TAVOITTEET JULKI – KUN JOTAIN PÄÄTÄN, MEEN VAIKKA LÄPI HARMAAN KIVEN!

..Niin hyvässä kuin pahassa, tuo on aina ollut mun vahvuus ja samalla heikkous. Jos todella haluan jotain, keksin keinot sen saavuttamiseksi. En nyt tarkoita lottovoittoa tai muuta asiaa, johon ei voi itse vaikuttaa, mutta asiat jotka on omissa käsissä ja asiat joihin voi itse vaikuttamalla tehdä muutosta. Oon siinä mielessä kilpailuhenkinen, että en hyväksy itseltäni huonoja suorituksia. En siis välttämättä kilpaile muita vastaan, mutta saatan olla aika tiukka itseni suhteen. Tämän piirteen avulla oon saavuttanut paljon asioita joista olen ylpeä, mutta ymmärtänyt myös viime aikoina se, että liika kontrolli on myös kahle, joka estää elämästä ja tekemästä asioita. Hauskinta on, että olen aina ajatellut että en kontrolloi asioita riittävän hyvin, jotta olisin ”kontrollifriikki”. 😀 Tajusin asian vasta puolisen vuotta sitten ja se avasi aika paljon omaa ajatusmaailmaa.

Viimeiset puoli vuotta oon harjoitellu relaamista ja sitä, ettei kaikkien lankojen tarvitse pysyä käsissä jatkuvasti. Kaikkea ei voi eikä tarvitse kontrolloida. Eikä se haittaa jos joskus suoriutuu jostain ihan ok:sti eikä täydellisesti. Kontrollin tarpeeni on kohdistunut eniten treeniin ja ravintoon, joten opettelu on myös suuntautunut näille osa-alueille. Ei ole aina ollut helppoa, mutta eteenpäin on tultu. Lupasin itselleni, että jouluun asti otan ihan iisisti vaikka sitten housut alkaa vähän kiristää tai posket pullottaa enemmän kuin normaalisti. Haha. 😀

Mitäs nyt sitten? Tiedostan, että puoli vuotta on lyhyt aika, eikä se pelkästään muuta asioita joita on toistanut tyyliin koko elämänsä, mutta toisaalta olen myös ihminen, joka rakastaa haasteita ja itsensä haastamista. Pienessä paineessa ja kiireessä tunnen olevani vahvimmillaan. Tykkään tavoitteista ja vielä enemmän niiden saavuttamisesta, joten en halua ”tukahduttaa” tätä puolta itsestäni, sillä se on myös sitä mitä olen. Asioita voi kuitenkin tehdä monella eri tavalla, kaiken ei tarvitse olla aina joko tai. Täysillä sitä ja tota ei ollenkaan.

Aloitin maanantaina uuden valmennukseni ruokavalion ja treenisuunnitelman, josta tulen kirjoittamaan täällä enemmän heti kun ohjelmat on lyöty ostettavaksi ja kaikki on valmista. Valmennus alkaa 8.1, mutta mukaan voi hypätä myös myöhemmin! Oon itse ihan innoissaan ja ihan muutamassa päivässä oon taas löytänyt sen tekemisen kipinän itsestäni, sen minkä avulla meen vaikka läpi harmaan kiven. Muistetaan aina, että matkalla tavoitteeseen tulee epäonnistumisia, takapakkeja, tasannevaiheita ja se fiilis kun on ihan varma, että nyt pitää lyödä hanskat tiskiin. Nuo asiat kuuluu siihen matkaan, ja niin kauan kun ei lopeta, ei voi hävitä!

Oma tavoitteeni on kuoria takaisin ”oma kroppani”, eli fläsää saa sulaa joitakin kiloja, voimatasot kuntoon ja olo energiseksi! Toivottavasti moni teistä lähtee mukaan, sillä yhdessä ryhmässä tekeminen on aina sata kertaa vahvempaa kuin yksin! 🙂

instagram: ainorouhiainen 

snapchat: ainopaino

Jos haluat tiedon uusista postauksista nopeasti, käy tykkäämässä blogin FB-sivusta TÄÄLLÄ.


Kommentoi