BIISI VALITTU

Miniloma takana ja jälleen olis aika palata arkeen. Takana on nyt kolme lepopäivää sen yhden tavanomaisen sijaan, joten tänään pitäis olla aika kivasti energiaa illan treeneissä. Mulla on itsellä aina vähän hitaampi startti arkeen, kun pääsen lepoilun makuun, olisi niin helppo jatkaa samalla linjalla. Onneksi pystyy itse muokkailla työaikoja ja tänään meenkin vasta illaksi hommiin, kun nuo jumpparumbat alkaa. Vetelin sellaiset 12 tunnin yöunet ja suunnitelmissa olisi vielä nukkua päiväunetkin ennen iltaa. 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

kuva: Riikka

Tänään alkoi myös ns. lähtölaskenta kesälomaan. Aloitan loman heinäkuussa, joten tässä olisi vielä kaksi viikkoa töitä jäljellä. Mulla on taas se sama jokavuotinen fiilis päällä, eli toisaalta odotan lomaa todella paljon, mutta toisaalta on tylsää luopua jumpista niin pitkäksi aikaa. 😀 Nuo jumpat (niiden ohjaaminen) on kuitenkin se mistä nautin eniten, joten saattaa tulla vaikeuksia keksiä tarpeeksi motivoivia treenejä loman ajalle. Treenimäärät siis vähenee rutkasti, mutta kokonaan en voi urheilua lopettaa, tulisin varmaan hulluksi. Nythän olisi hyvä sauma satsata salitreeneihin kunnolla, katsotaan miten motivaatio säilyy.

Kirjoittelin aiemmin, että hain LesMilsin Superstara kisaan ja pääsinkin sinne. Tällä hetkellä tuntuu, että tapahtumaan on vielä pitkä aika, mutta yleensähän se menee kuitenkin niin, että aika kuluu hurjaa vauhtia ja yhtäkkiä huomaa, että tuleekin kiire harjoitella biisiä riittävästi. Sain siis vihdoin valittua biisin, jonka ohjaan tuolla skabassa.

https://www.youtube.com/watch?v=g7k4Yjjk1sY

Olin itse tuon ohjelman kuvauksissa tukholmassa ja muistan vaan sen fiiliksen kun kuulin mikä biisi oli valittu viimeiseksi sykehuipuksi. Mielestäni tää on ihan mielettömän hyvä kappale, vaikkakin oon ehkä luukuttanut sitä jo liikaakin. Kappale on myös rankka, mikä ei haittaa yhtään! 🙂 Nyt täytyis vaan lähtee suunnittelemaan ”käsikirjoitusta”, eli skriptaamaan biisi läpi. Kävin syksyllä Bodystepin ATM- koulutuksen, jossa käytiin onneksi tuo skriptaus läpi aika huolellisesti. Tuon ATM-koulutuksen vuoksi, olisi ehkä ollut järkevintä lähteä hakemaan kisaan Bodystepillä, mutta minkäs teet. Mulla oli vaan fiilis että haluan ohjata attackia, ja niin kävi. 🙂


4 Responses to “BIISI VALITTU”

  1. Anumaaria sanoo:

    No joo siis täähän on ihan paras, just sun juttus. We like it loud vai miten se menikään! ;D

    Teikä on kyllä kova luu tässä skabassa. 🙂

    • ainorouhiainen sanoo:

      Joo just noin, we like it looooud! Pari kertaa soinu spinussakin tuo biisi. 😀 Kiitti, toivotaan että skabat sujuu hyvin!

  2. Kirsti sanoo:

    …jos on Attacki-fiilis, niin se onkin loppupeleissä ehkä myös järkevin valinta, kun fiilis välityy muille. 🙂 hieno biisi, tsemppiä skabaan!

Kommentoi