassa paremmin syömällä enemmän)

Paras dieetti&treeni kiinteytykseen?

Aamuaerobinen joka päivä kl. 4:00 (huom. pakko olla kl. 4:00 aamuyöllä, muuten se ei toimi ja huom huom. tyhjällä vatsalla, muuten ihan turhaa!) Jokaiselle lihasryhmälle oma treeni, eli sellanen 10-jakoinen saliohjelma, jonka kaverina maidoton, gluteeniton, sokeriton, jauhoton, rasvaton sekä vegaaninen ruokavalio!

….

Tee salitreeniä, aerobista, syö terveellisiä ruoka-aineita joka aterialla ja nuku tarpeeksi. :)

Miten pääsee ruokahimoista eroon? 

Syömällä himoittua ruokaa.

Saako dieetillä syödä leipää?

Saa.

Aerobista vai salitreeniä?

Molempia.

Paras rasvanpoltto valmiste?

Ei ole.

Miten välttää jouluähky?

Ei onnistu, älä edes yritä! :D

Mukavaa päivää!

instagram: ainorouhiainen 

snapchat: ainopaino

Jos haluat tiedon uusista postauksista nopeasti, käy tykkäämässä blogin FB-sivusta TÄÄLLÄ.


7 Responses to “KAIKKI MITÄ OLET HALUNNUT TIETÄÄ TREENISTÄ & RAVINNOSTA”

 1. Kaisa sanoo:

  Hauska postaus :D

  PS. Mistä noi kuvien bomber-takit muuten on?

 2. ninna sanoo:

  onnistuu jouluähkyn välttäminen! itselleni ei mikään ongelma, syön ympäri vuoden oman suunnitelman mukaan, ei lipsuta. eikä tee edes mieli. en ymmärrä sitä joulumässäilyä sitten kauhea morkkis ja diettikuuri, no thanks. Ensimmäinen vastaus oli paras; ei mitään kikkakonsteja tai tv shop tuotteita. maltillinen kalorivaje thats it. Humoristinen postaus. Ruokahimo todellakin menee ohi syömällä sitä, samoin oli kyse mistä vaan. Suklaata ei voi korvata omenalla, kai?

 3. Maija sanoo:

  Hahaha hauska!! :D Hyvä alku päivälle :)

 4. Aliisa sanoo:

  Kiitos hauskasta postauksesta! Juuri sopivaa vastapainoa kaikkialta tyrkytettävälle ehdottomuudelle :D

 5. Silja sanoo:

  Ihan paras!!:D Ja hei Aino, kun oot miettiny että mitä sitä ehkä postailisit, niin kiva olisi kuulla vaikka ihan konkreettisia juttuja miten oot päästänyt siitä 100%terveysintoilusta irti ja vaihtanut tähän nykyseen 90%terveysintoilija 10%normaali tyyppi joka tykkää karkista -muutokseen :))

Kommentoi