ÄRSYTTÄVIMMÄT BLOGIOTSIKOT

Sosiaalisesta mediasta ja mediasta ylipäätään tulee nykyään sen verran paljon tarjontaa, että erottuminen saattaa olla hieman haastavaa. Tämän vuoksi niin bloggaajat kuin esimerkiksi iltapäivälehdet ovat keksineet otsikon klikkausvoiman! Useimmiten kuitenkin otsikko antaa ymmärtää paljon enemmän kuin mitä sisältö lopulta tarjoaa. Otsikkoon kannattaa kyllä panostaa, sillä se on mainoslause tekstin sisältöön. En väitä, etten olisi itsekin syyllistynyt klikkiotsikoihin silloin tällöin, mutta ajattelin silti listailla itseäni ärysttäviä otsikointeja.

 1. PALJONKO PAINAN? MIKÄ ON RASVAPROSENTTINI? – Kun menet lukemaan postauksen, bloggaaja toteaa, ettei ole mitään hajua paljonko painaa, eikä se kiinnosta yhtään, sillä peilikuva ja oma fiilis on kaikista tärkein. Okei, hieno juttu, mutta miksi helvetissä pitää sitten kirjoittaa aiheesta postaus, jos ei aio kertoa vastausta koko otsikon kysymykseen? Samaan kategoriaan menee myös muut ”paljonko tienaan”- jutut, jossa ei kerrota edes sinnepäin koko vastausta. :D
 2. MITEN SAADA PYÖREÄT PAKARAT/SIXPÄK/ISOMPI HAUIS? – Treenaa säännöllisesti, syö hyvin ja muista myös palautua! Aijaa hei, en tiennytkään. Tällaiset aiheet ovat kiinnostavia, mutta jos sisällössä ei ole mitään sisältöä, alkaa lähinnä ärsyttää.
 3. HETKI JOLLOIN MAAILMANI PYSÄHTYI! – Kun otsikko antaa ymmärtää, että on tapahtunut jotain todella traagista ja sisällöstä paljaastuukin että töihin mennessä pyörän kumi puhkesi, alkaa todellakin ärsyttämään! :D
 4. PALJASTUS! –Vitsi mulle on tapahtunut kivoja juttuja, mutta valitettavasti en voi vielä kertoa enempää. Palan halusta kertoa tämän teille, mutta palataan myöhemmin! On varmasti ihan kiva alustella isoja uutisia, mutta miksei asiasta voisi kertoa vasta sitten kun voi?

Näistä ei tosiaan kannata loukkaantua, sillä jokainen on varmaan joskus käyttänyt jonkinmoista klikkiotsikkoa, mutta liian usein ja liian dramaattiset kalastelut alkaa kyllä pidemmän päälle nyppimään kunnolla. Samaistutteko näihin tai tuleeko mieleen vielä jotain mitä tässä ei ole?

KUVAT: Anna Riska / Annmarias

Mun ruoka- ja treenipainotteisia touhuja voi seurata myös instagramista: ainorouhiainen sekä snapchatista: ainopaino.

Jos haluat tiedon uusista postauksista nopeasti, käy tykkäämässä blogin FB-sivusta TÄÄLLÄ.


9 Responses to “ÄRSYTTÄVIMMÄT BLOGIOTSIKOT”

 1. Avatar Anitta sanoo:

  Miten saada pyöreät pakarat

 2. Avatar Anna sanoo:

  Oon kyllä niin samaa mieltä!!
  Sun blogissa on ihailtavan vähän mitään tollasta. Vaikka otsikointi yleensä on kiinnostava niin kirjoitus sentään lunastaa mitä lupaa. Kyllä ihmiset nopeesti kyllästyy tai kyrpiintyy kun oppii että joku tyyppi tai ip-lehti jatkuvasti otsikoi ohi aiheen :)

 3. Avatar Pauliina sanoo:

  Juuri seiskassa luki kannessa, että TTK-Eevi Teittisellä on salasuhde valmentajaan. Automaattisesti ajatteli, että se koskee tanssii tähtien kanssa valmentajaa, mutta tarkoittikin sen omaa personal treineriä. :D tällaisiin törmää todella usein.

 4. Avatar eilai sanoo:

  Otsikot, joissa on virhe, ärsyttävät ;) (blogiotsikko on yhdyssana)

 5. Avatar Hensku sanoo:

  Ärsyttävimpiin blogi_otsikoihin kuuluvat myös ne, jotka kirjoittavat blogiotsikon erikseen… ;-) just saying!

 6. Avatar Jenna sanoo:

  Nyt olen kyllä täysin eri mieltä kanssasi siitä, että syyllistyt ”silloin tällöin” klikkiotsikoihin. Kun sselaa indiedaysin blogiotsikoita, sieltä pistää aina silmään sinun caps lock otsikot.

 7. Avatar Jenna sanoo:

  Nyt täytyy kyllä sanoa, että olen täysin eri mieltä siitä, että syyllistyt ”silloin tällöin” klikkiotsikoihin. Blogien otsikoita selaillessa silmään pistävät aina sinun CAPS LOCK otsikot. En yleensä lue blogiasi, mutta tämä oli pakko tsekata, sillä kiinnostuin siitä, mahdoitko otsikolla tarkoittaa omia otsikkojasi.

  Mutta kaikilla tietenkin on varmaan oma käsityksensä klikkiotsikosta:)

 8. Avatar Hertta sanoo:

  Otsikot tyyliin Kun on aika lopettaa yms. joista käy ilmi että bloggaaja olisi lopettamassa blogin kirjoittamisen mutta kyse onkin jostain aivan muusta…

 9. Avatar Nicole sanoo:

  Hhahah kaikki piti kyllä niin paikkaansa! :D

Kommentoi