KUN SOKERINATSI VETÄÄ PUOLI KILOA KARKKIA

Olisitte nähneet miehen ilmeen eilen, kun ehdotin että mitä jos haetaan jättisäkit karkkia ja vietetään leffailtaa! Tyyppi piristyi silmissä ja oli loppuillan astetta paremmalla tuulella. Tuli siinä mieleeni, että oonko liian itsekäs kun vedän vain aina sitä omaa linjaa, enkä ajattele muiden fiiliksiä. Toisaalta, en voi kyllä alkaa syömään niin, että se tekisi muut iloiseksi, haha. :D

Jees, elikkä aiheeseen palatakseni, luulen että omat sanani jäivät jotenkin alitajuntaani, sillä kirjoitin siis viime viikolla näin:

”Moni kuvittelee, että jos ei vetele niitä perinteisiä herkkuja, joutuu jotenkin luopumaan jostain, mutta ideahan on juurikin siinä, että raakasuklaa tai nicecream maistuvat ihan yhtä hyvälle kuin tavallisetkin ja niiden jälkeenkin on hyvä olo. Tällöin ei tarvitse luopua mistään, enkä koe että tarvisi edes ”silloin tällöin” poiketa linjasta. Jos tulee fiilis, että nyt on pakko saada sitä makuunin karkkia niin sitten sitä haetaan. Eipä ole tullut viimeiseen vuoteen kertaakaan. (ja nyt ihan varmasti tulee vloppuna sitten himo kun kirjoitin noin :D)”

Unknown1

Olenko nyt siis takinkääntäjä, petturi, huijari, valehtelija? Vai sittenkin vaan ihan ihminen. Joskus mietin juuri tätä asetelmaa, kun kirjoitat blogiin jotain, se on ikään kuin kiveen kirjoitettua. Ainakin omassa päässäsi. Oikeassa elämässä asioilla on taas useampia kulmia ja ulottuvuuksia. Harvempi asia on pelkästään, vain ja ainoastaan niin kuin on sanonut.

Anyway, tuli fiilis, että nyt haluan kokeilla miltä se karkkimättö maistuu, sillä edellisestä on oikeasti hyvin pitkä aika. Olin hieman pettynyt, sillä entisiä lemppareitani valkosuklaa-cashewpähkinöitä ei enää löytyny niistä lukemattomista karkkilaareista. Sain silti kasaan ihan kiitettävän kokoisen säkin, en muista tarkalleen painoa, mutta hinta oli 7 euron paikkeilla, joten kai siinä ihan rehellisesti sitä mässyä oli! :D

raippis0

Miltä sitten tuntui? Namut upposivat tiuhaan tahtiin tuttuun tapaan ja en sinänsä huomannut olotilassa mitään kummempaa. Ainoa minkä huomasin on se, että nukuin tänään 10:30 asti, mikä on pari tuntia normaalia myöhempään. Nukkumaan menin hieman ennen kahtatoista. Näin muuten hyvin levottomia ja outoja unia! Latasin eilen ruutu+ palvelun kaikkien muiden videotilauspalveluiden lisäksi ja siellä sitten möllötettiin murut mahan päällä, sarjoja katsellen.

Onko morkkis? Ei todellakaan. Miksi kokea morkkista tietoisesta valinnasta? En kuitenkaan ajatellut palata vanhaan, sillä tiedän että pidemmän päälle sokerin suuhun lappaaminen ei tuo elämään mitään positiivista. Silloin tällöin se on kuitenkin hyvää vaihtelua ja ihan mukavaakin puuhaa. Se, oliko tämä nyt sitten päivityksen arvoinen asia on ihan oma juttunsa. Vastaus on, että en todellakaan tiedä, mutta kirjoitinpa kuitenkin. :D

raippis9

Kivaa maanantaina kaikille, toivotaan että saan ylimääräisistä energioista superkiksit päivän treeneihin! :D

kuvat: Riikka


20 Responses to “KUN SOKERINATSI VETÄÄ PUOLI KILOA KARKKIA”

 1. sari sanoo:

  Hei Aino! Ilokseni sain tutulta vinkin sun blogista oon sitä päivittäin lueskellut ja tykännyt todella. Sokeritonta elämää oon tässä itsekkin harjoitellut elämään ja hyvin siinä onnistunutkin (ihme kyllä ex sokeri rotta joka pystyi elämään päivätolkulla sokerilla ja rasvalla, vuorovedoin) Toi sun vinkki taateleista ja maapähkinävoin yhdistelmästä oli loistava kombo ja jää kyllä meikäläisen ”jotain hyvää pitää saada” hetkiin! Olisin myös erittäin kiinnostunut ostamaan ruokavalio ohjeet, jos meinaat niitä alkaa tekeen! Yks juttu vielä… Kiitos tiistaiden Bodycombat tunneista!! Sulla on mieletön energia, hyvälaatuinen hulluus ja heittäytymiskyky joka saa ainakin mussa aikaan sen, että ylittää itsensä, antaa kaikkensa ja on sen jälkeen niin, niin onnellinen sekä loppu Ilmoittauduin nyt Fit kurssille ja se sattuu oleen kans tiistaina ! Mutta ens kuus taas uudella innolla! Nähdään!! T: Bodycompat hullu.

