KUN TREENI ON MUUTAKIN KUIN TAVOITTEITA

Ne, jotka seuraa mun somea eivät ole välttyneet näkemästä, että meillä oli eilen monen muun salin tavoin BODYATTACK100 – ohjelman lanseeraus. Kyseessä on siis kyseisen lajin 25 vuotispäivä ja sadas ohjelma. Ne, jotka ovat seuranneet blogia pidempään, tietävät myös että Bodyattack on aina ollut mulle the laji, sillä se on tuntunut omalta ihan alusta saakka. Oon ohjannut attackia jo pian 9-vuoden ajan (?!) säännöllisesti joka viikko. Oon siis itse ehtinyt opetella ja ohjata 33 erilaista ohjelmaa!

Tämä ohjelma numero 100 onkin varmasti yksi parhaista, sillä mukana on niin monta hyvää biisiä, että menee ihan kylmät väreet niitä kuunnellesaa! 😀 Mulle henkilökohtaisesti musiikilla on se suurin rooli ja se vaikuttaa tosi paljon siihen pidänkö jostain tai en. Harvoinhan noissa mitään ihan kuraa musiikkia on, mutta on hyviä ja sitten on helmiä. Joskus harvoin sellaisia kappaleita joihin kyllästyy vaan tosi nopeasti.

Meidän salilla on aina vähän sellainen meininki, että kun tehdään jotain niin tehdään se sitten isosti ja kunnolla. Oltiin suunniteltu tätä lanseerausta jo hyvissä ajoin ja meitä oli siis neljä (+ 1 bonus :D) ohjaajaa toteuttamassa suunnitelmaa. Jaettiin biisit pareittain niin, että kaksi ohjaajaa ohjasi aina yhden kappaleen niin, että ohjausvuoro vaihtui suunnilleen kierroksien välein. Jotkut biisit menivät yhden ohjaajan voimin. Sali koristeltiin viimeisen päälle ja mukana oli savukonekin tuomassa meininkiä. Meillä oli myös todella kattava markkinointisuunnitelma joka ilmeisesti onnistui hyvin, sillä tunnilla oli yli 100 asiakasta eilen! 😀

Koska kyseessä oli synttärit oli oltava kakku ja skumppaa (alkoholitonta)! Skumpat tarjoiltiin asiakkaille heti saliin tultaessa ja samaan aikaan laitettiin screeneiltä pyörimään Bodyattack-fiilisvideo. Videon ja skoolauksien jälkeen käynnistettiin homma pienellä Bodyattack-muistelolla. Vedettiin Jannan kanssa BA-potpuri, joka oli siis mixaus vanhoja attack biisejä vuosien varrelta. Kyseessä oli siis noin 8 minuutin mittainen setti, niin että jokaista biisiä luukuteltiin 30-60 sek! 🙂 Tämän jälkeen meikäläisellä oli kunnia aloittaa itse tunti ja siitä se sitten lähti. Voitte kuvitella, että kun 100 ihmistä treenaa ja hikoilee samassa tilassa niin tunnelma on melko lämmin ja kostea. 😀 Jo kakkosbiisissä mulla valui hiki pitkin pläsiä ja hikoilin koko tunnin aikana varmaan yhtä paljon kuin olisin ohjannut kolme attackia putkeen.

Meillä oli tosiaan mukana yksi kuopion vahvistus, eli mun rakas ystävä Jenni. Ohjattiin yhdessä kasibiisi ja olin alussa niin huumassa, että laitoin väärän biisin soimaan. 😀 😀 Ollaan ohjattu yhdessä niin paljon attackia, että oli superia saada Jenni mukaan myös tuonne lanseeraukseen! Meno oli kirjaimellisesti katossa alusta loppuun ja mun mielestä parasta tällaisissa tapahtumissa on se, että tunti ei ollut pelkkä ”treeni”, vaan kokemus, jonka sai jakaa samanhenkisten ihmisten kanssa. On hassua, miten liikunta, musiikki ja ihmiset yhdessä voi saada aikaan niin hyvän fiiliksen, että ei edes huomaa treenaavansa.

Koko homma päättyi kakkukahveihin ja allekirjoittanut kärsi vissiin sen verran pahasta nestehukasta, että oli pakko lähteä kotiin tankkailemaan nestettä ja ruokaa niin olo koheni melko nopeesti! Eilinen menikin pääosin lepuutellessa kroppaa ja koppaa, sillä takana on todella hektinen viikko niin fyysisesti kuin psyykkisesti.

Joko te olette kokeilleet uutta ohjelmaa? Mielipiteitä? lempparibiisi?

Olen ehdolla kategoriassa ”energisin”. Kiitos jos jaksat äänestää! 🙂

instagram: ainorouhiainen 

snapchat: ainopaino

Jos haluat tiedon uusista postauksista nopeasti, käy tykkäämässä blogin FB-sivusta TÄÄLLÄ.


6 Responses to “KUN TREENI ON MUUTAKIN KUIN TAVOITTEITA”

  1. Jaana sanoo:

    KIITOKSET todella loistavalle Bodyattack-tiimille eilisestä, menoa ja tekemisen meinikiä oli alusta loppuun saakka. Saitte meistä kyllä kaiken irti, hiki virtasi ja fiilis oli mitä parhain. Tämä yhdessä ”tekeminen” on se mikä näissä ryhmäliikuntatunneissa on niin antoisaa, siihen kun lisätään vielä mahtavat ohjaajat, hyvä musiikki ja ohjelma niin se on siinä!!!
    Loppupäivän saikin (pitikin) ottaa sitten rauhallisemmin ja tankaten sekä vettä, että ruokaa.

    • ainorouhiainen sanoo:

      Kiitos Jaana! Hiki kirjaimellsesti virtasi alusta loppuun. 😀 Mä oon ottanu koko viikonlopun iisisti tuon jälkeen, olo sen verran kova meno. 🙂

  2. Annina sanoo:

    Miten hirmuisen isot jumppasalit teillä on kos mahtuu noin paljon ihmisiä samaan tilaan?

  3. Sonja sanoo:

    Aivan huippu ohjelma ja biisit oli mahtavia!! Olin itsekin mukana lauantaina ja tunnelma oli mitä mahtavin!! Kiitos lauantaista, te ohjaajat olitte aivan huikeita!! Rankkaa oli mut samalla aivan mahtavaa! Tuli ihan kylmiä väreitä parissa biisissä ja lemppari oli ehdottomasti se, jonka ohjasit Jennin kanssa, ihan meni kylmät väreet heti alusta asti

    • ainorouhiainen sanoo:

      Jee kiitos! Kiva kuulla että tunnelma välittyi myös sinne teille. Vieläkin hymyilyttää kun miettii tuota tuntia! 😀

Kommentoi