HELMIKUUN HELMET

En voi uskoa, että tätä vuotta on kulunut jo kaksi kokonaista kuukautta. Aika on taas mennyt hurjaa vauhtia eteenpäin, mikä tarkoittaa että pian onkin jo kesä, jee! :D Jos tammikuussa oli vielä pientä alkukankeutta uusien kuvioiden suhteen, niin helmikuussa hommat lähti pyörimään kunnon voimalla eteenpäin. Oon tehnyt paljon hommia erilaisten tavoitteiden eteen ja oon niin pirun onnellinen, että päätin aloittaa tällaisen uuden vaihteen. Ennen kuin alan listaamaan helmikuun helmiä, haluan vinkata ihan huikeesta arvonnasta instagramin (ainorouhiainen) puolella. Arvon siellä 150 €:n arvoisen lahjakortin GoodWear – verkkokauppaan, josta on mm. tämän postauksen kuvien vaatteet. GoodWearilta löytyy myös hyvät valikoimat suosittuja Dromeja sekä Tally Weijl – farkkuja!

Ensimmäisenä on pakko aloittaa uuden valmennuksen aloittamisesta. Hauskaa, että mietin melko pitkäänkin, että onkohan tästä mitään hyötyä. Tämä todistaa taas sen, että aina kannattaa kokeilla jotain uutta jos se vähänkään houkuttaa. Usein asiat, jotka hieman pelottavat etukäteen ovat juuri niitä parhaita juttuja! Olen siis iloinen, että päätin poistua omalta mukavuusalueelta ja kokeilla uutta tapaa toteuttaa terveellisiä elämäntapoja!

Kirjoittelin viime viikolla unelmien ja tavoitteiden toteutumisesta ja saavutinkin yhden asian, jonka eteen olin tehnyt paljon töitä. Yksi vuoden alussa tekemistä tavoitteista oli saada talous takaisin tasapainoon, sillä uusien kuvioiden (ja oman elämäntyylin) myötä, huomasin, että nyt täytyy alkaa skarppaamaan, ettei mennä ihan miinuksille rahatilanteen suhteen. Olen tottunut liikaakin elämäntyyliin, jossa ostelen ja teen mitä huvittaa, joten tämä oli pieni opetuksen paikka, kun oli pakko alkaa katsoa mihin sitä rahaa heittelen ja kuinka paljon. Lyhyessä ajassa sain hoidettua hommat niin, että nollasin kaikki luottokortit sun muut tilit, joiden piikkiin on tullut nettishoppailtua viime kuukausina. :D Olen myös saanut pudotettua ruokakulujani ihan hurjasti alaspäin, kuitenkaan laadusta liikaa tinkimättä! :)

Yksi tämän kuun kohokohta oli tietysti uuden mave-enkan tekeminen. Mikään ei ole niin siistiä kuin huomata, että on oikeesti kehittynyt konkreettisesti ja vielä hurjan paljon. 140 kilon nosto pisti hymyn huulille ja tiedän, että pystyn vieläkin parempaan, joten se motivoi jatkamaan treenikuvioita samaan malliin. Eilen huomasin myös leuanvetojen sujuvan taas pitkästä aikaa kevyesti. Teen siis tällä hetkellä saliohjelmia, joissa pystyn seurata kehittymistäni ihan viikottain, joten joka kerta kun lähden treenaamaan, odotan innostuneena miten tulokset paranevat. Todella motivoivaa! :)

Olen useaan otteeseen kertonut, että uuden ruokavalion myötä saan syödä mielestäni todella runsaasti. Tästä huolimatta olen alkanut huomata kehon kiristymistä, mikä tuntuu aivan älyttömän siistiltä! Saatan olla pinnallinen, mutta ulkoiset muutokset antavat vähintään yhtä paljon motia, kuin esimerkiksi nuo paranevat treenitulokset. Olo on siis kaikinpuolin todella hyvä tällä hetkellä!

Uudet hiukset by Salonki14. Kävin pari viikkoa sitten kampaajalla uusimassa pidennykset ja oon ollut supertyytyväinen lopputulokseen. Suosittelen lämpimästi kyseistä mestaa! Hauskaa, että näinkin ”pieni” asia vaikuttaa niin paljon omaan yleiseen fiilikseen.

Helmikuussa on myös hymyilyttänyt eräs ihmissuhde, joka on ollut vähintäänkin ylä- ja alamäkeä vuorotellen. Tällä hetkellä hommat näyttäisi kuitenkin menevän parempaan suuntaan!

Obelix! Oon tällä hetkellä hauvan yksinhuoltaja sillä exäni asustelee Norjan maalla. Sitä ei voi ymmärtää, miten ihana olento tuollainen hauva voi olla. Ollaan lähennytty hurjasti viimeisien kuukausien aikana ja ollaan nykyään ihan erottamattomat. Obelix tuo mun jokaiseen päivään niin sairaan paljon iloa. <3

28 päivään on kyllä mahtunut poikkeuksellisen paljon hyvää! Olisi ihan huippua, jos säkin kertoisit yhden helmikuun helmen kommenttiboksissa! <3

Ja hei, muistakaa käydä osallistumassa insta-arvontaan!

KUVAT: Anna Riska / Annmarias

Mun ruoka- ja treenipainotteisia touhuja voi seurata myös instagramista: ainorouhiainen sekä snapchatista: ainopaino.

Jos haluat tiedon uusista postauksista nopeasti, käy tykkäämässä blogin FB-sivusta TÄÄLLÄ.


3 Responses to “HELMIKUUN HELMET”

  1. Avatar Jenni sanoo:

    Se että sun jumpat on pitäneet mun fiiliksen aina yhtä korkealla tai sitten pelastaneet päivän kaikista muista ei niin positiivisista ajatuksista huolimatta. :) ♡

  2. Avatar Salla sanoo:

    Kahden viikon loma Thaimaassa! <3

Kommentoi