Kysy ryhmäliikunnan ohjaamisesta?

Moikka! Aika tasaisin väliajoin tulee erilaisia kysymyksiä jumppien ohjaamisesta ja siihen liittyvistä asioista. Ajattelin että tämän postauksen alle voi laittaa askarruttavia kysymyksi ohjaamiseen liittyen! Oletko haaveillut ohjaajan urasta? Tai miettinyt muuten vaan jotain ohjaajaan liittyvää juttua? Nyt voi kysyä :) Vastaan kaikkiin kysymyksiin erillisellä postauksella, sillä tiedolla mitä minulta löytyy. 

IMG_4213

Sohvalla lojuva raato kuuluu sisustukseen ;)

 


No Responses to “Kysy ryhmäliikunnan ohjaamisesta?”

 1. Avatar Mari sanoo:

  Kuinka paljon ohjaaja saa palkkaa? Miten työpäivä koostuu kun ei jumppia varmaan 8h päivässä voi ohjata?:D
  Tuleeko ylikuntoa? Mitä jos olo tuntuu flunssaiselta pitääkö ohjaukset perua? Ja oletko käynyt jonkun ryhmäliikunnan ohjauskurssin?
  Kiitos vastauksista:)

 2. Avatar Nimetön sanoo:

  Hei, oon 17-vuotias tyttö, joka haaveilee kovasti ryhmäliikuntatuntien ohjaamisesta , joten tää kysymyspostaus tuli mitä oivallisempaan aikaan:
  – jännittikö ensimmäiset tunnit paljon? Milloin jännitys lakkasi? Kuinka vanha olit kun aloit vetämään tunteja ja mikä on mielestäsi paras ikä aloittaa?
  – Miten vaikeaa on Lesmills koreografioiden opettelu ja kauan siihen menee?
  – Kuinka nopeasti oppii ennakoimaan ja puhumaan mikkiin?
  – Kauan meni, että löysit oman ohjaajapersoonasi?

  Tässä nyt jotain kysymyksiä mihin olisi kiva tietää vastauksia:)

 3. Avatar aloitteleva sanoo:

  Miten suhtautua negatiiviseen palautteeseen, entä positiiviseen? Mistä keksiä uusia tai ennemminkin ”uusia” liikkeitä/variaatioita? Olisiko heittää esim. joitain sivustoja linkkejä mistä ideoita?

 4. Avatar Susanna sanoo:

  Mitä sä puhelet ryhmän edessä(ennen tuntia/tunnin jälkeen)? Oletko hiljaa vai puhutko? Oletko niitä jotka kertoo omia asioitaan vai niitä, jotka puhuu vain jumppaan liittyvää?
  Kun ohjaaja sanoo että jos jäi jokin asia vaivaamaan niin tulkaa kysymään tunnin jälkeen niin ajatteleeko ohjaaja oikeasti päinvastaista?
  Ja minuakin kiinnostaisibse palkkaus :)
  Millaisista asiakkaista tykkäät/ et tykkää?

 5. Avatar elina sanoo:

  Mikä on tällä hetkellä lempituntisi ?:)

  Oot kyllä niin luotu tuohon sun hommaan. Ei tarvi ikinä pelätä ,että tuntisi jättäisi kylmäksi tai mitenkään olisi huono. Vedät itse niin kauheella tarmolla, että itelle tulee aina mieleen ’jaksan vielä joskus itte vetää noin ku Aino’ ;).sitä päivää ortellessa..hehehe..mutta perässä tullaan! Olet suurin inspiraationi lähde ja kun vaihdoin avullasi salia sain ihan eri vaihteen saleiluun ja kehitystä on tapahtunut paljon verrattuna siihen mistä lähin tammikuussa! Oon tosi ilonen ja kiitollinen että saan nauttia ja treenata tunneillasi.. :)))

 6. Avatar yannie sanoo:

  Moi!!

  Mulla olis yks mun haaveammateista nimenomaan ryhmäliikunnanohjaaja, mutta pelkäämpä että haaveeksi se vain jää koska mulla on aivan järkyttävä esiintymiskammo!
  Ootko siis sitä mieltä että esiintymistä pystyy jotenki treenaamaan ja siihen voisi tottua jossain vaiheessa? :) Vai täytyykö mun vaan hyväksyä kohtaloni ja pysyä siellä lavan toisella puolen? :D

 7. Avatar Nimetön sanoo:

  Hei, ryhmäliikunnan ohjaaminen on aina kiehtonut, suurena jumppahulluna, itse on tullut treenattu aiemmin kipaurheilua ja nykyään kaikkea les mills tunneita tanssiin ja perinteiseen saliin. Mieltäni askarruttavat seuraavat kysymykset :
  – onko vaikea saada kokopv työtä ryhmliikunnan ohjaajana/ kannattaako olla toinenkin työ takataskussa?
  – Missä kannattaa kouluttautua?
  -Tuleeko omasta treenaamisestA STRESSI/ SAAKO OHJAAMISESSA RIITTÄVÄSTI OMAA LIIKUNTAA (OLEN TOTTUNUT TREENAAMAAN 5-6 KERTAA VIIKOSSA )
  -Olen aiemmin jo omalla kovallatreenillä saanut itseni ylirasitustilaan (tällöin treenasin KOVAA väh.2 tuntia päivässä 6 päivänä viikossa) oletko itse huomannut että joutuu helposti ylirasitukseen?
  -Onko helppotyöllistyä.. ja nimenomaan taas täyspäiväisesti?

 8. Avatar cessi sanoo:

  Miten hoidat sun ruokailun päivän aikana? Jos on monta jumppaa ja vielä peräkkäin, niin missä välissä ehtii syödä, ja mitä voi syödä ettei häiritse seuraavan jumpan pitoa?
  Mitä koulutusta tarvii, että pääsee ryhmäliikuntaohjaajaksi? Peruskoulun jälkeen lukio/ammattikoulu? Mitä sen jälkeen?
  ps. Tää sun blogi on ihan mahtava! Aina kun tulee kattomaan, niin on joku uusi kiinnostava postaus:)

 9. Avatar Pihla sanoo:

  Aika monet kysymykset on joku muukin kysynyt mitä ite ajattelin, mut mitä teet jos yhtäkkiä tunnilla tulee blackout etkä muista mitä oot suunnitellut? Minkälaiset asiakkaat on kivoimpia? Tuleeko ohjaamis- ja jumppajutut mukaan myös vapaa-ajan juttuihin tai esimerkiksi jutteletko niistä paljon kavereille ja perheelle? Oon huomannut et ite helposti juttelen paljon jumppajuttuja kaikille enkä sitten tiiä onko kaikki niistä lopulta yhtä kiinnostuneita kuin ite on :D

 10. Avatar Pihla sanoo:

  Ainiin! Tää piti vielä kysyä, et onko tullu vastaan jotain asiakkaiden tai muiden sanomia kliseitä liittyen työhön? Esimerkiks kun kaupassa ihmiset sanoo että ei kuittia, ei mene verotukseen tai postissa että älä jaa niitä laskuja tähän osoitteeseen ja mitä noita kaikkia on :D

Kommentoi