PÄÄTÖKSIÄ

Viikonloppuna tuli käytyä pienellä minilomalla Tallinnassa ja oli myös aikaa miettiä seuraavaa siirtoani. Kirjoittelin viime viikolla ajatuksesta hankkia oma Personal Trainer ja pienen pohdinnan jälkeen olen tehnyt päätöksen. Mitä tulee treeniin ja ravintoon, olen aina ollut hyvin itsenäinen ja tehnyt kuten itse haluan. Jo kilpaurheilu aikana ”jouduimme” pärjäämään ilman valmentajaa, sillä laji (aerobic) oli niin uusi, ettei täältä päin Suomea yksinkertaisesti löytynyt valmentajaa, joka olisi pystynyt koutsaamaan meitä sillä tasolla millä olimme. Valmensimme siis itse itseämme monen vuoden ajan, mikä on opettanut päättäväisyyttä ja sitä että hommat on pakko hoitaa, mikäli haluaa kehittyä. Olen oppinut tekemään asiat oman päättäväisyyden voimalla, ilman ulkoista auktoriteettiä. Olen myös aina halunnut tehdä asiat, kuten itsestä parhaalta tuntuu.

kirkko1-2

Kuten oon maininnut monessa tekstissä, viime aikoina on ollut fiilis, että kaipaan jotain ihan uutta. Koska treenaaminen, ravinto, kehittyminen jne. on lähellä sydäntä, aion kokeilla erilaista tapaa kuin aiemmin. Päätin siis ottaa oman valmentajan ja annan neljän kuukauden ajaksi ohjat muualle. Tuntuu jännittävältä, hieman pelottavalta mutta silti odotan tätä matkaa innoissani. Tuun tietysti postailemaan aiheesta paljon myös tänne ja kerron myös kuka ohjeiden takana on, kunhan saadaan viimeisteltyä kaikki yksityiskohdat! Oon sitä mieltä, että kaikesta uudesta voi aina oppia jotain uutta, joten tämä tulee olemaan siinä mielessä opettavaista myös.

Toinen, asiaan liittyvä juttu on, että tuun ottamaan taas pitkästä aikaa omia henkilökohtaisia valmennettavia. Paikkoja ei ole kovin montaa, joten jos säkin haluat tehdä tästä keväästä huikeen matkan parempaan fiilikseen ja siihen tavoitteeseen mistä oot aina haaveillut niin laita mulle mailia asap –> aino.rouhiainen@wsc.fi

Ainoa este omien haaveiden edessä on oma ajatustyyli. Mitä jos ihan kaikki mitä ikinä haluat, voisi olla mahdollista?

Energistä uutta viikkoa kamut!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

kuvat: Riikka

Mun ruoka- ja treenipainotteisia touhuja voi seurata myös instagramista: ainorouhiainen sekä snap chatista: ainopaino


2 Responses to “PÄÄTÖKSIÄ”

  1. Avatar vitivalkoinen sanoo:

    Olisi kiva nähdä sinut joskus oikean värisissä hiuksissasi.

  2. Avatar Aino sanoo:

    Innolla odotan tulevia postauksiasi :)

Kommentoi