TIIMALASIVARTALOA METSÄSTÄMÄSSÄ (video)

Harvemmin tulee jaettua vinkkejä ylävartalon treeneihin, sillä kuten kaikki tietävät, peppu on pop ja eniten kiinnostaa aina kaikki pakaroihin kohdistuva treeni. Tasapaino ja sopusuhtaisuus tekee kuitenkin vartalosta paremman näköisen, joten eihän unohdeta ylävartalon vahvistamista. Leveä selkä saa sitäpaitsi vyötärönkin näyttämään kapeammalta! Jos haaveena on se kuuluisa tiimalasivartalo, kannattaa satsata myös selkätreeneihin. :)

Tässä treenissä on sama systeemi kuin aiemmin jakamassani olkapäätreenissä, eli treeniä ennen voi lämmitellä haluamallaan tavalla, kuitenkin niin että yävartalon lihaksisto on hyvin valmisteltu kovaan settiin. Hyvä lämmittely voi sisältää treenissä tehtäviä liikkeitä kevyemmillä painoilla ja pidemmillä sarjoilla tehtynä, jolloin tuntuman löytäminen on helpompaa!

Jokaista liikettä 8-12 toistoa ja neljä sarjaa. Jos toistoja menee enemmän kuin 12, tulee painoa lisätä seuraavaan settiin.

 1. Ylätaljaveto leveällä otteella
 2. Ylätaljaveto kapealla otteella polviltaan (tarvitaan enemmän keskivartalon hallintaa)
 3. Ylätaljaveto kapealla kahvalla istuen
 4. T-kulmasoutu yhdellä kädellä sivulle
 5. Kulmasoutu käsipainolla
 6. Maastaveto polvien korkeudelle

Mun ruoka- ja treenipainotteisia touhuja voi seurata myös instagramista: ainorouhiainen sekä snapchatista: ainopaino.

Jos haluat tiedon uusista postauksista nopeasti, käy tykkäämässä blogin FB-sivusta TÄÄLLÄ.


2 Responses to “TIIMALASIVARTALOA METSÄSTÄMÄSSÄ (video)”

 1. Ems sanoo:

  Hei! Olisi kiva kuulla sun ajatuksia aerobisesta/tasasykkeisestä treeneistä, kun huomasit, että olet alkanut juosta ja lenkkeillä. Itse olen niin mustavalkoinen, että kun jostain luin,että laihduttaessa kannattaa treenata salilla niin en juossut vaikka se on se lempijuttu. Nyt olen alkanut ymmärtää, että jos haluan liikunnasta tavan, se onnistuu liikkumalla niin, että siitä lajista nauttii :)

  • ainorouhiainen sanoo:

   Juu oon tehnyt nyt muutaman tasasykkeisen viikossa, kun muuten tulee tehtyä niin paljon kovilla sykkeillä treeniä. Mun mielestä pitää tehdä sitä mikä tuntuu hyvältä, eli jos diggaat juosta niin ei muuta kuin lenkkarit jalkaan ja menoks! :)

Kommentoi