HYVINVOINTITAPOJA JOITA EN ITSE NOUDATA

Usein sitä tulee katsottua ja mietittyä toisten tekemisiä ihailevasti ja ajatellaan, että muut elää tehden aina hyviä valintoja. Vaikka minäkin olen niin kutsuttu hyvinvointi vaikuttaja, ei munkaan tekemiset ole aina mitään 100% hyvinvointia tukevaa. On olemassa tiettyjä juttuja, joita liitetään terveellisiin elämäntapoihin ja niihin, jotka niitä noudattaa, joten ajattelinkin kertoa teille mitä niistä minä en noudata, en ainakaan säännöllisesti.

En syö puuroa, en ole syönyt pariin vuoteen. Tähän ei ole sen kummempaa syytä, kuin se että leipä maistuu tällä hetkellä paremmalta! Osittainen vastaus saattaa löytyä myös seuraavasta kohdasta.

En syö aamupalaa läheskään joka aamu. Herään usein 9:00 pintaan ja ensitöikseni keitän itselleni 6 kuppia kahvia, josta tulee suunnilleen kaksi jättikupillista. Kahviannoksen jälkeen ei vaan ole nälkä ja usein mulla alkaa tulla myös kiire päivän ekaan jumppaohjaukseen, joten skippaan ruokailun kokonaan. Tämä tapa ei johda mulla ylensyöntiin muilla aterioilla tai aiheuta juuri muutakaan negatiivista, joten en jaksa ottaa asiasta stressiä.

En syö säännöllisesti kolmen tunnin välein, vaan syön silloin kun mulla on nälkä ja sen verran ruokaa ettei enää ole. Tällä metodilla tulee syötyä useimpina päivinä sellainen neljä kertaa, joskus enemmän.

Teen töitä aamusta iltaan. Mulla ei ole säännöllisiä työaikoja ja useimmiten olenkin jollain tavoin töissä siitä hetkestä kun herään, siihen saakka kun heittäydyn sohvalle illalla 21-22 maissa. Tähän väliin mahtuu kuitenkin muutakin tekemistä, eli pystyn useimmiten olemaan töissä ja esimerkiksi siivoamaan tai laittamaan ruokaa kotona! :D

Mulla ei ole vapaapäiviä. Sunnuntaisin mun ei tarvitse olla fyysisesti missään paikalla, mutta esimerkiksi blogiin/someen liittyvät hommat kulkee mukana päivittäin.

En huolla kehoani riittävästi – Liian harvoin tulee tehtyä mitään huoltavia toimenpiteitä. Rullailen tai menen hierojalle usein vasta kun jostain kolottaa niin paljon, että on aivan pakko. Liikkuvuus kuitenkinpysyy yllä monipuolisella liikunnalla ja laajoilla liikeradoilla, joita tulee tehtyä ryhmäliikunnassa.

Syön sipsiä, karkkia ja jäätelöä joka viikonloppu useampana päivänä. Olen elänyt ne vaihteet, kun söin vain puhtaasti 24/7 ja tällä hetkellä koen, että se nautinto mitä saan hyvästä ruuasta ja joskus juomasta on aivan yhtä tärkeää kuin se, että pääosin tulee syötyä hyvinkin terveellisesti.

instagram: ainorouhiainen 

Facebook


One Response to “HYVINVOINTITAPOJA JOITA EN ITSE NOUDATA”

  1. Avatar Annika sanoo:

    Olipa kiva postaus! Niin usein ihmiset vaan kirjoittaa siitä, mitä asioita he tekevät ns. oppikirjan mukaisesti ja ”terveellisesti”, että oli tosi virkistävää lukea tästä vinkkelistä sun tavoistasi!

    Tuli muuten postaustoiveena mieleen, että millaisia kauppalaskuja sulla nykyään on? Muistan sun kirjoittaneen aiemmin siitä, miten kallista ruoka, vitamiinit yms. on Suomessa, niin olisi mielenkiintoista, näkyykö rennompi suhtautumisesi myös lompakossa. En ainakaan muista, että oisit kirjoittanut tästä lähiaikoina?

Kommentoi