VASTAUKSIA PART 2.

Heippa kaverit! Täältä tulisi seuraava setti kysymyksiä ja vastauksia. Heräsin onneksi ajoissa tänään niin ehdin raapustella tämän valmiiksi ennen Seinäjoelle lähtöä. Jätän koneen kotiin viikonlopuksi ja palailen sunnuntaina tai viimeistään maanantaina. Oon ottanut tämän viikon aika iisisti näiden päivityksien kanssa, mutta elokuussa palataan taas normaaliin rytmiin ja alan panostaa aiheisiinkin enemmän!

Tehtiin eilen Lauran kanssa superhyvä loikkatreeni, jonka kuvasin snapchattiin, eli jos kaipaatte treeni-inspiraatiota, pistä mut seuraukseen: ainopaino. Kuvasin kuusi erilaista liikeparia, jossa yhdistyy aina loikka + kehonpainolla tehtävä liike. Jokaista liikeparia tehdään aina 3 sarjaa ja siirrytään seuraavaan. Treeni näkyy mun my storyssa kl 18:00 saakka!

id

Vaatteet: Seppälä Vaasa*

Mitä kaikkee oot opiskellut?

Oon ylioppilas, jonka jälkeen pidin välivuoden ja tein töitä sisustusliikkeessä. Sen jälkeen suuntasin liikuntaneuvojan oppisopimuskoulutukseen, eli olin vuorotellen koulussa ja töissä Lady Linellä. Lady Linen kautta aloin myös ohjaamaan jumppia, mutta jossain vaiheessa tuli fiilis, että tää ei ookkaan mun juttu ja lähdin matkaoppaaksi. Matkaoppaana aloin kaivata Ladya ja jumppia ja kun tulin takaisin, tiesin että tää todellakin on mun juttu. Joskus pitää lähteä kauas, että näkee lähelle. Töiden ohella oon käynyt PT koulutuksen ja useita ryhmäliikuntaan, treeniin ja ravintoon liittyviä koulutuksia.
Mitä neuvoja, ohjeita, viisauksia tmv sanoisit 20-vuotiaalle itsellesi?

Sanoisin että Aino rakas, enemmän ei ole aina enemmän! Ota rennosti, vähempikin riittää. On hyvä elää hetkessä, mutta välillä kannattaa miettiä myös asioiden seuraamuksia. Mieti, mitä oikeasti haluat. (tää olis luultavasti mennyt kuuroille korville, sillä tein kuitenkin mitä itse halusin :D )
Millaista kuvittelit 10v sitten että elämäsi olisi 10v päästä, eli nyt?

Kuvittelin, että mulla olisi vähitään yksi lapsi ja olisin tyyliin naimisissa. :D
Millaista kuvittelet elämäsi olevan 10v päästä?

No ehkä siihen mennessä nuo edelliset on tapahtuneet. Toivottavasti mulla on edelleen hyvä työ/ura ja oon onnellinen. 

Milloin tajusit, että haluat pt:ksi/ryhmäliikuntaohjaajaksi? 

Avasin tätä jo hieman tuossa ihan ensimmäisessä vastauksessa. Mulla oli tosi pitkään fiilis, että haluan tehdä jotain liikunnan parissa, mutta en tiennyt mitä. En koskaan haaveillut ryhmäliikunnan ohjaamisesta, se vaan tapahtui koulun mukana ja sitten jäin koukkuun. PT koulutus tuntui luonnolliselta jatkumolta ryhmäliikunnan kaveriksi, sillä pelkällä ryhmäliikunnalla elämiseen olisi pitänyt ohjata todella paljon tunteja. 

Kävikö mielessä muita alavaihtoehtoja/onko sinulla koulutusta muille aloille? Haluaisitko opiskella toiseen ammattiin tulevaisuudessa?

Mulla ei kyllä ole koskaan käynyt mielessä, että tekisin töitä jonkun muun alan parissa. Blogia aloitellessa en olisi voinut koskaan ikinä uskoa, että saan joskus tehdä tätä työkseni. Ajatus tuntui yhtä utopiselta kuin se että nyt miettisin voittavani juoksun 100 m maailmanennätyksen. :D Muille aloille ei siis ole koulutusta, paitsi no siihen matkaoppaan työhön, johon tuskin enää palaan.

Tällä hetkellä mulla on kaksi työtä ja oma nettikauppa, joten opiskelu ei ole aina ainoa vaihtoehto. Se ei tuntunut mun jutulta, vaan nimenomaan halusin tehdä konkreettisesti asioita, sen vuoksi valitsin oppisopimuskoulutuksen. Kannattaa aina miettiä mitä itse haluaa, eikä esim. sitä mitä muut odottaa sun tekevän. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

vaatteet: Seppälä Vaasa*

Ootko koskaan maistanut pakastemutakakkua?

Olen kyllä, pirun hyvää! :D

Ootko miettinyt kuinka paljon eri ruoka-aineiden, erityisesti kasvisten ja marjojen, vaikutusta iholle? Siis ihan Aino hifistelee-meiningillä :D Pähkäilin itse tänään esim että paljonko pitää karoteenia sisältäviä hommia syödä, että edesauttaisi kauniin rusketuksen saamisessa. Kaikenlaista :)

Mielenkiintoinen kysymys! Olen toki miettinyt, mutta en ole ehkä lähtenyt ihan niin syvälle. Tästä inspiroituneena voisin kyllä paneutua aiheeseen hifistely-meiningillä. :D

mikä on yksinkertaisin ja helpoin tapa löytyy terveelliseen elämäntapaan paras balanssi?

Tähän on aika vaikeaa vastata lyhyesti, mutta kun asioihin suhtautuu ns. terveys edellä ja miettii mikä tekee hyvää keholle ja mielelle, menee harvoin metsään. Itse ajattelen ravinnosta niin, että mitä enemmän lisään hyviä juttuja ruokavaliooni, sen parempi. Jos taas menee kalorit edellä, voi homma lähteä lapasesta. Sama pätee treeniin, kehittävä treeni koostuu riittävästä kuormituksesta, mutta myös riittävästä levosta. 

Oletko ajatellut perheen perustamista?

Jos tämä viittaa lapsien hankintaan, niin kyllähän sitä aina välillä miettii, mutta en ole varma haluanko vielä luopua vapaudesta tehdä mitä haluan. :D

Mikä on paras tapa rentoutua?

Katsoa hyvää sarjaa ja syödä popcornia!

Mikä on suurin haaveesi? :)

Tällä hetkellä mulla ei oikeestaan ole mitään suurta haavetta. No ehkä se, että tästä blogista tulisi Suomen luetuin blogi! ;)

*saatu


2 Responses to “VASTAUKSIA PART 2.”

  1. Avatar Anitta sanoo:

    Kiinteytyminen

  2. Avatar Aino sanoo:

    Nää on tosi kivoja ja mielenkiintoisia postauksia! :)

Kommentoi