Liika on liikaa

Voi jestas mikä päivä taas takana. Täällä on menty kuin päätön kana paikasta toiseen ja musta tuntuu, että tuun pian hulluksi jos tää kiire ja stressaaminen ei pian lopu. Tuntuu, että koko syksyn oon vaan vetäny sata lasissa paikasta toiseen. Vapaata ei ole ollut, ja sen kyllä alkaa huomata pikkuhiljaa. Viikot on täynnä töitä ja viikonloppuisin on ollut aina jotain ohjelmaa. Vaikka erilaiset tapahtumat ja koulutukset ovatkin mukavia juttuja, alkaa kaikki maistua puulta, kun tuntuu että menee vaan paikasta toiseen ja miettii jo mikä olikaan seuraava rasti. Mulla olis kaikkea kirjoitettavaakin mielessä, mutta tänäänkään ei ole ollut yhtään ylimääräistä hetkeä istahtaa koneelle bloggaamaan. Mä oon miettinyt, että jostain pitää luopua, mutta kun ei hommiakaan voi tosta noin vaan lopettaa. Haluan kuitenkin hoitaa huolella ne ”projetkit” ja jutut, mihin oon lähtenyt mukaan. En oo kyllä koskaan elämässäni ollut tällaisessa tilanteessa, että vuorokauteen ei mahdu yhtään vapaa-aikaa. Hyi mua, eihän tällainen pidemmän päälle ole edes kovin tervettä, saati järkevää!

MG_8870

Ajattelin ensin, etten jaksa kirjoitella negatiivisuuksia, mutta tuntuu että en saa nyt mitään muuta aikaiseksi, kun päässä pyörii tuhat asiaa samaan aikaan. Tänään on siis suoraan sanottuna ollut aika p*ska päivä, ainakin siihen saakka kun menin vetämään jumppia. Lupailin viime maanantain attackissa mixata ohjelmaa ja tänään vedettiin suurimmaksi osaksi vanhoja biisejä. Sain viime viikolla paljon toiveita biiseistä, niin oli helpompi mixaillakin. Itse kun jumittuu aina niihin samoihin kappaleisiin. Täytyy sanoa, että oli kyllä ihan paras tunti hetkeen. Vanhoista biiseistä sai uutta energiaa ja hiki suoraan sanottuna lensi. Meitä oli taas sellanen 60 henkilöö salissa, joten salin lämpötilatkin huiteli jossain kesätreenien lukemissa. :D Tunnin jälkeen oli taas uudesti syntynyt olo. Treeni auttaa aina kun on huono fiilis tai huono päivä! Päälle vielä tiukka spinning+core ja päivä on pulkassa treenien osalta.

Löysin muuten uuden Bodyattack 87 biisilistan netin syövereistä:

 1. Don’t You Want Me – Happy Zone
 2. Fancy  – The Hydro Drawer
 3. Warrior (Nick Skitz & Technoposse Remix Edit) – Big Booty Bootleggerz
 4. Weekend 2014 (Potatoheadz Radio Edit) – Bad Habit Boys
 5. Loco – Joel Fletcher & Seany B
 6. Good Vibrations (X-Cess! Remix Edit) – Botoxx & Tom Belmond
 7. Make It Bounce (Joey Riot & DJ Kurt Remix) – Sy & Unknown
 8. Shine Your Light (Basslovers United Edit) – Bass-T & Friends
 9. Rock The Party – Nick Skitz & Raverockerz feat. Brooklyn Bounce
 10. When It Ends It Starts Again (Radio Edit) – ATB feat. Sean Ryan
 11. Que – Sera

Uudet ohjelmat vaihtuu meillä joskus marraskuun lopussa/joulukuun alussa! :)

_MG_8886

Palatakseni vielä edelliseen aiheeseen, mua harmittaa tosi paljon kun en ole ehtinyt pitää yhteyttä, tai edes tavata kavereita pariin kuukauteen. Jos luette tätä, en oo unohtanut teitä!! <3 Pakko järjestää nyt jotain aikaa itselle ja tehdä muutakin kun töitä…Jos joku vielä kertoisi miten se onnistuu niin olisin kiitollinen?? :D

Löytyykö muita samanlaisia työnarkomaaneja? Onko teillä jotain hyviä vinkkejä, miten pääsee rentoutumaan kiireessä? Haluisko joku alkaa mun assistentiksi? ;) Mä en oo oikeesti tällainen valittaja, mutta nyt oli vaan pakko avautua ja purkaa fiiliksiä hieman. Yritän palata huomenna taas fiksummilla jutuilla.

