Nollasta sataan

Terve! Otsikko kuvaa lähinnä mun fiiliksiä eilisen paluun jälkeen. Pehmeä lasku arkeen skipattiin kokonaan ja heti tuli vedettyä täysillä :D Mua jopa hieman jännitti eilen ennen illan tunteja. Osaanko enää ohjata? Jaksanko vetää kaikki tunnit? Pelot ja jännitys osottautui kuitenkin ihan turhaksi…Alussa tuntui hieman oudolta puhua mikrofoniin ja oli sellanen jäätynyt olotila, mutta jo parin minuutin kuluttua hommat alkoi tulla sielä takaraivosta ja tunti meni ihan kuten ennenkin. 

Bodyattackissa oli todella hyvä fiilis, olin aika fiiliksissä itsekin kun taukoa oli se 4 viikkoa alla. Kävin viime keskiviikkona toisen ohjaajan Bodyattack tunnilla, mutta se on aina hieman eri kun itse ohjaa. Toisen tunnilla voi heittää aivot narikkaan ja tehdä käskyjen mukaa. Omalla tunnilla pitää olla jatkuvasti tarkkana ja ajatukset aina askeleen edellä siitä mitä tehdään. 

IMG_4103

Bodyattackin jälkeen polkaistiin vielä spinning 45′ ja core treeni päälle. Sain tehtyä spinniin sekä coreen uusia biisejä ja ne toimivat kaikki ihan hyvin heti ensimmäisellä kerralla. Tuntien jälkeen olo oli aivan samanlainen kun aina ennenkin. En ollut edes kovin puhki, kuten olin pelännyt. Ihme homma! :D

Tänään kävin polkemassa spinningin 30 minuuttisena ja siihen päälle vielä BodyPump 45. Molemmilla tunneilla oli yli 50 (!!) ihmistä, joten oli todella hyvä treeni, jeeh!

Nyt pitäis palauttaa mieleen BodyCombat, jota ajattelin mixailla hieman. Myös RPV pitää katsastaa läpi. Vedän molemmat tunnit tänään illalla Ladylla. 

Jaan illalla/huomenna sen haastavan juoksutreenin, josta kirjoittelin aiemmin.


Kommentoi