ASIAT JOTKA ILOSTUTTAA

Näköjään en ole ainoa, jota ärsyttää silloin tällöin jotkut asiat ja tavat. Tasapuolisuuden nimissä ajattelin jakaa muutaman jutun, joista oon viime aikoina tullut iloiseksi. Haastan myös just sut kertomaan ainakin yhden asian, mistä on tullut viime aikoina hyvä fiilis!

collage_fotor

Onnistunut treeniviikko ja motivoitunut fiilis – Vihdoinkin oon löytänyt taas kunnon draivin treenaamiseen. Muistin jälleen, että motivaatio lähtee aina siitä, että pakottaa itsensä vain aloittamaan. Ensimmäisen treenin jälkeen homma alkaa rullata kuin itsestään. Oon tehnyt tällä viikolla ohjauksien lisäksi kolme tosi hyvää salitreeniä. Luulisi, että pitkän tauon jälkeen voimatasot olisivat pudonneet, mutta nyt olikin käynyt melkeinpä toisinpäin, jess!

Lähentyneet välit ystäviin – Tuntuu, että oon päässyt taas asteen lähemmäs eräitä uudempia sekä vanhempia ystäviäni ja se tuntuu todella hyvältä. Nyt on ollut enemmän aikaa nähdä kamuja ja tehdä asioita yhdessä. Näistä jutuista tulee aina hyvä mieli ja muistaa kuinka tärkeää on jakaa omia ajatuksia ja juttuja, eikä vain pitää kaikkea sisällä.

collage_fotor1

Työkuviot rullaavat loistavasti – Olen jokaisena päivänä kiitollinen, että saan tehdä työtä josta nautin! Ryhmäliikunnasta saa sen sosiaalisen puolen tyydytettyä ja täältä blogista paljon erilaisia juttuja. Viime aikoina onkin käynnistynyt paljon kivoja rattaita pyörimään! :)

Eräs ihminen, joka on saanut mun olon tosi hyväksi viime aikoina. 

collage_fotor2

Vapaa viikonloppu! Nämä ovat melko harvinaista herkkua, joten otan jokaisen kiitollisena vastaan. Tänään ohjasin vain yhden jumpan ja sen jälkeen oon juossut asioilla koko päivän. Nyt saakin heittää sitten vaihteen vapaalle ja vetää lonkkaa ihan maanantaihin saakka. :)

Hyvä olo kehossa – Univaikeudet ja stressi on tuntunut myös kropassa viime aikoina, mutta nyt alkaa vihdoin tuntua taas omalta itseltä ja hommat kulkee kuten kuuluu!

kuvat: Riikka


One Response to “ASIAT JOTKA ILOSTUTTAA”

  1. Avatar Katja sanoo:

    Mulla on tapana pitää kiitollisuuspäiväkirjaa,laitan ylös aina iltaisin kolme positiivista juttua päivästä. Niiden ei tartte olla isoja tai erikoisia,mutta osoittavat että myös huonoista päivistä löytyy (lähes aina) myös jotain mistä iloita!Väitän että toimii;alkaa väkisinkin kääntämään ajatteluaan positiivisempaan suuntaan!

Kommentoi