#SOKERITONSYYSKUU UPDATE

Moikka! Syyskuu alkaa olla kohta taputeltu, sillä viimeinen viikonloppu on alkanut. Noin vaan hujahti jälleen yksi kuukausi ja ollaan hieman lähempänä joulua! :D Syksyn treenikausikin on jo hyvällä mallilla ja tänään vedin parin viikon tauon jälkeen Bikinibootcampin. Ohjelmassa oli jalkatreeni, eli pahin setti. Vaihdoin liikkeet uusiin ja olin taas unohtanut kuinka kamalan pitkältä voi seitsemän minuuttia tuntua. Jalat tärisi vielä pari tuntia treenin jälkeen ja nyt tärinä on muuttunut lihaskivuiksi. Huomista ootellessa..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Moni lähti mukaan sokerittomaan syyskuuhun ja nyt voisikin sanoa, että ollaan jo voiton puolella! Mitä pidemmälle mennään, sen helpompaa se myös yleensä on. Ideana ei tietysti ole se, että lokakuussa palataan vanhoihin tapoihin takaisin, vaan jatketaan samaa linjaa kun makeanhimo on jo voitettu. Monesti viikonloppuherkuttelu on myös tapa ja joskus tällaiset haasteet ovat oivia todistamaan, että tapoja voi muuttaa halutessaan, eikä se olekaan sen kummempi juttu! :)

Omalla kohdalla haaste on sujunut kivuttomasti. Italian reissulla häissä tuli tosin pieni paussi haasteeseen, mutta olen ollut sokerittomalla jo elokuun alusta saakka, joten pieni lomaviikko ei kovinkaan paljoa haittaa. Tasapainoahan tässä haetaan. Sellaista oloa, missä on hyvä olla. Toisille se tarkoittaa totaalikieltäytymistä herkuista, kun toisille sopii rennompi linja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Miten teillä on mennyt ja mitkä fiilikset haasteesta tähän saakka?

Tässä resepti taivaalliseen tuplasuklaajäätelöön #sokeritonsyyskuu malliin!

Muistakaahan tulla huomenna WSC Ladies Clubille treenaamaan ja tekemään BioSignature-mittauksia. Suosittelen lämpimästi tuota mittausta ihan kaikille, sillä oman kokemuksen mukaan siitä saa paljon irti ja ymmärtää mm. syitä kehon ongelmien takana. :)

Toppi – Energetics*

Trikoot – Energetics*

Alustoppi – Nike*

Kengät – Reebok

*Saatu Intersport Vaasa


7 Responses to “#SOKERITONSYYSKUU UPDATE”

 1. Avatar Krista sanoo:

  Sokeriton syyskuu meni hyvin viime viikkoon asti.. meillä tuli vaellusreissu puolisoni kanssa, ja minun täytyi laittaa sokeriton syyskuu paussille, sillä retkiruokailussa on omat haasteensa ja minun täytyi siis joustaa puolisonikin vuoksi. Käytimme pikapuuropusseja aamupalalla, ja niissähän on lisättyä sokeria.. samoin tuli myös syötyä vähän karkkia, tummaa suklaata, ja välipalapatukkaa… mutta tokihan sitä 44km vaelluksen aikana kroppa kuluttikin jotain, ja energiaa tarvitsi. Vähän tietysti harmitti tuo ”pakollinen” paussi… mutta olen pohtnut paljon tätä asiaa ja sokerittomutta sen jälkeen. Mielestäni tärkeintä on, että löydän tasapainon terveellisen ruokailun ja herkuttelun välillä, eli silloin tälllöin voin antaa itselleni luvan herkutella, kunhan se ei mene ihan höpöksi :)

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Haasteen ideahan on juuri löytää se sopiva tyyli itselle. Mulla toimii aikalailla sama tyyli kun sullakin =)

 2. Avatar Jenna sanoo:

  Mulla on mennyt sokeriton hyvin. Lähdin mukaan ihan vaan sen takia, että saan itseni takaisin ruotuun. Kesän aikana meni herkuttelu ihan täysin överiksi ja sitä lähdin paikkailemaan. Olin jo oppinut herkuttelemaan kohtuudella ja nyt sitten on uudelleen oppimisen paikka, ettei lähde uudelleen lapasesta.

 3. Avatar Yvonne sanoo:

  Kuten arvasin, syyskuu ei jäänyt kokonaan sokerittomaksi. Esim. en ole aina tarkistanut, onko salaatinkastikkeessa sokeria (mutta toisaalta käytän sitä n. 2 tl salaatin päällä, joten aika mitättömäksi sekin sokerimäärä jää). Karkkia en ole syönyt, enkä pullaa, lukuunottamatta sen yhden keksin 1.9 kun en vielä ollut nähnyt tätä haastetta. :) Jäätelöä olen syönyt kerran paitsi silloin 1.9 ennen haastetta.

  Eli, minulle sokerittomuus ei ole ongelma, sillä en ole sokeririippuvainen. Mutta kuitenkin tekee hyvää miettiä aina välillä, missä kaikessa saattaa olla sokeria. Ehdin esim. nauttia kuivan siiderin, ennen kuin mielessä kävi lukea purkin kyljestä että olihan siinäkin sokeria, kuivuudesta huolimatta. Ajattelin että ehkä se käyminen vaatii sokeria, ja sokeri on niinku hävinnyt siitä siideristä sitten :p

 4. Avatar Liisi sanoo:

  Sokerin syyskuu on sujunut hyvin :) Alusta alkaen lupasin että saan syödä tummaa suklaata (ilman sitä ei pysty elää ;D).. muuten kaikepuolin ollut mukavan helppoa! Saattaa toki olla, että jossain illanistujaisissa ollut makeimpia pähkinöitä tarjolla (= en tiedä onko makeutettu hunajalla vai jollain muulla kuten sokerilla) ajattelin, että kyllä tämä pikkunen saa nyt mennäkin! Koska kokonaisuudessa mennyt vallan mainiosti. :) Muutenkin jäänyt paljon vähemmälle tuon ylimääräinen sokerin käyttä ihan enenn tätä haastetta, niin ei sinällään ollut vaikeaa tämä syyskuu :) Mutta enemmän tuottais tuskaa rajoittaa suolaisista herkut kuten suolapähkinät, juustot, tortilla sipsit…. ;DD xDDD

Kommentoi