ONNEKSI ALOITIN

Pääsinpäs tänään treenaamaan melkein koko viime viikon edestä, sillä mulla oli oikeen kunnon hoocee päivä, like the old good days, haha! Meillä vaihtui tänään ryhmäliikunta-aikataulu kesän ohjelmaan ja pääsin heti aamupäivästä ohjailemaan uutta tuntiani, eli HIIT30 + Core30. Mulla on ollut pari vuotta sitten HIIT-tunti, mutta nyt olikin kiva päästä hommiin pienen tauon jälkeen. Lyhyt rykäisy koostuu siis vaihdellen erilaisista lyhyistä ja supertehokkaista seteistä. Tänään tehtiin pyramidi HIIT, joka tarkoittaa siis sitä että aika pienenee mitä pidemmälle treeni menee. 30 minuuttia meni ihan älyttömän nopeasti ja sen perään ohjasin vielä coren, joka on 30 minuutin keskivartalo treeni.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

kuva: Riikka

Illalla olikin vuorossa tuttuun tapaan pitkä putki, eli bodyattack, spinning ja päivän toinen core. Nyt kun lämpötilat ovat kivoissa lukemissa, alkaa sen taas huomata treeneissäkin! Oi vitsi, miten olin kaivannut attackia koko viime viikon ja nyt olikin ihan mahtavaa päästä tykittämään ja fiilistelemään hyvällä jengillä. Täytyy edelleen painottaa kuinka siistiä on treenata palautuneella kropalla. Tuli kyllä oikeastaan aika hyvään saumaan tuo mun pakkolepo, sillä nyt treenit maistuu taas ihan eri tavalla. Jälkeenpäin on hyvä olla viisas!

Tänään mentiin vielä miksatulla ohjelmalla ja ensi viikolla meillä vaihtuu uusiin ohjelmiin. En oikeen tiedä kummasta vaiheesta tykkään enemmän; miksauksista vai siitä kun korkataan uusi ohjelma. Miksauksissa saa kuitenkin fiilistellä niitä all time favorite biisejä, kun taas uusi ohjelma tuo aina uusi haasteita. Mitä nyt tuota attackin sizzleriä katselin, niin aika kovaa menoa on luvassa!

https://www.youtube.com/watch?v=dnsUVGujtTo

Attackissa energiat oli katossa ja spinnissäkin vielä riitti poweria, mutta päivän toisessa coressa alkoi jo tuntea, että tässä on tosiaan jo viides ohjaus menossa ja pikkusen alkoi painaa. Nyt kuitenkin hyvillä fiiliksillä kun urakka on takana ja illallinen syöty. Mulla on vielä iltapuuron syöminen ohjelmassa hetken kuluttua, jotta kroppa saa riittävästi hiilareita palautumiseen.

Tänään on muutenkin ollut jotenkin tosi hyvä olo ja fiilis. Nyt on sellainen vaihe, että kaikki rullaa kuten kuuluu ja saa nauttia aiemmin tehdyn työn tuloksista. Mietin juuri tänään, että miten vaikeaa aloittaminen onkaan, kannattaa ottaa se eka steppi, koska aika menee loppupeleissä todella nopeaa ja sitten sitä voi miettiä, että luojan kiitos aloitin! Pätee asiaan kuin asiaan. :)


One Response to “ONNEKSI ALOITIN”

  1. Ai että, näyttää niin hyvältä toi uus ohjelma! :D Toivottavasti sulla pysyis lukkarissa myös torstain sprintti vielä kesän jälkeen, niin pääsisin kans mukaan!:)

Kommentoi