Keho tasapainoon

Feel Vividin tuotteita on näkynyt blogin puolella useaan otteeseen ja nyt olen jälleen saanut lisää tuotteita testiin. Minulla on ollut käytössä sieniuutteista cordycepsiä, reishiä joihin olen ollut tosi tyytyväinen. Etenkin cordycepsin tehon huomaa urheillessa. Nyt näistä huipputuotteista on tehty mixi, johon on lisätty vielä aikaisemmin mainittujen lisäksi Agaricus blazei-, Maitake-, ja Shiitake-uutejauheita. 

DSC00981Olen itse tykästynyt Feel Vividin uutejauheisiin, koska ne ovat todella laadukkaita, helppokäyttöisiä ja riittäviä. Jauheet on helppo sekoittaa smoothieen, kahviin tai teen sekaan. Mushroomix hoitaa kehoa sisäisesti sekä ulkoisesti, parantaa unenlaatua, rauhoittaa mieltä, lieventää stressiä, tasapainottaa verensokeria, lisää kehon suorituskykyä sekä suojaa sisäelimiä ympäristön toksisuudelta. 

Tein tänään superfood-mehujäitä, joista kerron lisää kunhan puikot ovat jäätyneet kunnolla, että niitä pääsee maistamaan. Sain myös muita mielenkiitoisia juttuja joista haluan ehdottomasti kertoa myös teille myöhemmin lisää 🙂

Marraskuun ajan alennuskoodilla AINO blogin lukijat saavat 10% alennuksen Feel Vividin tuotteista.

Tuote saatu

 


Kommentoi