#ainonbbc

Heipparallaa! Huh mikä vilkas päivä ollut tänään! Oon ihan mykistynyt kuinka moni on lähtenyt tähän bikinihaasteeseen mukaan, vautsi vau! Sen tiimoilta voinkin iloisesti kertoa, että yhteistyökumppanini Fitnessguru haluaa palkita parhaan muodonmuutoksen neljällä vapaavalintaisella tuotteella. Olettehan siis muistaneet ottaa ne ennen-kuvat jo? Voittaja saa siis valita Fitnessgurulta neljä itse valitsemaansa juttua, kivaa! Yritän fixailla vielä jotain muutakin palkintoa ja porkkanaa tähän hommaan, koska olette olleet niin reippaita. Jos ja kun teette ruokia ja treenejä ja jaatte niihin liittyviä juttuja instagramiin, merkitkää mukaan tägi #ainonbbc, jotta pääsen kurkkimaan ja kommentoimaan teidän annoksia ja treenijuttuja. Minut löytää instagramista nimellä: ainorouhiainen.

DSC01862

Kävin tosiaan itsekin tekemässä jalkacircuitia tänään ja oli muuten aika hapokasta! Mutta fakta on se, että helpolla ei mitään saa. Töitä täytyy tehdä ja treenit pitää tuntua, jotta kroppa muokkaantuu. Ensimmäiset kerrat ovat pahimmat ja sen jälkeen helpottaa hieman. Näillä ohjelmilla myös kestävyyskunto paranee roimasti. Älkää siis luovuttako vaikka alussa olisikin hankalaa ja liikkeet tuntuvat vaikeilta. 

DSC01914

Illalla mulla oli vielä töiden puolesta jumppaohjaukset ja tänään oli energiaa vaikka muille jakaa. Taisinpa hieman jakaakin. :)

Kertokaa kokemuksia ekasta treenistä, olisi tosi kiva kuulla miltä on tuntunut!


No Responses to “#ainonbbc”

 1. Avatar pinja sanoo:

  Tuo jalkacircuit oli kyllä raskas mutta tosi hyvä! Kävin aamulla sen tekemässä ja tuntuu nyt jo siltä että meni kyllä perille! :)

 2. Avatar anna sanoo:

  Ihan huippu juttu. Sekä treeni että ruokavalio vaikuttaa kivalta. Ootko yhtään laskenu montako kertaa/kierrosta 7min aikana ehtii tehdä?

  • Avatar ainor sanoo:

   Mä pääsin tänään melkein 3 kierrosta 7 minuutissa tossa ykkös circuitissa :) Mutta se toki riippuu millä tahdilla tekee!

 3. Avatar Iida sanoo:

  Huh ja puh. Olipahan circuitti. Pisti tällasen kokeneemmankin liikkujan puuskuttaan aikalailla. Lisää tällaista. Love it!

 4. Avatar Aino L sanoo:

  Voi huhu hyppääks tos pari vai kolme metriä ilmaan? ;)

 5. Avatar salla sanoo:

  Voi taivas kun oli hapokas tuo jalka treeni! Ehdin tehdä 2,5 kierrosta ekan circuitin ja eipä musta jäänyt kuin märkä läntti lattiaan! Tosi tehokkaaksi oot nää suunnitellu ja pääsee vähä haastamaan ittee. kyllä ton ekan koko kierroksen (1&2circuit) jälkeen teki mieli lopettaa mutta sisulla jatkettiin loppuun saakka! :) kiitos!

  • Avatar salla sanoo:

   Tuli mieleen tuossa, että onko taateleiden syönti ok? Esim. Smoothien joukkoon tai puuronpäälle? :)

   • Avatar ainor sanoo:

    Ne ovat aika kaloripitoisia, joten niillä voi esim. korvata banaanin, muuten kohtuudella :)

  • Avatar ainor sanoo:

   2,5 kierrosta on jo hyvin! :) Hyvin tsempattu!

 6. Avatar Taru sanoo:

  Voi hitsi kun en ite pääse vielä tekemään täysillä kun on kuumetta ja hirvittävä nuha ja yskä! :(
  Jäi aikaisemmasta kommentista kiittäminen, todella ihailtavaa että teet tämmösiä ilmaisohjelmia kaikille halukkaille!! Suuret kiitokset! :) Tätä ohjelmaahan voi varmaan jatkaa pitempäänkin kun nuo neljä viikkoa?

  • Avatar ainor sanoo:

   Kiitos! :) Toki voi jatkaa, neljän viikon kuluttua tulee uudet circuitit jotta ne jotka on tehnyt säännölisesti saa lisää haastetta ja vaihtelevuutta!

 7. Avatar minä sanoo:

  Hei, tuli mieleen niistä ennen ja jälkeen -kuvista, että riittääkö se että ne sitten lopuksi lähettää sulle? Vai laitetaanko ne jonnekin yleisesti näkyville?

  • Avatar ainor sanoo:

   Moi! Ne voi lähettää mulle blogin FB-sivulle yksityisviestillä niin laitan talteen. Tai säilyttää itsellä, kumpikin käy! :)

 8. Avatar mystinen sanoo:

  Moi! Oisko mahdollista laittaa vaikka fb:n kautta yksärillä kuvat, niin että sinä lataisit ne johonkin kansion? Kuvat kyllä varmasti tsemppais tekemään, kun muutkin näkisivät lähtötilanteen. En mielelläni omalla nimelläni laittaisi jenkkiksiäni bikineissä kaikkien fb-kavereiden seinille nähtäville… Anonyymimpänä ei olisi mitään ongelmaa. :)

  • Avatar ainor sanoo:

   Moi! Kyllä se onnistuu. Laittaa vaan yksityisviestiä blogin FB-sivulle niin kerään ne talteen :)

 9. Avatar Liisa sanoo:

  Moikka Aino! Kiitos mahtavasta blogista ja treeniohjeista bikinivartalon saavuttamiseksi ;) Kyselisin sellaista, että jos ei ole kauheasti ylimääräistä painoa pudotettavana, (173cm, 55kg) niin mitenkäs tuo ruokavalio, miinuskaloreilla, kulutuksen tasolla vai vähän yli? Kaikki ohjelmaan kuuluvat treenit on tarkoitus tehdä tunnollisesti. Kiitos jo etukäteen!

  • Avatar ainor sanoo:

   Moi! silloinn kannattaa syödä kulutuksen tasolla, jos pudotettavaa ei ole :)

Kommentoi