Öitä kaverit!

Kuvat: Anna Snickars


19 Responses to “Liika on liikaa”

 1. Avatar Elisa sanoo:

  Tänään oli kyllä ihan super Attack, kiitos!

 2. Avatar Emma sanoo:

  Heissan! Stressi ja jatkuva ”sinne-tänne-kiire” on kyllä kamalinta, joten toivottavasti löydät pian ratkaisun ongelmaas! Ps. Oli hauska nähdä ja vaihtaa muutama sananen :) Tulee jotenkin erilainen tapa lukea näitä juttuja, kun on saanut kasvoille ns. ”äänen”!

  Terveisin ”ruoka vaan oon niin hyvää”-Emma, joka aikoo huomenna ottaa härkää sarvista ja tarpeen tullen tulla selailemaan uudestaan läpi hyviä kokkivinkkejä! :)

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Heippa Emma! Oli tosi kiva nähdä ja jutella. :) Se ei oo aina niin helppoa, kun kaikki on vaan niin hyvää ;)
   Tsemit!

 3. Avatar Tuija sanoo:

  Love your shoes! =D itse olen aika samanlainen työn suhteen ja tiedän miltä tuntuu kun vapaa-aikaa ei tahdo jäädä. Jaksamisia!:)

 4. Avatar Heidi sanoo:

  Huoli heräsi kun näin ilmeesi kuvissa… ikuisen positiivisyyden äiti muuttuikin arkiseksi ja totiseksi. Syvissä mietteissä taidat olla. Mutta kiva kun avaudut. Tiedätkö, itse olen samassa tilanteessa töideni kanssa, kun teen vakityötä ja sitten vielä vapaapäivät keikkaa toiseen sairaalaan ja hoitelen hevoset ja treenaan salilla. Joksu on vain pakko huokaista piittaamatta siitä vaikka asiat siirtyisivät ja piittaamatta siitä mitä muut ajattelee…tai mitä itse ajattelee. Tee itsellesi tavoite vaikkapa niin, että ensi kuun puoleen väliin vedät tiukkaa aikataulua ja sitten otat huilitauon keinolla millä hyvänsä. Tosin, henkilökohtaisesti enää itsekään en tiedä mitä varsinainen rentoutuminen on. Mutta ihaninta mitä minä tiedän on nukkuminen, vaikkapa sitten päivällä ja vaikka nukahtamislääkkeen voimalla, jota en siis suosittele. Olet kuitenkin oman itsesi herra ja kukaan muu ei pidä puoliasi kuin sinä itse, joten … arvaa mitä? Sinä itse voit vain tehdä asialle jotain. Tsemiä. T: Toinen narkkari ;)

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Voi meitä! Tuo on hyvä pointti, että ei tarvisi piitata siitä vaikka ei aina suoriutuisikaan kaikesta hyvin tai juuri silloin kun pitää. Täytyy nyt tsempata asian kanssa, ennenkuin oon burnoutissa. Kiitos kommentista :)

 5. Avatar Ida sanoo:

  Hellurei! Pakko sanoo, että olen exakt samanlainen! Aina töissä, ja jos en sielä niin työt pyörii päässä. Mulla yleensä auttaa kokopäivä sarjojen edessä. Silloin saan rauhoittua, ja ajattelen oikeesti jotain ihan muuta :) ei tuu mitään järkeviä vapaapäiviä usein, mutta jos mulla ja avopuolisolla sattuu olemaan sama päivä vapaata, niin yleensä lähdetään kiertämään Lontoota :)

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Moi Ida! Mulla auttaa tuo sama, eli jos vaan makaa ja seuraa jotain sarjaa, pääsee relaamaan hyvin. Ainoa ongelma on ollut että mulla ei ole ollut kokonaista vapaapäivää ikuisuuksiin :( Nyt sunnuntaina voisin yrittää ottaa tuollaisen setin, että ei tarvi liikkua shvalta kun jääkaapille koko päivän aikana. :)

