Viikonlopun ruokailuja, lepoa ja treeniyhteenvetoa

Heippa! Täällä ollaan vietetty hieman levotonta viikonloppua. Tänään on ollut lepopäivä ja mikä ihme siinä on, kun silloin juuri huvittaisi lähteä treenaamaan kaikista eniten. Oon pyöritellyt pitkin päivää erilaisia ajatuksia päässäni mitä jos menisin salille, tai balanceen..ehkä venyttelytunnille? No, en ole mennyt ja enköhän mä saa itseni kahlittua kotiin myös loppuillaksi. Jos ei voi treenata, niin silloin täytyy kokata ja sitä olen harrastanut ahkerasti eilen ja tänään. Katsoin eilen telkkarista MasterChef-sarjaa, jossa kilpailijat valmistivat erilaisia tomaattikeittoja. Siitä inspiroituneena hain kaupasta 2 kiloa tomaatteja ja tein vanhalla reseptilläni maukasta tomaattikeittoa.

IMG_5283

DSC01004Keitto on aika kevyttä, joten tilaa jäi vielä jälkkärille. Jossain vaiheessa söin itseni ulos erilaisista proteiiniletuista, mutta nyt pienen tauon jälkeen ne maistuivat jälleen. Lettujen kaverina tilkassa kookosöljyä paistettuja omenalohkoja kanelilla. Paistettu omena on kyllä niin hyvää! En pidä kovinkaan paljoa happamista mauista, mutta paistamisen jälkeen omena onkin ihanan pehmeä ja makean makuinen. 

DSC01354

DSC01352

Eiliset letut maistuivat sen verran hyville, että tänään väsäsin paremman tekemisen puutteessa pannariversion hieman erilaisella taikinalla.

DSC01375DSC01376 DSC01377

Bataatti on taas ollut kovassa käytössä viikonloppuna, tällä kertaa muusin muodossa. Tapaan lisätä muusiin myös porkkanaa mukaan, jota ei juurikaan maista, mutta se tekee muusista entistä ravintorikkaamman. Hain kauppahallista palan loimulohta, jota riitti enää omaan annokseen, joten mies sai sitten hieman lihaisamman annoksen. Paistoin hänelle kolme ohutta lehtipihviä ja hyvin upposi nekin parempii suihin. Olen saanut pidettyä herran pois ylimääräisistä sokereista ja herkuista, joita hänellä meni ennen harva se päivä. Hänkin on innostunut hieman ravitsevammasta ruuasta ja treenimäärätkin ovat lisääntyneet ainakin puolella entiseen verrattuna. Kiloja on tippunut jo 7 kg tämän vuoden puolella. Sitä se teettää, kun asuu ruokanatsin kanssa samassa taloudessa. 😀 Mieskin kitisi ensimmäiset kaksi viikkoa sokerin perään ja oli lähdössä joka ilta hakemaan alakerran grilliltä mököpussia, mutta sen jälkeen valitus loppui kuin seinään, eikä asiasta ole juurikaan enää edes puhuttu. Tuo kaksi viikkoa tapaa olla se kipuraja, jonka jälkeen makeanhimo alkaa hellittää, kun vaan jaksaa pysyä tiukkana. (..Tai joku muu pakottaa pysymään 😀)

DSC01346DSC01351

Tämän viikon treeniyhteenveto näyttää tältä:

  • Maanantai: Jalka/pakaratreeni, Bodyattack, spinning, core ~ 3 h 45 min
  • Tiistai: Olkapää/hauis/ojentajatreeni, Bodycombat, RPV ~ 3 h
  • Keskiviikko: Bodyattack, core, TBC, hiit ~ 3 h
  • Torstai: RPV, rinta/selkätreeni, Bodystep ~ 2,5 h
  • Perjantai: Body, pakaratreeni ~ 2 h
  • Lauantai: Spinning, Body ~ 2 h

Fustra PT:ni oli koulutuksessa tällä viikolla, joten yhteistreeni jäi väliin. Olen kuitenkin rullaillut lihaksia ja lihaskalvoja auki monena päivänä ja venytellyt muutaman kerran. 

DSC00615


13 Responses to “Viikonlopun ruokailuja, lepoa ja treeniyhteenvetoa”

  1. Mari sanoo:

    Moi Aino! Siis sinulla on aivan mahtava blogi!! Löysin sen vasta, ja olen jo koukuttanut itseni hyvin lahjakkaasti tähän 😀 Selailen pitkin päivää vanhoja tekstejäsi enkä malta odottaa uusia. Olet todella inspiroiva ja innostava! KIITOS!

  2. Anumaaria sanoo:

    Buu, oisit vaan tullu Balanceen! Gymin sunnuntai-Balance on paras. Hyvää seuraakin joka sunnuntai tarjolla. 😀

    • ainor sanoo:

      No voi hitsi, en muistanu että käyt siellä, olisin todellakin tullut kyllä 🙂 Mutta ehkä ens sunnuntaina sit!?

  3. suski sanoo:

    Kiitos taas Aino! Ihania ruokajuttuja ja herkulliset kuvat! Hyvä idea toi omena paistettuna, pitääpä kokeilla pikimmiten!

  4. Miten muutit reseptiä letusta pannariin?:) huomenna ois kokeiden palautuspäivän jälkeen ennen aerobic treenejä aikaa väsäillä herkkua 😀

  5. Ellu sanoo:

    Sun blogi on aina niin hyväntuulinen! Taas tuli hyvä mieli, kun luin tätä. 🙂

  6. rosie sanoo:

    Kysymys! Kuinka paljon aerobista ja lihaskuntoa pitäisi viikossa tehdä, jotta kiinteytyisi, kroppa timmiytyisi ja kunto kasvaisi jos käy abt 4-5 krt viikossa salilla? Eli siis missä suhteessa: 2pv cardio + 3pv lihaskunto? kumpaa enemmän?

    kiitos jo etukäteen!

  7. Fiia sanoo:

    Hei oisko sulla jossakin tota bataattimuusin ohjetta?:) hirmu hyvältä näyttää aina sun kokkaukset!

Kommentoi