TERVEELLINEN AAMIAINEN/VÄLIPALA 2 MINUUTISSA (VIDEO)

Reipasta maanantaita kaikille! Käytiin just kaverin kanssa lähes 10 kilometrin reippailulla ja oli kyllä erittäin hyvä startti uuteen viikkoon. Parin tunnin päästä lähtee myös jumpparumba käyntiin ja ajattelin mixailla Bodyattackia tälle illalle. Nyt on veivattu jo sen verta pitkään noita nykyisiä biisejä, että vaihtelu varmasti virkistää!

Mulla on muutama kodinkone, joita käytän ihan joka päivä. Yksi näistä on tehosekoitin, eli tuttavallisemmin blenderi. Arvostan laadukkaita toimivia kodinkoneita, joiden avulla ruuan valmistus on huomattavasti mukavampaa. Joitakin viikkoja sitten sain käyttööni uuden mahtavuuden, eli Sagen The Boss – blenderin. Laite on huippulaatua, nimittäin 2200 wattia sekoittaa melkein mitä tahansa sellaiseen koostumukseen kuin itse haluaa. Lisäksi kannun voi pestä myös koneessa!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Yksi yleisemmistä tekosyistä koskien aamiaisen skippaamista on se, ettei ole aikaa valmistaa ruokaa saati syödä aamulla. Ymmärän, että aikaiset herätykset ovat stressaavia, mutta toisaalta jos haluaa hyvän startin päivään, on ravinto osa sitä.

Kuvasinkin teille videon, jossa valmistan oman aamiaiseni (sopii myös välipalaksi) vain parissa minuutissa. Kannun pohjalla on hieman vettä ja Fibrex sokerijuurikashiutaleita sekä lusikallinen chiansiemeniä. Käytän vaihdellen fibrexiä, kookoskuitujauhoa, pellavansiemenrouhetta, chiansiemeniä ja psylliumia. Laitan siis jotain kuitua liukenemaan kannuun heti kun herään ja noin 5 minuutin kuluttua ne ovat pehmenneet sopivasti.

Huomasin jossain vaiheessa, että pudonneet puolukat olivat pysäyttäneet kellon hetkeksi, mutta toisaalta mun sekoiluihin meni hieman ylimääräistä aikaa. :D Perus maanantai, hieman hitailla kun piti tehdä monta asiaa yhdellä kertaa! Jos väri ei miellytä, mustikoilla tai mustaherukoilla saa smoothiesta hieman kauniimman värisen. Itselleni on kuitenkin tärkeempää hyvä maku ja hyvät ravintoarvot. :)

Kannuun voi siis heittää haluamansa aineet ja laittaa halutun ohjelman päälle ja mennä vaikka tekemään muita hommia siinä välissä. Vihersmoothie toiminnon kesto on 60 sekuntia. Koneessa on toki myös manuaalitoiminto valittavana. Hyvä juttu on myös se, että kone pyörittää aineet niin, ettei niitä tarvitse itse sekoitella ilmakuplien vuoksi välissä!

Mulla olis tietysti alennuskoodi myös teille! Alennuskoodilla SAGESALE50 (tulee olla kirjoitettuna isoilla kirjaimilla) saa ostoskorissa The Bossista 50€ alennuksen Gigantin sivuilla. Koodi on voimassa 30.11 asti.

Tuotetta pääsee katselemaan ja sen voi ostaa täältä!

The Boss Blender saatu*

Ehdokasbanneri - Hyvinvointi -Indiedays Blog Awards


16 Responses to “TERVEELLINEN AAMIAINEN/VÄLIPALA 2 MINUUTISSA (VIDEO)”

 1. Avatar Cheww sanoo:

  Moikka. Mulla ei ole varaa kunnon blenderiin, tai edes halppisversioon, kun olen opiskelija. Laittaisitko tulevaisuudessa reseptejä, mihin ei sitä tarvita? :)

  • Avatar Sanna sanoo:

   Heippa! Valtaosan smoothieista pystyy tehdä myös esimerkiksi sauvasekoittimella, jonka saa huomattavan edullisesti :) ja kestääkin käytössä halpoja blendereitä paremmin.

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Tänne tippuu kaikenlaisia reseptejä ja suurin osa on tietysti sellaisia mitä itse käytän. Nykyään tosiaan voi saada ihan parilla kympillä edullisen blenderin tai sauvasekoittimen. :)

 2. Avatar Anni sanoo:

  Näyttää aika samanlaiselta kuin mun tyypillinen aamiainen :)

  Oon miettinyt tota MSM-jauheen käyttöä, mutta en oo löytänyt mistään mitään kovin luotettavaa tietoa siitä. Minkä takia sä käytät MSM-jauhetta? Ja oisko sulla linkata jotain hyvää lähdettä?

  Kiitos mielenkiintoisesta ja monipuolisesta blogista! :)

 3. Avatar Linda sanoo:

  Kiitos! Sun ansiosta jogurtit ovat vaihtuneet smootheisiin ja hyvä niin :) tuli mieleen, kun terveellisitä ruoista olet kiinnostunut, että oletko koskaan kokeillut ravintohiivahiutaleita. Niissä on kivasti protskua, vitskuja ym. ja menee esim. parmesaanin korvikkeena pastan kanssa :)

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Kiva kuulla! Kiitos palautteesta =)

   Siis mä oon kuullut noista mutta en oo vielä testannut, täytyy kyllä ottaa kokeiluun asap! :D

   • Avatar Jonnaajon sanoo:

    Mä kans oon jo tovin ootellut, että sä testailet oluthiivaa/ravintohiivaa :P namnam!

 4. Avatar Tuija sanoo:

  Niin ”ihqu” toi sun blenderi :D

 5. Avatar Liisa sanoo:

  mitä hyötyjä olet kokenut chian siemenistä?

 6. Avatar Annika sanoo:

  En tiedä, onko tää outokehu, mutta sulla on tosi miellyttävä ääni!:D

  Rakastaisin smoothieaamupalaa, mutta aamukuudelta ei oikeen viitti surautella ja herättää koko talon väkee…

  Muuten tekisin edellisenä päivänä valmiiksi, mutta oon ymmärtänyt, että mitä kauemmin smoothie odottaa juojaansa, sitä vähemmän ravinteita siinä on. Toisin sanoen menis suuri osa terveyshyödyistä siinä samalla. Onko tää totta?

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Ai kiitos :D

   En oo nyt ihan tarkkaan perehtynyt tähän, mutta ainakin mehustuksessa rvaintoarvot katoavat hyvin nopeasti kun neste pääsee ”kosketukseen” ilman kanssa. Luulisi että tähän pätee jollain tavoin sama juttu? Tietääkö joku muu? :D

 7. Avatar Salla sanoo:

  Kumpi on sun mielestä parempi, tämä vai Vitamix-blenderi? Ajattelin toivoa joululahjaksi Vitamixia mutta nyt alkoi tämäkin kiinnostaa. :D

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Vitamixia en ole koskaan testannut, mutta tää on kyllä hyvä! Voin lämpimästi suositella :) Tuo kannu on valmistettu samasta materiaalista kuin lentokoneen ikkunat ja sen päällä voi vaikka seistä, eikä hajoo :D

Kommentoi