Helppo banaani-peanut butter jäätelö

Heipparallaa! Kesällä maistuu jäätelö ja tottakai myös tästä herkusta voi tehdä hieman terveellisemmän version. Banaanista on todella moneksi. Jäädytetty banaani muuttuu juuri oikeanlaiseksi koostumuksesi, kun sen sekoittaa blenderillä. Pitäisi hankkia vielä jäätelökauha, jollla voisi muotoilla ihan oikeita jätskipalloja!

Banaani ja peanut butter eli maapähkinän makuinen proteiini sopivat loistavasti yhteen ja lisäksi tämä jäätelö sisältää myös heraproteiinia. Jos et omista proteiinijauheita voit jättää sen kokonaan pois ja tehdä jäätelön pelkästä banaanista ja mantelimaidosta. Ehkä ihan oikea maapähkinävoi sekoittuu myös sekaan, kokeilkaa ihmeessä.

EDIT: kokeilin lisätä valmiiseen jäätelöön vielä lusikallisen peanut butteria jossa on ripaus suolaa ja voi veljet, että olikin hyvä combo! Suosittelen!

IMG_4113

Tähän reseptiin ei tarvitse jäätelökonetta ja voit itse päättää, tahdotko pehmistyylistä seosta vai kiinteämpää jäätelöä. Kuvassa oleva seos on pehmeää jädee suoraan blenderistä :)

Tarvitset: (Reseptistä tulee kaksi annosta)

Paloittele banaanit ja jäädytä paloja 1-2h pakastimessa. Sekoita kaikki aineet tehosekoittimella jäätelöksi. Jos tahdot kiinteää jätskiä, laita seos vielä uudelleen pakkaseen hyytymään. 

IMG_4116

Nauti jäätelö kuumalla kesäterassilla hyvällä omallatunnolla ;)


No Responses to “Helppo banaani-peanut butter jäätelö”

 1. Avatar eveliina sanoo:

  Täähän oli hyvä idea! Mun maha ei nimittäin tykkää oikeen siitä steviastakaan enää :/

 2. Avatar Emilia sanoo:

  Kokeilin tätä oikean maapähkinävoin kanssa ja aika paljon pitää sekoittaa, että maapähkinävoi sekoittuu tuohon seokseen mukaan kunnolla. Voisin kuvitella, että toi protskujauhe on tähän vähän parempi ja terveellisempi vaihtoehto :D
  Anyways kiitos ohjeesta, pitää kokeilla ton jauheen kanssa ens kerralla!

  • Avatar ainor sanoo:

   No mä mietinkin että se voi olla aika vaikeaa saada se sekoittumaan. Valmiin jäden kanssa se oli ihan todella bueno; suolaista ja makeaa =) Reseptiähän voi tehdä myös ilman prodejauhoa!

 3. […] brownien itsetehdyn banaani-peanut butter jäden […]

Kommentoi