PALAUDU PAREMMIN

Yhteistyössä Indiedays ja Dole

Kerroin aikaisemmin olevani mukana Intersportin järjestämässä treenihaasteessa ja oonkin ollut tosi iloinen, kun moni on lähtenyt testaamaan mun kehittämää vastatreeniä, jess! Luvassa on vielä lisää treenihaastetta hieman myöhemmin, mutta tähän väliin ajattelin vinkkailla treeniä tukevaa ravintojuttua. Haaste-sivustolta löytyy nimittäin treeni-inspiksen lisäksi myös herkullisia reseptejä. Indiedays ja Dole haastoivat mut kehittelemään oman ananasherkun ja tässä se tulee.

Hikisen ja rankan treenin jälkeen tekee usein mieli jotain helposti nautittavaa ja raikasta. Ainakin omalla kohdalla nälkää saa odotella hetken, etenkin jos kyseessä on ollut kova suoritus. Vaikka nälkä ei heti tuntuisi, se ei tarkoita etteikö keho huutaisi energiaa ja yksi kehityksen tärkeimmistä kulmakivistä onkin antaa kropalle helposti imeytyvää energiaa mahdollisimman pian treenin jälkeen! Kehitys tapahtuu vasta, kun kroppa on saanut rakennusaineet korjata treenin aikana aiheutuneita vaurioita.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Näin talvella tulee käytettyä jostain syystä enemmän kanelia ja kardemummaa. Rakastan näiden mausteiden tuoksua ja niistä tulee aina jotenkin kotoinen olo. :)  Päätinkin kehitellä eksoottisen, mutta silti talvisen smoothien, joka soveltuu loistavasti treenin jälkeiseen palautumiseen ja maistuu myös herkulliselta. Raikkaan ananaksen ja appelsiinin yhdistäminen lämpimiin mausteisiin toimii mielettömän hyvin, kannattaa kokeilla! :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Trooppinen talvismoothie:

 • 1 purkki Dolen Tropical gold ananas paloja
 • 1 appelsiini (kuorittu)
 • 1-2 dl vettä tai kookosvettä
 • kauhallinen vanilja-valkosuklaan makuista heraa (myös vaniljan muut makuyhdistelmät sopivat)
 • 1 punainen suippopaprika
 • 1 rkl tyrnin makuista pellavansiemenrouhetta
 • ripaus kanelia, kardemummaa sekä piparkakkumaustetta

Sekoita kaikki aineet tehosekoittimella smoothieksi. Veden määrää säätämällä saat joko juotavaa tai paksumpaa seosta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kyseinen Tropical Gold ananaslajike on tutkitusti ja palautteen perusteella markkinan parhaimman laatuinen ananas: makea/ intensiivinen maku, kaunis väri ja hyvä rakenne. RFA hyväksytty ja PBA vapaa pakkaus. Palat ovat ihanan isoja ja mehukkaita ja näin ollen tuovat smoothieen kivaa makeutta ja raikkautta! Ananas toimii hyvin palautukseen, sillä se sisältää nopeasti imeytyvää hiilihydraattia. Useesti sitä juututaan aina samaan banaaniin, vaikka tarjolla on muitakin hedelmiä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jos innostuit ananaksesta, niin tässä olisi pieni skaba just sulle! Jakamalla oman ananasreseptin hastagilla #doletropicalgold tai lataamalla kuvan koneelta sivustolle, osallistuu Intersportin 100 € lahjakortin sekä 10 kappaleen Dolen 20 € arvoisen tuotepalkinnon arvontaan. Kannattaa muistaa että kyseistä hastagia seuraamalla löytää kivoja ananasreseptejä omaan kokeiluun! Kilpailu on käynnissä 30.3.2016 asti.


7 Responses to “PALAUDU PAREMMIN”

 1. Avatar Anitta Erenius sanoo:

  Kilot kuriin Keho kiinteäksi. Miksi minä en saa kehoa kiinteäksi? Onko minulla ei ole ikä esteenä.?

 2. Avatar elisa sanoo:

  Hei Aino!

  Kun sulla on niin hyvät kokkitaidot, niin miten olisi jos tekisit reseptiä gluteenittomista(kaurattomia myös) ja maidottomista karjalanpiirakoista (tai oikeaoppisesti ne ovat silloin vain riisipiirakoita..)
  Olen kokeillut montaa ohjetta, riisipuurosta saan hyvänmakuista soijamaidolla ja mantelimaidolla mutta tuo itse piirakka on hieman kinkkisempi.. :)

  Huomenna menee kokeiluun sun pizzapohjaohje, vaikkakin siinä kaurajauhoja on käytetty. Meni hermo kukkakaalimuna/vuohenjuusto pizzapohjiin ja totesin että kyllä sen aika perinteinen pitäs olla ett maistuu hyvälle.. :D

  Myös hyvänmakuisia (trooppiselta hedelmältä maistuvia) mehuohjeita joita voi myös blenderissä tehä, on aina tervetulleita! Tää mango ananas appelsiini menee ainakin kokeiluun! :)

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Laitetaan tää idea hautumaan :D

   Kerros, sit miltä pizza maistui! ;)

 3. Avatar Maija sanoo:

  Hei voisitko Aino joskus tehdä postauksen syvistä vatsalihaksista ja niiden vahvistamisesta? Olisi tärkeä asia. Tuskin olen ainoa jolla ongelmia niiden kanssa :-!

 4. Avatar Henna sanoo:

  Noi ananakset on kyllä ylivoimaisen parhaita, pakko ostaa aina näitä kaupan kalleimpia kun on hyvään tottunut ennen opiskeluaikoja :D

  Paljonko tuo herakauhallinen sisältää proteiinia?

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Joo noi on kyllä tosi mehukkaita :D
   Tuossa mun herassa on 23 g protskua per 30 g!

Kommentoi