TYYLINI KOLMELLA SANALLA

 

Tänään mennään hieman erilaiseen aiheeseen, sillä olen mukana Indiedaysin ja Bio Luvilin hauskassa kampanjassa, jonka tiimoilta tutustutaan hieman mun tyyliin. Kaikki, jotka tuntevat mua edes hieman, tietävät että tykkään rennoista ja sporttisista vaatteista myös treenien ulkopuolella. Koska treenaan paljon, hurisee tuo meidän pesukonekin harva se päivä.

bioluvil

Moni käyttää yhtä pesuainetta kaikkien vaatteiden pesuun, joka puolestaan haalistaa vaatteiden värejä ja huonontaa tiettyjen tekstiilien kestävyyttä. Etenkin treenivaatteet kulahtavat helposti, niitä kun pestään normikuteita useammin. Omalla kohdalla vaatteiden kulutus on sitä luokkaa, että moni lemppari vaate onkin ”pesty loppuun”, eli värit ovat haalistuneet tai vaate on nukkaantunut niin, ettei sitä ole ollut enää kiva käyttää. Tämän kamppiksen tiimoilta opin, kuinka omat lemppari vaatteet pysyvät kauniina pidempään Bio Luvilin pesuaineilla! :)

Esimerkiksi monet mustat vaatteet on tullut pestyä väärällä pesuaineella, jonka seurauksena ne ovat olleet lyhyen käytön jälkeen harmaita ja kulahtaneita. Mustille vaatteille kannattaakin käyttää mielummin niille tarkoitettua Bio Luvil Black – pesuainetta!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mut haastettiin siis kertomaan omasta tyylistä muutamalla sanalla ja tuo alla oleva kuva kuvaa aika hyvin mua. Rennot trikoot yhdistettynä nahkatakkiin, convereseihin ja raybaneihin on samalla mukava päällä ja sopii oman arjen menoihin. Tosin tällä hetkellä tulee kuuma jo pelkästään tuon nahkatakin näkemisestä! :D Kampanjasivulta löytyykin asugeneraattori, josta löytyy sadoittain asuinspiraatiota jokaiseen hetkeen ja päivään! 

IDmusta_nahka_rohkea

kuva: Riikka

Mitä olisi kamppispostaus ilma kilpailua! Tämän lukijakilpailun pääpalkintona on huikea 300€ lahjakortti vapaavalintaiseen vaatekauppaan. Lisäksi lukijakilpailussa arvotaan kolme pesuainepakettia (arvo n. 40€), johon kuuluu vuoden pesuaineet. Kisaan voi osallistua jakamalla omaa asuinspiraatiota Instagramissa. Postaa siis omaa tyyliäsi kuvaava asukuva kolmen sanan taktiikalla (väri, tekstiili & fiilis) ja tägäämään se hashtagein #BioLuvil sekä #TyyliniKolmellaSanalla. Good luck!


One Response to “TYYLINI KOLMELLA SANALLA”

  1. Jenni sanoo:

    Ai että, näyttää niin hyvältä toi uus ohjelma! :D Toivottavasti sulla pysyis lukkarissa myös torstain sprintti vielä kesän jälkeen, niin pääsisin kans mukaan!:)

Kommentoi