SPESIAALITREENIÄ SEKÄ TARJOUS BIOSIG-MITTAUKSEEN

Moikka! Lauantai jälleen. Täällä ollaan herätty jo suhteellisen aikaisin, nyt musat pauhaa ja mieli valmistautuu aamun jumppailuihin. Mulla on ollut nämä lauantain tunnit jo aika monta vuotta putkeen ja kieltämättä sitä välillä miettii, että olisi kiva pitää täysin vapaa viikoloppu, mutta sitten toisaalta taas tunnit ovat heti aamusta ja sen jälkeen koko päivä vapaana. Lisäksi jumppien jälkeen on aina niin hyvä fiilis, että sitä on aika vaikee korvata. :)

Tässä vuosien fixailun ja kokeilun jälkeen, oon löytänyt mielestäni aika hyvän tasapainon jumppien ja päivien välille. En siis halua kokea sitä fiilistä, että mun pitää mennä töihin ja se tuntuu epämukavalta, vaan ohjaamisen täytyy tuntua mielekkäältä. Koska en kuitenkaan elä missään pumpulimaailmassa, on tietysti aina päiviä, kun kaikki tuntuu vähän raskaalta, mutta jos näin jatkuu pidempään, tai joku tietty tunti alkaa maistua puulle, kertoo se siitä että muutos voisi olla paikallaan. Oon tullut tulokseen, että mulle 2 x samaa lajia per viikko on lähestulkoon se maksimi, jotta kyllästymistä ei pääse tapahtumaan. Joskus tullut vedettyä noita spinningejäkin joku 4-5 viikkoon ja voin kertoa, että pisti vähän vastaan istua sinne pollen päälle viikon viimeisinä päivinä. :D

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meidän saleilla on tapana järjestää aina välillä spesiaali-jumppia. Eilen meillä oli tunnin BODYATTACK VS. SH’BAM battle, jossa vedettiin vuorotellen attackia ja bamia. 9 eri ohjaajaa ja kaksi täysin eri lajia mudoosti aika hauskan kombon. Itse en tunnetusti ole mikään maailman sulavin noissa tanssitouhuissa, joten tämä meni hyvänä intervallina, attackissa syke ylös ja bamissa syke alas. :D Ohjasin itse attackista nelosbiisin, eli ensimmäisen sykepiikin. Tuo on muuten aika kova nelonen, tai siis siitä saa mielestäni tosi tehokkaan koska vaihtoehtoja on paljon.

Siellä sitä muovia nyt on.. :D

Siellä sitä muovia nyt on.. :D

Nonniin, menipä taas höpöttelyksi, palataan aiheeseen. Lupailin julkaista tarjouksen BioSig-mittaukseen liittyen ja Eero lupasi mun lukijoille BioSignature-mittauksen ja raportin läpikäynnin hintaan 30 €. Tarjous on voimassa huhtikuun loppuun, eli 30.4.2015 saakka. Kyseessä siis tämä tuote (klik!)Mainitset vain, että sait tiedon Ainon blogin kautta. Eeroon saat yhteyden osoitteesta: info@eerohakala.com. (huom. toimipiste seinäjoella!)

Käykää myös tykkäämässä Eeron FB-sivuista, joista löytyy lisätietoa BioSignaturesta ja muista PT-jutuista!

Tarjous suunniteltu yhteistyönä Eero Hakalan kanssa.


8 Responses to “SPESIAALITREENIÄ SEKÄ TARJOUS BIOSIG-MITTAUKSEEN”

 1. Avatar Hanna sanoo:

  Kiitos taas kiinnostavista aiheista :) Onko tarjous/biosignature mittaus vain Seinäjoella? Pääkaupumkiseudulta turhan kaukana. Olin kuvitellut että mittaukset maksavat todella paljon. Olisi todella kiinnostavaa päästä tuommoiseen ja aika edullisella hinnallallakin nyt pääsisi.

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Kiitos! Tämä tosiaan vain seinäjoella ja isossakyrössä :/ Kannattaa googlailla ja katsoa mistä löytyisi lähin ja mihin hintaan :)

 2. Avatar Tuija sanoo:

  Mihin toimipaikkaan tuo alennus siis on? Vain Seinäjoelle? Kivat kenkulit muuten :)

 3. Avatar kysyjä sanoo:

  Kuinka vähillä vaatteilla mittauksen aikana tulee olla? En oikein haluaisi olla alusvaatteisillani ainakaan miehen nähden. :/

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Kyllä siinä ollaan osittain alusvaatteilla, sillä muuten mittaaminen on mahdotonta.

 4. Avatar Emmi sanoo:

  Hei Aino!
  Ajattelin kysyä sulta yhtä asiaa, kun olet myös tuollainen paljon treenaileva :) Elikkä, olen monen eri laskurin kautta laskenut kaloritarvettani ja se on näyttänyt laskukaaavasta riippuen 2800-3100 kaloria per päivä. Söinkin tuossa muutaman kuukauden noin 2500 kaloria päivässä. Mielestäni kroppaani kertyi kuitenkin rasvaa tuona aikana, mikä ei todellakaan ole tarkoituksena. Söin terveellisistä lähteistä ja hekuttelin n. Kerran kahdessa viikossa. Liikuntamäärät oli n 8-12h/viikko. Lähinnä kuntosalia, juoksua ja hiihtoa. Nyt aloin sitten syömään noin 2000 kaloria päivässä jotta saisin kiristeltyä.. ihmetten vain miksi kroppani mahtoi reagoida noin vaikkakin söin vieläkin alle kulutukseni vai ovatko nuo kulutuksen laskukaavat niin epäluotettavia?

Kommentoi