ASIAT JOTKA ÄRSYTTÄÄ

Mua on aika vaikea saada suuttumaan, saati ärsyyntymään, mutta toki meitsilläkin on juttuja jotka pistää ketuttamaan aina silloin tällöin. En tiedä mistä moinen idea lähti, mutta ajattelin avautua muutamasta jutusta mitkä ärsyttää! Mua ei niinkään ota pannuun ihmiset, vaan tavat. Kaikkiahan ei voi miellyttää, joten lukekaa pilke silmäkulmassa. ;)

mg_8479

Lähestulkoon joka ikinen kerta kun menen kuntosalille sellaiseen aikaan kun mulla ei ohjauksia, niin joku kysyy ”mitä sä täällä teet”. No mitäpä luulisit? Mitä täällä yleensä tehdään? Tyhmät kysymykset pistää muutenkin v*tuttamaan. :D Kesälomalla yritän aina livahtaa treenaamaan jostain välistä pikaisesti, ettei tarvitse päivitellä kaikkien kanssa, että mitä ihmettä teen salilla kun olen lomalla.

Uteliaat ihmiset – Etenkin jos udellaan asiasta, johon ei itselläkään ole vastausta. Etenkin jos asiaa vielä kaivellaan, vaikka on sanonut jo sata kertaa, että en muuten tiedä vielä mitä teen ensi kuun 10. päivä klo. 13.00. Argh!

Uteliaat ihmiset, silloin kun on kiire – Useinhan sen kyllä näkee jos toisella on kiire ja hän yrittää välttää katsekontaktit kaiken kanssakäymisen välttämiseksi. Ja silti pitää kysyä jostain asiasta minkä voisi varmasti kysyä vaikka huomenna parempaan aikaan. Lisäksi ärsyttää jos syöt ja joku kyselee jatkuvasti ”mitä tuo on, mistä sitä saa, miks syöt sitä” …. :D 

Hitaat ihmiset – Ravintoloiden ruokalinjastoissa on usein tyyppejä, jotka ottaa tyyliin yhden kurkun palan kerrallaan lautaselle ja arpovat ihan liian pitkään söiskö kanaa vai kalaa. Mä en yleensä pysty edes mennä jonottaamaan, koska meinaa pää räjähtää siitä vatvomisesta. Toinen on yleiset vessat.. Oon monesti miettinyt että mitä hittoa siellä vessassa voi tehdä niin kauan (okei tiedän,mutta silti) etenkin jos tietää, että oven toisella puolella on pitkä jono odottamassa. 

Itsekkäät ihmiset – Jos tulet jumppaan myöhässä, ei ole mitenkään päin kohteliasta parkkeerata just siihen paikkaan, missä olisi kiva olla. Ne, jotka ovat tulleet ajoissa, ovat varanneet paikkansa, eivätkä todellakaan ole mielissään siitä että joku tunkee omat kamat suoraan sun eteen niin, ettet pääse liikkumaan kunnolla. 

Mikäs teitä ärsyttää?


14 Responses to “ASIAT JOTKA ÄRSYTTÄÄ”

 1. Avatar Sleepless sanoo:

  Varsinkin tuo jumppatunti ärsytys mulla myös. Jos tulee myöhässä vois mennä ihan eturiviin koska siellä on aina tilaa. Se on mun mielipide.

 2. Avatar U sanoo:

  Hitaat ihmiset ärsyttää täälläkin! Esimerkiksi ruokalinjastoissa, yleisissä vessoissa ja sovituskopeissa palaa päreet hitaiden ihmisten takia. Monesti tekisi mieli huutaa: Come on, mikä siinä oikein maksaa? :D

 3. Avatar Laura sanoo:

  Heissan Aino !
  Ai mikä ärsyttää ? Se että nyhtökaura oli tietysti kaupasta loppu kun löysin sinun herkulliselta vaikuttavan lasagne reseptin , mutta eipä anneta sen liikaa ärsyttää. Muuten, aivan ihana pipo sulla kuvissa.
  T. Laura

 4. Avatar ulla sanoo:

  AIka harvoi tosiaan mikään ärsyttää, mutta samoja juttuja kuin sinulla ottaa pattiin silloin tällöin, hitaat ruuan ottajat just jossain buffassa…. huoh. Sekä tuo lautasen kyttäys, mitä syöt, miksi … jne jne …
  Ruokarauha :D plees.

  Tosiaan, kiva pipo :D älä ärsyynnyt, mutta mistä ostit :D:D ;) ?

 5. Avatar Salla sanoo:

  Mulla palaa hermo lähes aina pankkiautomaatilla jonottaessa. Aina siihen pitää jäädä jotain munimaan!

  • Avatar m sanoo:

   Oon omalle mummolleni painottanu, että laittaa rauhassa kortin ja käteiset laukkuun ennen kuin lähtee mihinkään käppäilemään automaatilta, koska on kaikenlaisia ihmisiä liikenteessä nykyisin… että pahoittelen, jos on häirinnyt, mutta mummin turvallisuus ennen kaikkea! :)

 6. Avatar Pauliina sanoo:

  Mua ärsyttää kanssa hitaat ihmiset, mutta ehkä enemmän asioiden aikaan saamisessa. :D just tänään kirosin ääneen itsekseni yhtä opiskelijakaveria, joka ei tee hommiansa ja sen takia koko muu lukupiiriryhmä saa odottaa.

 7. Avatar Eeva sanoo:

  Usein ärsyttää muut autolijat – joko ne jotka matelevat tiellä tai muuten töhöilevät sekä sitten myös ne (mersu/bemmikuskit…) jotka roikkuu kiinni niin kauan että väistät ja painaa sitten ohi sitä 200km/h. Yleisesti ärsyttää myös ylimielisyys, ahneus, itsekkyys.

  Täältä myös kehut pipolle! :)

 8. Avatar Ella sanoo:

  Itsekin ärsyynnyn tosissaan aika harvoin, lähinnä silleen puoliksi ärsyynnyn ja puoliksi huvitun :D toi vessajuttu ärsyttää/huvittaa muakin, mietin aina että miten ihmiset niin kauan siellä kopissa viihtyy. Käyn monesti itse sen jälkeen supernopeasti ihan vaan osoittaakseni että on mahdollista hoitaa asiat alle puolen minuuttiin :D
  Toinen juttu on myöhästelevät ihmiset. Mulla on muutamia tuttuja jotka myöhästyy systemaattisesti joka paikasta, joskus sen kymmenen minuuttia ja joskus puoli tuntia ja aina löytyy joku selitys. Jos se myöhästely on jossain alle vartissa niin se ei mua oikeastaan haittaa yhtään mutta välillä on käynyt niinkin että kaveria on saanut odotella puoli tuntia. Silloin alkaa liettiä että eikö sitä tapaamista voinut sopia saman tien puoli tuntia myöhemmäksi…

 9. Avatar Moi sanoo:

  Bussit sillon kun ne pysähtelee joka ikisellä pysäkillä (tiedän, bussikuski ei voi siihen vaikuttaa, mutta silti). Kotikaupingissani pääsee nopeammin perille kävelemällä, kun bussilla……

 10. Avatar Sanna sanoo:

  Kaikkein eniten kaikesta ärsyttää se, jos mut herätetään (joku muu ku kello, vaikka ärsyttää sekin :D)! Oon kiukkunen ku ampiainen, jos poikaystävä vahingossa herättää mut keskellä yötä..

 11. Avatar Saimi sanoo:

  Mua ärsyttää kaupungissa epäsosiaaliset ihmiset. Muuttakaa korpeen, niin saatte olla rauhassa.

Kommentoi