MAKEAT (KEVYET) HERKUT – TOP 3

Mä oon aika perso makealle, eli tykkään makeasta ja etenkin tiettynä ajankohtana kuukaudesta makeanhimo iskee armottomasti. Nuo hormonit kun nostavat mieliteot potenssiin sata, jolloin on oikeesti vaikea pysyä poissa suklaan ja herkkujen parista. Valitettavasti runsas sokeri ja rasva ei paranna oloa yhtään, joten tällaisissa tilanteissa on hyvä olla plan b!

Mulla on tällä hetkellä kolme lemppariherkkua, joita valmistan vuorotellen ja jotka vievät makeanhimon hieman terveellisemmällä keinolla! Here we go..

Nämä herkkupatukat ovat ihan parhaita! Toimivat proteiinipatukan korvikkeena ja maistuvat ihan suklaapatukalta. Nam!

Suklaan himoon menee myös tämä maailman helpoin mutakakku. Koostumus on ihanan tahmeaa ja maku todella suklainen. Suosittelen kaikille suklaan ystäville. <3

Kolmantena vaihtoehtona oon tehnyt paljon erilaisia marjapiirakoita. Oon käyttänyt tähän reseptiin niin tuoreita mansikoita, kuin jäisiä mustaherukoita sekä mustikoitakin. Tämä on oikeesti super hyvää!

Kaikki reseptit valmistuvat suhteellisen nopeasti ja ovat helppotekoisia, joten iso suositus jo hiukoo jotain hyvää, mutta ei huvita vetää sokeri-rasva-kaloriövereitä! 😀

instagram: ainorouhiainen 

Facebook


2 Responses to “MAKEAT (KEVYET) HERKUT – TOP 3”

  1. Riia sanoo:

    Oi vitsi! Nää pitää pistää testaukseen, varsinkin noi tikkuhöskät. 😀 Kiitos, kiva postaus!

  2. Jemina sanoo:

    Heiii ois todella tervetullutta jos tekisit tällasia superherkkureseptejä myös vegaanisena 😛

Kommentoi