Ne ovat täällä!

Olen odottanu uusia kenkiäni kuin kuuta nousevaa ja tänään, kun tekstari ilmoitti paketin olevan siwassa odottamassa, lähdin samantien reissuun. Kyseessä ovat siis nämä ihanuudet…

IMG_4435Kengät ovat juurikin niin mukavat jalassa kuin olin kuvitellut ja koko oli just eikä melkeen sopiva! Kengän suuaukko on todella kapea, joten kengät vedetään jalkaan kuin sukka. Periaatteessa nauhoja ei edes tarvisi, mutta kaippa ne on koristeeksi laitettu. Kenkä ikäänkuin imeytyy jalan muodon mukaan kiinni ja tuntuu todella kevyeltä ja mukavalta :) 

sukat :)

sukat :)

Kenkiä pystyy tilata eri väreillä täältä. Itse otin saman koon mitä mulla on aina NIKEn kengissä ja se oli siis ihan soppeli ja istui hyvin. Toimitusaika oli reilu viikko eikä toimituskuluja tarvitse maksaa lainkaan. Zalandolla onnistuu myös maksu osissa.

Tänään mulla on ollut yhteensä 4 ohjausta, tosin osa niistä on ollut 30 minuutin pituisia, mutta kuitenkin melko tehokas päivä takana. Ohjasin ensimmäisen HIIT tunnin tänään ja fiilikset ovat hyvät. Porukka lähti aika hyytyneen näköisenä ulos salista :D

Ensimmäisen kerran jälkeen huomaa aina jotain juttuja, jotka vaatii hieman muutosta tai kuinka kannattaa ohjata tietyt asiat hieman eri tavalla. Pientä fiksausta on siis luvassa seuraavalle viikolle..Ei mitään suurta kuitenkaan. Tunnilla oli 25 henkilöä ja se on kyllä aikalailla maximi tälle tunnille. Joissain jutuissa oli hieman ahdasta, mutta niitä täytyy miettiä lisää ja toteuttaa hieman eri tavalla ensi kerralla. Palautteen mukaan tunnista tykättiin, jotkut liikkeet olivat osan mielestä liian haastavia, mutta toisaalta mun mielestä haastetta tarvitaan että kehittyy! Kaikkea voi oppia kun sitkeesti treenaa vai mitä?? :)

Loppuviikosta on luvassa viikonlopun selviytymispaketti koskien syyskuun haastetta. Vinkkejä ja ajatuksia kuinka selvitä herkuttomasta viikonlopusta :) 

IMG_4428_ppsisältää mainoslinkin

 


No Responses to “Ne ovat täällä!”

 1. Avatar Noora sanoo:

  Ei olisi pitänyt lukea tätä postausta! Iski hirveä treenikenkäkuume!! :D

 2. Avatar mirka sanoo:

  Millasia kenkiä suosittelisit, kun käyn paljo stepissä, combatissa, tabatassa ja mulla on polven kanssa ongelmnia. Joten pitäs saaja kengät, joissa ois hyvä iskunvaimennus. Oisko noista siihen? Vai kuinka tukevat kengät noille hyppytunneille pitäs olla ja missä tunneilla ite aattelit noita käyttää?

  • Avatar ainor sanoo:

   Moi! Kenkien hankinta on aina yksilöllistä koska meillä kaikilla on erilaiset jalat. Kengät mitkä ovat hyvät toiselle voivat olla ihan väärät toiselle. Suosittelenkin että menet ihan urheiluliikkeeseen kysymään apua. Kerrot mihin tarkoitukseen kengät tulevat ja mitä mahdollisia ongelmia on ollut edellisillä :)

   Näissä kengissä on hyvin kevyt vaimennus, sen vuoksi käytän sekä Free kenkiä että myös tukevampia Asicsen Nimbus lenkkareita!

 3. Avatar Nella sanoo:

  Kokeilin noita kenkiä Stadiumissa ja vaikka mulla on tosi pikkanen ja kapea nilkka niin kiristi jostain syystä ihan mahdottomasti. Niin paljon, että tuntui aivan liian epämukavalta käyttöön. :( Harmitti, noin on jotenkin niin unelmat ja muuten istui jalkaan kun nakutettu!

Kommentoi