UUSI ALKU

Odotin tätä fiilistä saapuvaksi jo heti kesäloman jälkeen ja nyt onkin ollut vähän outo fiilis, kun koko elokuun on ollut edelleen olo, ettei ole saanut viettää kesää riittävästi. Onhan tämä Suomen kesä muutenkin niin lyhyt riipaisu, mutta jotenkin ollaan totuttu siihen, jonka vuoksi yleensä riittää se parin kuukauden lämpö ja breikki ”normaalista arjesta”.

Töihin palatessani sain kaivella motivaatiota hieman ja muutenkin oli ehkä hieman tahmee alku. En tiedä mistä tämä tuli, mutta nyt mulla on fiilis, että syksy saa tulla ja voin vihdoinkin vetää verhot kiinni loppuvuodeksi (heheh). Ei nyt sentään, mutta nyt oon valmis palaamaan kunnolla siihen arkeen, mitä oon vältellyt viimeiset kuukaudet.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Joskus on tosi hankalaa olla ääripäiden ihminen, sillä välillä oot aivan intopinkeenä tekemässä kaikkee mahdollista ja välillä onkin todella hankalaa suoriutua ihan vaan niistä perusasioista. Mulla menee ainakin niin, että kun pääsen johonkin tilaan niin elän vahvasti sen mukana, oli se sitten dieetti tai jokin muu vaihe elämässä. Nyt on aika kääntää ajatukset taas duuniin, treeniin ja ihan siihen perus arkeen.

Mulla ei ole mitään megalomaanisia suunnitelmia tulevalle syksylle, mutta jotain pientä projektia ajattelin pistää tulille. Syyskuun alkupuolella lisään muutaman uuden ohjelman nettivalmennus-sivustolle ja sen tiimoilta ajattelin ottaa jälleen itsellekin uuden dieettikokeilun. Koin, että kun olen konkreettisesti itse samassa tilanteessa dieettajien kanssa, saan parhaat ideat resepteihin ja muihin hommiin. Ikuisesti en toki voi olla jollain dieetillä, mutta nyt kesän jälkeen pieni puhdistautuminen tekee varmaan ihan hyvää! Lisäksi mulla on mielessä yksi yhteinen haaste meille kaikille, josta kirjoittelen lisää huomenna. :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ensi viikolla meillä vaihtuu ryhmäliikunta-aikataulu syksyn versioon ja omaankin ohjelmaan tulee pari muutosta. Nyt kesän ajan lisäsin ohjauksia, koska tämä oli niin lyhyt rupeama ja mulla oli myös kuukauden loma kaikesta sykkimisestä. Koko elokuun oon ohjannut maanantaisin 5 jumppaa ja täytyy sanoa, että vaikka kuinka ohjaamisesta tykkäänkin niin tuo on ollut aika rankkaa, etenkin psyykkisesti. :D Tulevasta ohjelmasta jää siis aamupäivän HIIT+Core pois ja ohjaan vain illan tunnit.

Torstai-aamun kl 8:30 RPV muuttuu sen sijaan HIIT30- tunniksi. Tämä on ehkä pieni riski, sillä kellonaika on monelle haastava ja tunti on sen verran rankka, että se karsii osallistujamäärää hieman. Mielestäni tämä kuitenkin sopii täydellisesti aamutreeniksi, sillä lyhyt ja tehokas herätys päivään toimii erittäin hyvin. Kannattaa myös muistaa, että vaikka HIIT:it ovat rankkoja, ovat työjaksot usein lyhyitä ja niitä seuraa aina palauttelua, jolloin jokainen voi/pystyy haastaa itseään ja kehittää kuntoa nopeasti. Lisäksi kyseinen treenityyli on omiaan juuri kehonkoostumuksen muokkaamiseen liittyen.

Viimeinen muutos oli itselleni kaikista vaikein. Oon punninnut tässä jo pitkään sitä, että käyn töissä kuutena päivänä viikossa. Laskeskelin tuossa, että oon itseasiassa ollut kohta 10-vuotta joka lauantai töissä. :D Nuo aamujumpat ovat olleet ihan paras viikonlopun aloitus, mutta välillä sitä kaipaa ihan kunnon viikonloppua, että ehtii itsekin rauhoittua jossain välissä. Tein siis kompromissin ja syksyn ajan jaan tunnit toisen ohjaajan kanssa niin, että ohjaamme tunteja vuoroviikoin.

MA: 17:30 Bodyattack, 18:45 Spinning + core

TI: 17:45 Bodycombat, 18:45 RPV

KE: 11:00 Bodyattack + core, 17:30 TBC

TO: 8:30 HIIT, 17:30 Bodystep, 18:45 Sprint

PE: 11:00 Bikini Body Bootcamp

LA: 10:15 Spinnin, 11:15 Body (joka toinen viikko)

Tuntien vähenemisen johdosta ajattelin ottaa 1-2 omaa treeniä viikko-ohjelmaan. Tavoitteena olisi tehdä muutama voimatreeni ylävartalolle!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Joko teillä on syksyn kuviot selvillä? =)

kuvat: Riikka


Kommentoi