ALLE 300 KALORIN HERKKUJA

Moikka! Viikonloppu ovella ja tänään oon ollut jotenkin toosi väsynyt. Oon treenaillut viime aikoina aika ahkerasti ja välillä kaikki sitten purkaantuu yhtenä päivänä. Päätinkin jättää illan treenit välistä ja ottaa vaan ihan levon kannalta loppupäivän. Aamupäivästä tuli vedettyä Bootcampin jalka&pakara-ohjelma ja otettiin tänään uudet liikkeet käyttöön. Treeni tuntui menevän kivasti perille tuonne takalistoon ja huomisia lihaskipuja ootellessa sitten vaan! ;D Edellinen ohjelma painottui etenkin keskimmäisen ja pienen pakaralihaksen vahvistukseen ja nyt pääkohdealueeksi otettiin iso pakaralihas. Oon saanut tosi hyviä tuloksia ton ohjelman avulla, pakarat ovat vahvistuneet hurjasti!

Jos kesäkunnon metsästys on parhaillaan käynnissä niin ajattelin vinkata muutaman kevyemmän herkun, jonka voi nauttia vaikka ruokavalio olisi tällä hetkellä hiukan tiukemmissa hihnoissa. Jokainen sisältää alle 300 kcal ja sopii hyvin esim. välipalaksi/kahvin kaveriksi.

Valkuaispannari + mansikat (155 kcal)

 • 200 g valkuaista
 • stevia sokeria & kanelia
 • 150 g tuoreita mansikoita
 • Walden Farmsin Maple syrup kastiketta

Kaada valkuainen puhtaaseen, kuivaan kulhoon (muuten se ei vaahtoudu) ja vaahdota isoksi, kermavaahtoa muistuttavaksi vaahdoksi. Lisää stevia sokeri ja kaneli ja sekoita. Kaada seos uunipellille ja paista 200 asteisessa uunissa niin että pinta on kullanruskea. (5-10min). Nauti mansikoiden ja maple syrupin kera.

Omena-kaurapaistos annos 292 kcal, joka sisältää 50 g jäätelöä (tästä tulee 2 annosta)

 • 250 g omenaa
 • 100 g kaurahiutaleita
 • 20 g vanilja-valkosuklaan makuista heraproteiinia (myös muut vaniljapohjaiset maut sopii)
 • reilu loraus walden farmsin maple syrup – kastiketta
 • stevia sokeria / kanelia

Pilko omenat paloiksi ja kaada pienen uunivuuan pohjalle, ripottele päälle stevia sokeri & kaneli. Sekoita kulhossa kaurahiutaleet, hera ja maple syrup ja kaada seos omenoiden päälle. Paista 200 asteisessa uunissa noin vartin. Paistoaika riippuu pitkälti uunin tehoista, eli kannattaa katsoa ettei paistos kärtsää. Päälle on 50 g proteiinijäätelöä (kuvassa whey hey vanilja).

Mansikkapehmis 250 kcal (aka proteinfluff)

 • 250 g jäisiä mansikoita
 • 5 jääpalaa
 • 40 g vanilla ice creaming makuista kaseiinia (fitnessguru)
 • tilkka vettä

Sekoita kaikki aineet blenderissä niin kauan että seos kasvaa suureksi, pehmistä muistuttavaksi massaksi. Mulla menee usein 4-5 minuuttia ennen kuin koostumus on ihan äärimmillään. Vinkki: lakritsijauhe sopii kivasti tähän comboon, eli ripaus sitä tuo kivaa lakumaista twistiä pehmikseen. Kaseiini tekee koostumuksesta juuri pehmistä muistuttavan, heraa käytettäessä koostumus on hieman vaahtomaisempaa.

Lohilon proteiinijäätelöt 200-250 kcal

Joko olette maistaneet? Nää on niin hyvän makuisia, omat suosikkini ovat salted caramel ja double chocolate! Tuo salted caramel yhdistettynä omenakaurapaistoksen kanssa on jotain t-ä-y-d-e-l-l-i-s-t-ä! :D

Tuoreet marjat + ”kermavaahto” 250 kcal

 • 250-300 g marjoja
 • 20 g vanilja-valkkosuklaan makuista heraproteiinia
 • 100 g valkuaista

Vaahdota valkuainen puhtaassa kulhossa kermavaahtoa muistuttavaksi seoksesi, lisää sekaan heraproteiini ja nauti tuoreiden marjojen kanssa.

Mun ruoka- ja treenipainotteisia touhuja voi seurata myös instagramista: ainorouhiainen sekä snapchatista: ainopaino.

Jos haluat tiedon uusista postauksista nopeasti, käy tykkäämässä blogin FB-sivusta TÄÄLLÄ.


9 Responses to “ALLE 300 KALORIN HERKKUJA”

 1. Tiia sanoo:

  Moi! Ootko bongaillu muita, kuin tota Salted caramrl Lohilo-makua Vaasasta? Itse olen vaan juurikin tota (Kivihaan CM) ja mietin onko niitä muualla/muita makuja?:)

  • ainorouhiainen sanoo:

   Juu S- ryhmän liikkeistä saa sitä double chocoo..(nyt teen itsellei karhunpalveluksen kun ne on varmasti loppu jokapaikasta tän jälkeen :D :D)

 2. Johanna sanoo:

  moi, voisitko tehä tarkemman postauksen sun hiilaritankkauspäivästä, ois kiva kuulla?:)

 3. ninna sanoo:

  Ihanaa kun mansikkasato alkaa! mikä on oma lempparimarjasi? raakoja valkuaisia tosin välttelen, ei oikein uskalla vaikka pitäisi olla turvallista Suomessa. Hiilaritankkausta toivon minäkin ja se kannattaako tehdä lepopvänä vai kovana treenipvänä kuinka usein.

  • ainorouhiainen sanoo:

   Hmm vaikea sanoa mutta tykkään mustikoista paljon, toki tuoreet mansikat on näin kesällä tosi hyviä kans! :)

 4. Henna sanoo:

  Mahtavia ja helppoja reseptejä, menee testiin ehdottomasti. Itekin tykkään mansikoista ihan hirmuisesti

 5. Maija sanoo:

  Noi Lohilon jäätelöt on niin hyviä!!!! :P

Kommentoi