Sporttinen fiilis

Moikka! Pääsin mukaan Indiedaysin ja Lidlin Sportyfeel –yhteistyökamppanjaan ja testailemaan uutta sporttista tuotesarjaa. Kamppiksen sivut löydätte täältä. Arviointia varten sain erilaisia tuotteita Lidliltä. Pääsin maistelemaan protskupatukoita jo viime viikonloppuna pidetyillä I Love Me – messuilla ja yllätyin positiivisesti tuotteiden mausta. Ehdoton plussa on siis tuotteiden maku! Mä oon maistanut jos minkälaista patukkaa ja monissa on se teollinen, outo maku, mutta nämä maistuvat oikeasti hyvälle. Lisäksi koostumus on aika suklaapatukkamaisen pehmeä. :) Toinen plussa on tuotteiden hinta, patukan  hinta on vain 1,49 €, mikä on mielestäni aika edullista, jos vertaa muihin samankaltaisiin tuotteisiin. Kolmas plussa on sokerittomuus. Löysin usemman makuvaihtoehdon, joissa oli vain 0,9 g sokeria per patukka, peukku sille. Aika hyvä diili, jos niin voi sanoa. :)

Uuteen tuotesarjaan kuuluu yli 30 tuotetta. Pysyvään valikoimaan liittyvät proteiinipatukat, maitopohjaiset proteiinijuomat, proteiinivanukkaat, urheilujuomat, proteiini- ja palautusjuomajauheet sekä rasvanpolttoon tarkoitetut L-karnitiinijuomat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Oon kertonu useesti, että protskupatukat toimivat mulle hyvänä välipalana kiireessä. Useesti nappaan patukan ennen tai jälkeen jumppien, pitämään nälkää ruokailuun saakka. Patukoissa on toki melko paljon erilaisia lisäaineita, mutta oon tullut siihen tulokseen, että kun homma on muuten hanskassa, patukka päivässä on ihan ok. Lisäksi yleensä patukan syönti on erityinen ”herkkuhetki” päivässä kahvin kanssa, tai sitten siinä kiireessä hotkaistuna. :D

Ollaan tällä hetkellä jälleen reissun päällä ja mä alan olla nyt ihan täynnä tätä matkustamista. Kuukauden sisällä kolme viikonloppua Helsingissä alkaa riittää ja onneksi nyt ei tarvi hetkee mennä mihinkään. Oon joutunut oleen poissa myös omilta lauantaitunneilta, ja se tietysti harmittaa kovasti. Reissun päällä on aina hieman haasteita syödä hyvin, mutta onneksi ABC:n noutopöydästä löytyi ihan hyviä vaihtoehtoja ja näillä patukoilla pidetttiin eilen nälkää poissa Iltaan saakka.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mun on aika vaikea sanoa mikä on paras maku, mutta sanon silti että tuo lakritsi iski meikäläiseen ehkä eniten. Eve äänesti mansikkasuklaan puolesta ja mun faija söi myös sellaisen, ilman että huomasi kyseessä olevan proteiinipatukka. Patukoiden makuja ja sisältöjä voi tsekkailla täältä. Poikaystäväni on tunnetusti melkoinen makunatsi ja myös hän tykkäsi näistä, tuo vaniljan makuinen palautusjuoma maistui ihan sille nami namin vaniljavanukkaalle. :D Makupuoli on siis selkeesti näiden tuotteiden valttikortti.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nuo pussit on aika käteviä mun mielestä. Ne kun on helppo ottaa salille mukaan. Säilytän usein treenilaukussa herapusseja ja myös protskupatukoita, sillä en koskaan muista ottaa heraa isosta purkista mukaan.  Noita oli siis ihan pelkkä hera, palari tai sitten toi pudding, joka on kaseiinia. Itse en käytä kaseiinia, mutta toiselle osapuolelle maistuu kyllä. :)  Pussit ovat myös hyvä tapa testata tuotteita, on niin tylsää ostaa iso tonkka ja sitten todeta ettei maku tms. ollutkaan mieleen.

Kaikenkaikkiaan Lidl yllätti mut ihan positiivisesti. Joko te olette ehtineet maistella näitä tuotteita? Jos kaipaatte lisää mielipiteitä, voitte käydä lukemassa myös muiden bloggaajien kokemuksista Indiedaysin kampanjasivuilla. Kertomalla kampanjasivuilla, mitä tuotetta haluaisi kokeilla, voi osallistua arvontaan. Palkintona on 5 kappaletta 30 euron arvoisia tuotepaketteja.

