VOIHAN RÄKÄ

Pari viikkoa sitten Jyväskylässä käynnin jälkeen mulla alkoi inhottava kesäflunssa ja siitä saakka oonkin ollut enemmän tai vähemmän kipeänä. Normaalistihan en ole juuri koskaan kipeänä, joten tietysti nyt kesällä iski sitten joku lenssu. Olin viime viikolla poissa töistä pari päivää, mutta se oli ilmeisesti liian vähän sillä tänään oli taas sellainen fiilis, että olis voinut vaan jäädä sänkyyn makaamaan. Ruokahaluakin on saanut etsii kissojen ja koirien kanssa, mikä se on vielä oudompaa kuin tämä sairastelu. ;)

Viikonloppuna saatiin nauttia lämmöstä! :)

Mietin jo, että oliko tämä joku kehon tapa sanoa, että nyt kun kaikki projektit on hoidettu niin on aika levätä. Hommahan meni niin, että kun poistuin meidän viimeisistä treeneistä tuolla jyväskylässä niin aloin välittömästi tuntea kurkussa oudon fiiliksen. Ihmisen keho on kyllä tosi mielenkiintoinen kapistus, sillä en oo kokenut elämääni mitenkään hirveen stressaavana viime aikoina, mutta onhan tässä kyllä tullut sykittyä aika kovalla menolla. Mun ongelma on aina ollut se, että en tunne itseäni väsyneeksi tai stressaantuneeksi, jonka vuoksi joskus on vaikea löytää se tasapaino levon ja menon välillä.

Viime viikko menikin aika iisisti, ohjailin jumpat välillä ke-pe ja muuten oon ollut levossa. Aluksi tuntui tosi oudolta olla tekemättä mitään, mutta kuten niin monesti kaiken suhteen – tähänkin tottuu aika nopeasti. Päätin nyt jättää omat treenit väliin tältä viikolta ja yritän selviytyä ohjauksista, mikäli tämä ei mene huonompaan suuntaan! Perus jumppaohjaajan syndrooma on juuri se, että on niin vaikea olla pois, koska siitä tulee heti huono omatunto. Tyhmää sinänsä sillä terveyden kanssa ei saisi koskaan leikkiä.

Mulla alkaa kesäloma 3.7 ja pidän tuttuun tapaan viisi viikkoa lomaa ohjauksista. Tästä on tullut sellainen perinne, että pääsen palautumaan kerran vuodessa ihan kunnolla ja oon mielummin kesällä lomalla pidemmän ajan, koska silloin on yleensä myös enemmän tekemistä. Tässä on jo jotain pieniä suunnitelmia ilmoilla, mutta tarkoitus olisi myös ottaa myös vaan iisisti ainakin joku viikko. Tämä viikko on muutenkin lyhyempi, sillä loppuviikosta tulee suunnattua juhannuksen viettoon raumalle! :D Oon ollut RMJ:ssä joskus aikoinaan monena vuonna putkeen, joten on aika nostalginen fiilis palata sinne katsomaan millainen meininki siellä on nykyään.

Tällainen kevyempi kuulumispostaus tänään, meni sen verran paljon voimia noihin ohjauksiin tänään, ettei nyt irtoa enää mitään järkevää! ;)

Instagram: ainorouhiainen 

snapchat: ainopaino

Jos haluat tiedon uusista postauksista nopeasti, käy tykkäämässä blogin FB-sivusta TÄÄLLÄ.


Kommentoi