 6. Avatar R sanoo:

  täällä kans eräänlainen työnarkomaani! sitten kun työt on vielä liiottelematta kellon ympäri niin että minkäänlaista rytmiä ei välillä oo tässä hommassa.. ei yhtään hyvä yhdistelmä kun pitäis lukea ens kevään pääsykokeisiin, välillä vaan hoksaa että koko viikolla ei oo ollu kotona kun nukkumassa ja syömässä.. ei vaan osaa kieltäytyä ylimääräisistä vuoroista! Siinä sit kun koittais vielä tosiaan nähdä muitakin kun työkavereita.. jotenkin tuosta biisilistasta tuli mieleen että oispa siisti joskus päästä sun tunnille! jotenkin vaan sun teksteistä saa sellasen kuvan että oot just semmonen ohjaaja josta tykkään :) ihan tälleen btw.. :D

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Heip! En siis taida olla ainoa, tää on varmaan aika nykyinen ongelma tässä kiireisessä yhteiskunnassa, huoh. Täytyis vaan oppia sanomaan joskus myös EI. Olispa kiva jos joskus tulisit mun tunnille, jos suuntaat joskus tänne suuntaan, niin tervetuloa. :)

 7. Avatar Natalia sanoo:

  Vaikka oonkin aika erilaisessa elämäntilanteessa kuin sä (opiskelen lukiossa viimistä vuotta) niin voin samaistua tähän tekstiin! Arki menee kouluhommien parissa (miksei toki ne viikonloputkin), iltasin pakko päästä lempparijumppiin ja salille ja aina kun mahdollista, tekis mieli ottaa lisää työvuoroja mun osa-aikatyöpaikasta.. Jotenkin ei osaa vaan rentoutua, ja välillä sen kyllä huomaa! :D

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Joo, i feel you! Sovitaanko, että nyt otetaan itseämme niskasta kiinni ja yritetään relata enemmän? =)

 8. Avatar Eija sanoo:

  Hei kaunokainen! Joskus voi olla hyvä jäädä kotiin sohvalle viltin alle sellaisten menojen sijaan, jonne ei ole ihan pakko mennä. Kurkkaapa kalenteriasi ja viivaa tältä viikolta yli kaikki ne menot, jotka pysyvät pystyssä ilman sinua, ok? :) Pidä huoli itsestäsi!

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Hei, kiitos! =) Oot niin oikeessa. Tämä on juuri se mun akilleen kantapää, kun luulen etten voi olla ikinä pois mistään. Nyt täytyy tehdä juuri noin ja hoitaa vaan ne ihan pakolliset hommat.

 9. Avatar E sanoo:

  Ääh! Kiinnostais ihan kamalasti tämmönen maidottomuuskokeilu, mutta esteenä perhe. Asun vielä kotona, ja ruokiin voin kyllä vaikuttaa, mutta maidottomaksi en niitä saa. Yritin toivoa maidottomia ruokia, mutta muu väki ei hommasta innostunut. Mikäs nyt sitten neuvoksi, siis välipalat ja muuthan teen itse ja itse päätän mitä suuhuni laitan, mutta lämpimillä aterioilla on varmasti jotain maitotuotetta ruuassa, ei varmaan aina mutta monesti. Vinkkejä?=D

  • Avatar E sanoo:

   Joo, sori väärään postaukseen meni… Mutta kai tähänkin voi vastata?

 10. Avatar jonna1983 sanoo:

  Mä olen itse elänyt joskus samanlaista elämää kuin sä nyt. Opiskelin ja tein kahta duunia, joista toinen yö- ja toinen päivätyö. En ymmärrä miten jaksoin!

  Nykyään mulla on säännöllinen päivätyö mutta treenien ja lapsen kanssa illatkin on aika hektisiä. Näin joulun alla on kekkeriä jos jonkinlaista joka viikonloppu ja kyllä ne vaan rasittaa suunnattomasti. Mulla on nimenomaan viikonloput rentoutumisen aikaa ja huomaan heti jos en ole saanut levätä riittävästi. Onneks osaan kieltäytyä tapahtumista ja kemuista jos siltä tuntuu :)

  Älä polta itseäsi loppuun! Siitä toipuminen vie pitkän ajan eli kannattaa tehdä asialle jotain nyt kun olet vielä selvillä vesillä ja tiedostat ongelman.

  Jonna1983.fitfashion.fi

Kommentoi