JUMPPAOHJAAJAN TENTTIVIIKKO

Tämä viikko on taas ollut älyllisesti hieman normaalia kuormittavampi ja aivot on laitettu testiin, kun on pitänyt opetella ja sisäistää uudet Les Mills ohjelmat. Tätä voisikin verrata koeviikkoon, jolloin joutuu opiskella ja tsempata uusien asioiden kanssa. Tämä toimii varmasti samalla tavalla kuin koulussa, osa valmistautuu hyvissä ajoin opiskellen vähän kerrallaan ja osa jättää kaiken viime tippaan. Itse kuulun ja olen aina kuulunut jälkimäiseen ryhmään. :D Mietin jopa viime viikolla, että pitäisikö ladata ohjelmat jo nyt ja alkaa vähän tsiikailemaan, jottei sitten tulisi taas kauhea paine kun on rajallinen määrä aikaa oppimiseen. No, arvata saattaa miten siinä kävi ja nyt on taas opeteltu ja ohjattu kolme uutta ohjelmaa neljän päivän sisään.

kirkko

Vaikka jätän opiskelut aika viime hetkeen, en silti sanoisi että laiminlyön tai teen näitä ohjelmien vaihtoja huolimattomasti. Mitä ohjaamiseen tulee, olen siinä tarkka, jopa jollain tavoin perfektionisti. Nykyään tosin otan asiat hieman rennommin kuin aikaisemmin. Se on kuitenkin jumppaa, jonka kuuluu olla kivaa ja ohjaajan ei mun mielestä tarvitse olla mikään robotti. Haluan kuitenkin suoriutua perusasioista, kuten koreografian osaamisesta huolella, jotta sitten voi keskittyä tärkeämpiinkin asioihin ohjatessa.

En tiedä tuleeko näin sanottua joka kerta kun ohjelmat vaihtuvat, mutta tuntuu että taas ollaan menty rankempaan suuntaan. Kaikki kolme ohjelmaa (bodyattack, bodycombat, bodystep) ovat olleet todella tehokkaita paketteja ja niissä saa kyllä hyväkuntoinenkin haastaa itseään ihan kunnolla. Tässä alkaa olla jo joka päivä sen verran kovia treenisettejä ihan vain senkin vuoksi, että kaikki ohjattavat tunnit menevät vain kovempaan suuntaan. Omatkin tunnit alkavat olla jo aika hc-kamaa ja sitten nämä Les Millsit päälle. Ei ihme kun kroppa huutaa enemmän lepoa nykyään.

kirkko1

Oon silti innoissani uusista ohjelmista, koska kaikki ovat ensi ohjauksen perusteella tosi jees! Saa aina uutta motia treenin kun ohjelmat vaihtuu ja joutuu vähän tsempata enemmän ohjauksien eteen. Lempparia on vaikea sanoa, sillä kaikki ovat niin erilaisia. Attackissa ja combatissa on mun mielestä tosi hyvät musat ja stepissä kokonaisuus toimi tosi kivasti. Ohjasin tänään atleettisen version ja sanoinkin, että harvemmin on meikäläinen noin hengästynyt kuin circuit-treenin jälkeen olin!

Nyt kuitenkin aivot pääsee vähän lepäilemään loppuviikon, kun millsit ovat tältä osin paketissa! :)

kuvat: Riikka


3 Responses to “JUMPPAOHJAAJAN TENTTIVIIKKO”

  1. Anitta sanoo:

    kiinteytys ja rasavanpoltto

  2. Henna sanoo:

    Kyllä se vaihtelu virkistää ja kroppa saa uutta ärsykettä! Olis mielenkiintoista tietää erot kalorinkulutuksessa ennen ja jälkeen ohjelman vaihdon.

    Tää oli mulle toka attack-ohjelma mitä oon tehnyt ja huomas edellisen lopussa että koko ajan pääsee kovempaa ja korkeammalle, mutta kun ohjelma vaihtui mentiin reippaasti takapakkia ja jestas kun olinkin piipussa attackin viimeisessä biisissä, ei enää hymyä irronnut viimeiselle kierrokselle :D

    Meillä ohjaaja vaihtaa ohjelman muutamassa erässä.

Kommentoi