TOISEN DIEETTIVIIKON TULOKSET

Se olisi maanantai ja aika summailla mitä on tapahtunut toisen dieettiviikon aikana. Ideana on siis, että raportoin joka maanantai tuloksia ja tuntemuksia. Ensimmäisellä viikolla lähti tosiaan – 2kg, joten odotukset seuraavaa viikkoa kohtaan eivät olleet kovin suuret. Mulla nyt ei ole mitään suurta määrää edes pudotettavana, mutta koska olen elänyt melko rennosti koko alkuvuoden, on ihan kiva saada vähän slimmimpi kroppa kesän rientoja varten. :) Yksi tärkeä asia ruokavaliota noudatettaessa on se, ettei ramppaa liian usein vaa’alla. On täysin normaalia, että paino heittelee päivien aikana, välillä ylös ja välillä alas. Hyvä rytmi olisi punnita noin kerran viikossa. Painoon vaikuttaa myös nestetasapaino ja se, millaista ruokaa on syönyt, eli miten se ”painaa” elimistössä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Toinen viikko oli mielestäni jopa ensimmäistä helpompi, sillä en ole kokenut näläntunnetta oikeastaan lainkaan. Tässä vaiheessa sitä muistaa jo ruokavalion aikalailla ulkoa, joka tietysti helpottaa valmistelujakin jonkun verran. Suunnittelemissani ruokavalioissa on aina hyvin vaihtoehtoja eri aterioille, jonka vuoksi ei tarvitse syödä joka päivä samaa välipalaa tai vaikka aamiaista. Mielestäni tämä on hyvin tärkeä pointti jatkuvuuden kannalta. Monesti sitä kuulee kuinka joku vetää sitä maitorahkaa väkisin naamaan päivästä toiseen ja kun dieetti on loppu, ei paljon tee mieli syödä enää samaa mitä on puputtanut pari kuukautta putkeen, seitsemänä päivänä viikossa.

Välipaloissa on eniten vaihtoehtoja, Bikinin ja Beach Bodyn ruokavaliossa jopa viisi erilaista ideaa. Toiset ovat helppoja ja nopeita ja toiset sellaisia mitä voi valmistaa, kun on hieman enemmän aikaa, vaikka viikonloppuna.

diet

alin pannarikuva Riikan blogista

Sitten niihin tuloksiin! Toisella viikolla paino oli tullut alas – 200 grammaa, mikä tuntuu aika sopivalta alun humpsahduksen jälkeen. Vaikka takana on vain muutama viikko, huomaan edelleen lihaserottuvuuden parantuneen. Kuten sanottua, tunnen kroppani todella hyvin ja huomaan heti pienet erot suuntaan ja toiseen, joten tämä on ollut ihan mieleinen muutos! Joku kyseli kauanko aion olla ruokavaliolla ja aluksi ajattelin testaavani vain pari viikkoa, mutta koska olo on niin mielettömän hyvä, jatkan vielä pari viikkoa lisää.

Tehtiin kamujen kanssa pizzaa lauantaina ja onnistu tosi hyvin! Riikka ja Enni ovat siis molemmat myös samalla ruokavaliolla ja Riikan ruokia ja fiiliksiä voi lukaista täältä.

dieetin aterian ohjeen mukaan rakennettu pizza

dieetin aterian ohjeen mukaan rakennettu pizza

Loppuun vielä pieni polvipäivitys. Jalka on edelleen sen verran turvoksissa, että päätin olla järkevä ja levätä tänään, jotta oon sitten huomenna iskussa taas. Tänään siis mun tunneilla (bodyattack,spinning,core) on tuuraaja. Itken verta kun en pääse jumpalle, mutta nyt ei vaan voi mitään. :(

RUOKAVALIOT, TREENIOHJELMAT JA PAKETIT TÄÄLTÄ!


8 Responses to “TOISEN DIEETTIVIIKON TULOKSET”

 1. Avatar Piya sanoo:

  Voi että mua harmittaa etten malttanut odottaa kesädieetin alkua paria viikkoa, että olisin aloittanut sun nettivalmennukset!!:( mutta ehkäpä tän ekan rutistuksen jälkeen jatkan sun dieetillä ;) luotan sinuun kuin vuoreen.

 2. Avatar Susu sanoo:

  Hei Aino! Kiitos ensin parhaasta blogista! Olen lukenut blogiasi jo muutaman vuoden ja en yhtään ihmettele miksi se on niin suosittu :) Olen tässä viikon verran miettinyt sinun nettivslmennuksia enkä osaa päättää minkä niistä valitsisin. Osaatko suositella mikä minulle olisi paras jos ehdin salilla käydä kolme-neljä kertaa viikkoon ja lenkkeilen koiran kanssa 5kertaa viikossa? Olen myös pohtinut minkä painoluokan valitsen kun tällähetkellä painoni on 60kg ja tavoitepaino olisi n. 56kg eli pudotettavaa ei hirveästi ole :) kiitos jo etukäteen!

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Moi! Kiitos palautteesta :) <3

   Jos tykkäät salitreenistä ja haluat pientä "ekstraa", valitse silloin Beach Body - paketti! BB:ssä on 4 salitreeniä/viikko ja treenit ovat tosi tehokkaita, syke nousee ja hiki virtaa. Fatburning-ohjelmassa on 3 salitreenia & 2 x hiit - treeni. Tämän ohjelma salitreenit ovat enemmän "perus settiä", ja koostuu tavanomaisista moninivel-liikkeistä. Ruokavaliosta voit valita painoluokan 50-60. :) Molemmat paketit soveltuvat sun tavoitteeseen!

 3. Avatar Tuija sanoo:

  Toi pizza kyllä kieltämättä näyttää tosi hyvältä! :)

 4. Avatar Anna sanoo:

  Hei saisko tohon pizzaan ohjetta? :)

 5. Avatar Marika sanoo:

  Toi eka smoothiekuva!!! Aivan jäätävän hyvännäköinen, reseptiä? :-) pikaista paranemista polven tiimoilta, toivottavasti ei oo mitään vakavampaa.

Kommentoi