6 x TÄLLÄ VIIKOLLA

Maanantaiaamuna herätessäni oli sellainen olo, että voisin hautautua vällyjen alle vielä yhdeksi vuorokaudeksi. En ole kovin usein väsynyt, mutta tuolloin oli fiilis, että mitähän tästä viikosta tulee. Onneksi mulla on nuo pakolliset liikuntasuoritukset aikataulussa, niin kyllä sitä sitten taas moottori käynnistyi kun veti tunnin tehojumpan heti maanantain alkuun. Tästä puhutaan paljon, mutta silti haluan sanoa, että liikunta on oikeasti niin supertärkeetä erityisesti tähän vuodenaikaan. Vaikka olisi kuinka maailmanlopun paska ja väsynyt fiilis niin liikkumisessa/treenissä on joki ihme juttu, että kun vaan raahautuu pelipaikalle niin lopussa kiitos seisoo varmasti. Ei ole väliä mitä tekee, kunhan tekee.

Tiistaina odottelin uusia Les Mills – ohjelmia saapuvaksi, olin nimittäin ajatellut opetella heti uuden Bodyattackin ja ohjata sen keskiviikon tunnilla. No ohjelmia ei saapunut, joten aikaa vapautui hieman enemmän pelkkään oleiluun. Palaveerattiin, suunniteltiin uusia kuvioita salin muuton tiimoilta ja ohjasin Booty Workout-tunnin, joka meinaa olla ihan lempparitunti sen tehokkuuden vuoksi. Tiistaisin mulla on vain yksi ohjaus, joten siitä ottaa kaiken irti!

Keskiviikko meni uusien jumppakuvioiden suunnittelussa. Meillä tulee keväällä (ja joulun ajalle) yksi ainoa ryhmäliikunta-aikataulu, jossa on aika hurjan paljon tunteja, joten kaiken yhteensovittaminen on melkoinen palapeli! Alkaa olla hyvällä mallilla ja innolla kevättä ootellen. Keskiviikon iltatunnin jälkeen tein jotain mitä en ole varmaan koskaan tehnyt, hain nimittäin Kotipizzasta kotzonen iltapalaksi! Hurjaa! :D

Torstaina toivoin, että ne Les Millsit vihdoin tulisivat, että pääsisin ohjaamaan uutta Bodysteppiä illalla. Toisin kävi, ohjelmia ei edelleenkään kuulunut, joten miksailin steppiä hieman ja valmistauduin vetämään viimeisen kerran Sprintin, jota en miksaile juuri koskaan. Torstaisin mulla on myös PT-juttuja, joita oon nyt tehnyt hieman enemmän kuin pitkään aikaan. Kävin vielä pienellä kävelylenkillä ennen jumpille lähtöä ja sieltä ne milssit tipahti, tunti ennen jumppien alkua. Steppiä en olisi mitenkään ehtinyt edes katsoa läpi, joten pistin kaiken kapasiteetin mitä omaan ja iskin uuden Sprint 18 – ohjelman kaaliin. Pakko kehua, että ohajus meni vielä todella hyvin, ehdin jopa skriptata tunnin paperille. Kaikki 40 minuutissa! :D Oli muuten hyvä ohjelma, tykkäsin sikana.

Perjantaisin mulla on joka toinen viikko vain yksi ohjaus ja sekin aamupäivästä, joten ehtii sitten edes pari kertaa kuukaudessa tehdä jotain iltasuunnitelmia perjantaisin! Aamupäivän RPV-tunnilla on aina kiva tunnelma, koska perjantai. Näillä aamupäivän tunneilla käy muutenkin yllättävän paljon ihmisiä, toivotaan että sama meno jatkuu vaikka lokaatio siirtyy keskustasta hieman sivummalle. Jumpan jälkeen siirryin toiselle salille, jossa pidettiin pienimuotoinen photoshoot, josta tämänkin postauksen kuvat ovat peräisin. Leivoin terveellistä mustikkapiiraakkaa ja meillä kävi vieraita. Oli kiva perjantai!

Tänään lauantaina heräilin jo kahdeksan pintaan, joten laskin että ehtisin suunnitella uutta ohjelmaa aamun Spinning-tunnille. Sainkin tehtyä hieman yli puolet uutta ohjelmaa, vaikka hieman tiukille meni taas aikataulullisesti. Kellotin viimeisiä työ-osuuksia vielä töihin ajellessa. Ensivedon jälkeen uusi setti tuntui hyvältä ja sitä soijan määrää noiden Spinning-tuntien jälkeen!! Perään vielä BODY-tunti ja sen jälkeen alkoi mun vapaat. Käytiin lemppari lounaspaikassa (Bistro Kauppahalli ja salaatit best!) sekä joulumarkkinoilla. Ihanaa kun saa vain olla ja huomenna ei ole mitään pakollista tiedossa. Nukun ainakin yhdeksään, hehe! :D

instagram: ainorouhiainen 

Facebook


Kommentoi