MUSIIKKIA JOLLA LÄHTEE!

Se olis lauantai jälleen ja oon tästä pikapuoliin lähdössä polkaisemaan päivän käyntiin spinningin kautta. Sen jälkeen olisi tarkoitus suunnata Tampereen suunnille, joten tänään mennään vaan yhden jumpan voimin. Uudistelin tuossa spinningin biisilistaa muutamalla kappaleella ja totesin, että usein jos löydän jonkun superhyvän biisin niin haluan laittaa sen spinningiin. Toki riippuu hieman kappaleen tyylistä ja rytmistä, mutta se on vaan paras fiilis kun basso raikaa ja saa vetää itsensä aaaivan hapoille. :D

collage_fotor

Tässä muutamat viimeaikaiset jumppalistoille päässeet tsipaleet:

https://www.youtube.com/watch?v=iCgvB7Q7vWs

 

 


4 Responses to “MUSIIKKIA JOLLA LÄHTEE!”

 1. Avatar Nimetön sanoo:

  Hei Aino,
  Ei liity postauksen aiheeseen, mutta osaisitko kertoa lyhyesti yleistä tietoa ryhmäliikunnasta? Miten ”ryhmäliikunta”-käsitteen voisi määritellä? Oon tekemässä aiheesta esitelmää mutta siitä löytyy yleistä tietoa tosi huonosti!Kiitos vastauksesta jo etukäteen:)

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Ryhmäliikunta: Ryhmässä likkumista & treenaamista erilaisissa urheilumuodoissa, yhden tai useamman ohjaajan ohjauksessa. Siinäpä tiivistetysti :D

 2. Avatar Suski sanoo:

  Tuli kauhee ikävä sun tunneille!! :) Ne oli parhaita, etenkin sun lauantai aamun spinning! Motivoivin lausahdus sulta oli: ”kuvittele, et maalissa odottaa miljoona euroa ja sun on pakko polkea nopeempaa jos aiot ehtiä sinne ennen muita” . Ja mähän poljin ihan hulluna :D

  Oon yrittäny pääkaupunkiseudulla löytää uutta lemppariohjaajaa ja on toki paljon tosi hyviä, mut ei todellakaan sun vertasta. En tiiä oikein mikä sut erottaa muista et miksi oot niin ylivoimaisen paras ohjaaja, mut sun tunneilla on vaan niin tajuttoman hyvä fiilis ja se treenaus on sellasta mielummin överit ku vajarit -meininkiä. Eli miltään tunnilta ei lähdetty pois ilman että oli antanu 150% :D eli kiitos niistä ja toivottavasti Vaasassa jatkuu treenaus samaan malliin!! :)

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Vitsi kun kivasti kirjoitettu, kiitos paljon tää piristi mun päivää!! <3 =)

Kommentoi