Täällä ajellaan juuri kohti Vaasaa, meillä hajosi ikkunanpyyhkijät ja nyt pidetään peukut pystyssä ettei alkais sataa. Aina jotain ongelmia näiden autojen kanssa, lisäksi mistään ei saa autohuoltoa pyhänä. Huoltoasemilla huolletaan nykyään vaan ihmisiä, ei autoja.. Vastailen kaikkiin kommentteihin huomenna, sillä tämän illan ajattelin pyhittää rakkaiden kanssa olemiseen. :)

Nauttikaa sunnuntaista kaverit!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tuotteet saatu Lidliltä.


19 Responses to “Sporttinen fiilis”

 1. Maija sanoo:

  Hyvä Lidl! :D

  Mäkin tykkäsin noista kovasti. Saa nähä, kelpuuttaako poikaystävä, hänkin on aika nirso prodepatukoiden suhteen. :)

  Tulisko jtn erityistä tulevalle Marraskuulle, jtn sokeritonsyyskuu-tyyppistä? :) Vai onko tällä hetkellä liian monta rautaa tulessa? :)

 2. Krista sanoo:

  olen aina pitänyt protskupatukoita jotenkin pahoina, koska useimmissa tuntuu olevan melko paljon sokeria. Katselin noita yhtenä päivänä Lidlissä, mutta en sen tarkemminalkanut tuoteselostetta lukemaan. Taitaakin tarttua siis mukaan testiin noita etenkin tota lakristia. Myös ne pienemmät vaikutti ihan ok hyviltä janiiden hinta 0,99 oli ihan naurettavan halpa!:) kivaa alkavaa viikkoa!

  • ainorouhiainen sanoo:

   Niissä halvemmissa taisi olla enemmän sokeria, eli kannattaa aina lukaista takaosan tekstit, mutta joo, toi laku oli kyllä hyvänmakuinen :)
   Kivaa viikkoa myös sinne!

 3. Katarina sanoo:

  Maisteltiin noita patukoita siellä I Love Me- messuilla ja ei muuten iskeny oikeen paitsi toi lakritsi! Se oli ihan törkeen hyvää, ei liian makeeta toisin kuin noi toiset maut. Sitä kyllä lähtee ehdottomasti välillä mukaan Lidlissä asioidessa :-) Oli muuten tosi kiva eilen kuunnella sun vastauksia siinä blogituokiossa, kun vaikutat niin aidolta ja jalat maassa- tyyppiseltä henkilöltä. Fiksuja ja rentoja vastauksia, hyvä Aino! :)

 4. Mari sanoo:

  Hei pakko tulla sanoo, että oon samaa mieltä sub kaa! laitoin kokeiluu noi tuotteet heti ku ne tuli valikoimaa. Nams! Protskupatukat on tosi enkelisuklaamaisia ja puddingeista mango oli lemppari!

 5. Anumaaria sanoo:

  Tuplasuklaa maistettu, ihan hyvä oli. Hinta-laatu-suhde oiva ja voitti kyllä leaderin patukat tosta vain! Pitää maistaa noi muutkin vielä.

  • ainorouhiainen sanoo:

   Joo leaderi jäi kyllä kakkoseks! testaa seuraavaks toi laku, se oli hyvä :P

 6. Marianna sanoo:

  Hei aino! Löysin sun blogin ja ajattelin kommentoida vaikkei nyt iha tähän postukseen liity mut oot huippu spinning ohjaaja! ! Oon käyny ”ympäri suomee” ja vaikka kuinka monella ohjaajan tunnilla (Sats, Elixia tre, espoo, hki ja jkl) eikä kukaa oo vielä ollu yhtä hyvä! Harmittaa ku muutin vaasasta nii jäi ikävä sun tunteja !! Ei kukaa oo samanlainen tsemppari ja siten että ei oo mahiksia löysäillä ×D oli pakko tulla kertoon :)

 7. Riikka sanoo:

  Testasin laku-protskupatukan ja oli hyvänmakuinen ja hyvä koostumus, closest thing makuunin karkkilaarin lakufudgelle. Mutta ei silti ole questin voittanutta ;)

  • ainorouhiainen sanoo:

   Joo se laku oli huippu! Questeja on silti aika vaikee päihittää! ;)

 8. Tuija sanoo:

  Onpas hyvä vinkki tämä, täytyypä tehdä vierailu Lidliin!:) Patukatkin tulee yllättävän kalliiksi, vaikka fitnesstukulla onkin joskus bars mania :D Säästöä se on tuokin!

 9. Peura sanoo:

  Lueskelin jostain että noissa on aika reilusti sokeria/hiilareita kalliimpiin patukoihin verrattuna, onko totta? Pitäisi joku päivä käydä itsekin hypistelemässä.

  • ainorouhiainen sanoo:

   Siellä oli myös vaihtoehtoja joissa sokerin määrä oli ihan minimi. :)

 10. n sanoo:

  Hei! Mitä mieltä olet siitä,että noissa lidlin patukoissa oli soijaproteiinia,muissakin kuin laktoosittomissa? Onko siitä jotain haittaa? :)

Kommentoi