5 + 1 PARASTA

Kai näin vielä tiistaina voi palata hetkeksi viime viikkoon? Viikko oli kokonaisuudessaan aika tavanomainen, mukava kokonaisuus. Ajattelin silti kirjoitella viikon kohokohtia eri jutuista. Tässä siis mun viime viikon parhaat!

Collage_Fotor

Tapahtuma – Kolme lukijaa Raumalta, ajoivat maanantaina ihan Vaasaan saakka kokeilemaan mun jumppia; bodyattackia ja spinningiä. Olin todella otettu, että tulivat niin pitkän matkan vain jumppaamaan, mutta oli tietysti superkivaa tavata uusia tyyppejä. Kiitti vielä tytöille! :)

Treeni – Koko viikko oli täynnä hyviä treenejä, mutta täytyy nostaa lauantain spinning korkeimmalle pallille, sillä fiilis oli jotenkin aivan erityisen hyvä! Lauantai toimii päivänä hyvin, mutta kyllä siinä oli myös muutakin. 60 spinnaajaa samassa tilassa, kaikki vetää täysillä ja fiilistelee yhdessä = toimii! Tein myös jonkinlaisen hikoiluennätyksen tuolle viikolle. :D

Ruoka – Tein perjantaina pellillisen pizzaa ja voi pojat, että se maistui hyvältä kun tulin lauantaina jumppien jälkeen kotiin. Syön yleensä kevyen aamiaisen (smoothie), joten tuollaisen kovan aamutreenin jälkeen pizza maistuu aivan ihan mahtavalta. Siihen kylkeen vielä iso kasa salaattia freshaamaan hieman ja täydellinen makucombo on valmis!

Domssit, eli lihaskivut – Perjantaina oli bikini bootcampissa ”leg day”, eli kiusattiin alakroppaa ihan huolella. Mulla olikin ihan jäätävän kipeät pakarat ainakin 3 päivää tuon setin jälkeen. Jotenkin inhottavaa, mutta silti ihan mahtavaa kun tietää tehneensä kunnolla ja saaneensa kontaktin oikeaan paikkaan. :D

Biisi – Kuulin jostain yhden vanhan kappaleen, jota kuunneltiin aina kun mentiin mökille kun olin pieni. Biisi herätti kivoja muistoja ja oonkin kuunnellut sitä aika monen monta kertaa viime viikon aikana. Tykkään muutenkin kuunnella kotona ihan erilaista musiikkia kuin treeneissä, jossa basso paukkuu ja meininki on tosi energistä.

Plussana vielä viikon, tai oikeastaan kaikkien aikojen paras kotiintulon vastaanotto. Eli aina kun tulee kotiin, on vaan niin hyvä fiilis kun tuo karvapallo on vastassa niin iloisena että pissat lentää. :D On se vaan niin rakas ja ihana, en koskaan arvannut miten paljon voisin kiintyä koiraan. :) <3 Ne jotka seuraa mun snappiä ei varmaan ole voinut välttyä tämän asian huomaamiselta. Terkuin koiranainen Vaasasta.

Mitkä oli sun viime viikon kohokohdat?!


2 Responses to “5 + 1 PARASTA”

  1. Avatar Ansku sanoo:

    Mun viime viikon kohokohta oli loistavasti mennyt kuntosaliohjaajan näyttökoe. Muuta en muistakaan kun stressasin sitä niin kovasti :D

  2. Avatar Larre sanoo:

    Eikö karkit päässykkään sijoille?! :D

Kommentoi