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Moikka! Jee, kiitos! Tämä palaute sai mut kyllä tosi iloiseksi, kiitän ja kumarran. Nähdään taas kun kurssi on ohi! :)

   • sari sanoo:

    Heissan ja oleppa hyvä vaan!! Täs nyt kävi sitten sillai, että fit kurssi peruttiin vähäisen osallistujamäärän takia! Elikkäs tiistait vapaana tappelulle:) paitsi ei täänään…iltatöissä jumis!
    Viime viikon kohokohtadat ehdottomasti liittyy ulkoiluun koiran kanssa…kevääseen heräävä metsä ja sen tuoksu…polut ja niissä innosta pinkeenä rynnivä koira sekä sen omistaja..aurinko pilkistelee metsän pohjaan…aijai kun sielu ja pääkoppa lepää!! :)

 2. Sue sanoo:

  Kyllä kannatti postata;) Mielenkiintoinen teksti, itsekkiin tykkään kokeilla JOSKUS vastaavia övereitä, toisinaan kroppa ei tiiä mitään ja toisella kertaa menee ihan sevon. Mut samapa tuo kun sitä niin harvon tapahtuu! :) Ihanaa kevättä!!

 3. Zaline sanoo:

  Miksi ajatellaan niin mustavalkoisesti? Miksi pitää olla joko/tai?
  jos 90-95% elää terveellisesti niin välillä repsahdus tekee vain hyvää :)
  ehkä ajattelen jotekin väärin, mutta itse pyrin tuohon ”miltei täydelliseen” ja se saa luvan riittää :)

 4. Ems sanoo:

  ”Olenko nyt siis takinkääntäjä, petturi, huijari, valehtelija? Vai sittenkin vaan ihan ihminen.” Luulen, että tuo on vaan sun omassa päässä. Tuskinpa kukaan lukija sentään susta noin ajattelee! Eihän karkin syöminen nyt kovin big deal ole:D

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Näinhän se on! :D Ehkä oli hieman liian dramaattisesti ilmaistu tuo, haha.

 5. Piia sanoo:

  Mä oon enemmänkin sokeriaddikti kuin totaalikieltäytyjä. Pahimmillaan saatan syödä suklaapatukan muutama päivä putkeen. Mutta 7 euron säkki – kevyesti alkoi etomaan ajatus :D mulla jos karkkipussi maksaa yli 2e niin alan miettimään mitä tuli tehtyä ja kuinka paha olo tulee kun yleensä uppoaa 1,50 ja eilen leffasäkkiin vielä vähemmän :D mutta joka lähtöön meitäkin ja kukin tyylillään. Lähinnä siis ihmettelen miten et ole voinut enempää pahoin. :D

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   No jep, mää pystyn syödä niin isoja määriä sekä ruokaa että myös herkkuja että siinä ihan itteekin hirvittää :D Eikä tuu edes ähky/huono olo. Sen takia yritänkin vältellä noiden sokerihommien syöntiä ja keskittyä vaan ruokaan.

 6. Isla sanoo:

  Makeita kuvia! Eikös ruokaperiaatteet pysy niiden rikkomisen morkkiksesta – sokerin suhteen tämä toimii ainakin mulla. Haha!

  Mahtavaa päivää!

  -Isla

  http://islakahdenkesken.blogspot.fi/2016/03/pahan-puhuminen.html

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   No kyllähän siitä aina motivaatio saa buustia kun käy välillä vähän rajan toisella puolella kokeilemassa paheita :D

 7. Evemaria sanoo:

  Kumpa pääsisin eroon sokeriaddiktiosta. Ennen raskautta pystyin olemaan hyvinkin pitkään ilman mitään herkkuja, nyt tiedän että jos otan yhden, menee koko pussi. Ja joka päivä jotakin makeaa. Paras olisi, jos asuisi yksin eikä kukaan kantaisi kotiin herkkuja. Silloin ehkä voisin onnistuakin. Mutta jos joku avoinainen karkkipussi on kaapissa ja tiedän siitä niin se on hujauksessa tyhjä. :( Eli minulle se vaatii totaalikieltäytymisen.

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Joillekin tosiaan sopii vain se totaalikieltäytyminen. Itsekin normaalisti välttelen sokeria, mutta tämä oli nyt tällainen poikkeus tähän väliin. =)

 8. A sanoo:

  Hauska postaus!

  Joissain blogeissa on kommentoinnin lisäksi tykkäys-mahdollisuus. Jään aina kaipaamaan niitä sydännappeja, kun tähänkään tekstiin mulla ei sinänsä ollut sanottavaa, mutta halusin ilmaista että I like. :D Tämä vinkkinä, jos sellainen tykkäysnappi on mahdollista saada mitenkään. Helppo painaa sydän jos postaus on miellyttänyt, mutta aina ei ole kommentoitavaa/ ehdi tai jaksa kirjoittaa.

  • ainorouhiainen ainorouhiainen sanoo:

   Tiedän mitä tarkoitat. Laitoinkin heti kyselyä meidän tekniikkagurulle, että voisinko saada tekstien perään tuollaisen napin! :D

 9. A sanoo:

  Enkä siis tarkoita fb-nappia!

 10. Moi sanoo:

  Hmm.. mikähän tossa nukkumisessa on.. Itekki huomaan et jos oon vetänyt ”mätöt” ni nukun seuraavana päivänä paljon pidempään.

Kommentoi