SUMMER FIT HAASTEEN MUODONMUUTOKSIA?

Mihin katosi pari kuukautta? Näin vain kävi, että Summer Fit – haaste tuli viralliseen päätökseensä eilen. Olen ennenkin maininnut tästä, mutta näiden haasteiden parissa on aina sellainen jännä fiilis, kun ei oikeastaan ole mitään hajua, kuinka moni niissä on loppupeleissä ollut mukana. Moni on aina innokas aloittamaan ja tiedän, että monet eivät kommentoi mitään, mutta silti on vähän sellainen olo että onkohan tehty ihan turhaa työtä vai ei. Haasteen ohjelmia on kyllä luettu kymmeniä tuhansia kertoja, joten eiköhän joku teistä ole päässyt sen loppuunkin saakka. :D

Collage_Fotor3

Mitäs mieltä olette? Tehdäänkö aikaisempien vuosien tavoin yhteenveto, jossa lähetätte ennen ja jälkeen kuvat ja sitten palkitaan muutamat muodonmuutokset? :) Tarvitsen nyt tosiaan teidän ääniä, muuten on turhaa alkaa keräillä palkintoja kasaan, jos kukaan ei ole valmis lähettämään kuviaan arvioitavaksi. Muutakin fiiliksiä haasteen tiimoilta otetaan vastaan.

Mulla on myös ollut pientä projektia päällä viime aikoina ja jos kaikki menee hyvin, on tulevaisuudessa mahdollista ostaa multa treeni- ja ravinto-ohjelmia täältä blogin kautta kätevästi. Olisiko tällaisella kiinnostusta?


9 Responses to “SUMMER FIT HAASTEEN MUODONMUUTOKSIA?”

 1. Ilona sanoo:

  Ehdottomasti olisin kiinnostunut treeni ja ravinto-ohjelmasta

 2. Jeilou sanoo:

  Olisin myös kiinnostunut maksullisista ja yksilöllisistä ohjelmista. Olisi kiva nähä kuvia haastee tiimoilta mutta itse en ehkä ole valmis niitä julkaisemaan. Otin sellaisia kuvia joissa näkyy naama ja lisäksi en ole pystynyt treenaamaan kunnolla kolmeen viikkoon, koska perussairauteni MStauti ”vihoitteli”. Siitä olen ylpeä etten ruokavaliossa ruvennut kuitenkaan ”perseilemään”! =D

  Eikä työ ole mennyt hukkaan!Nää treenit jää ainakin itselläni käyttöön niin kuin on jäänyt Bikini Bootcamp ja Beach Body treenitkin!=)

 3. Kaisa sanoo:

  Ei todellakaan oo menny työ hukkaan, oon tehny näitä kaikkien kolmen haasteen treenejä milloin mitäkin!
  Miten olis joku liikkuvuushaaste seuraavaks, sais ehkä motivaatiota venytellä paremmin

 4. Hanna sanoo:

  En itse lähtenyt mukaan tämänkertaiseen haasteeseen, sillä pyrin joka tapauksessa noudattamaan kuvailemaasi ruokavaliota ihan ympäri vuoden. Etukäteen odotin että laatisit tiukemmat ja tarkemmat ruokavalio-ohjeet. Olen siis kanssasi ehdottomasti samaa mieltä siitä, että jokaisen on hyvä oppia rakentamaan itselle sopiva ruokavalio, mutta siksi en siis kokenut olevani missään ”haasteessa” erityisemmin mukana.
  Hyviä treenivinkkejä kyllä sain!
  Mutta tokihan kiinnostaa muiden kokemukset, ja mielipiteet miten meinaavat jatkaa!

  Minua voisi kyllä kiinnostaa itselle laadittu kunto-ohjelma ruokavalioineen :) Toki sitä hieman pohtii, kuinka henkilökohtainen siitä tulisi, voiko useammalle ihmiselle soveltaa samoja ohjeita?

  • Maija sanoo:

   Mullakin oli semmonen fiilis, etten niinkään erityisemmin missään haasteessa ollut mukana. :) Treenejä oon tehnyt tosi paljon eli superkiitos niistä!! Ne jää mun treenivalikoimaan yhtä lailla kuin Bbc treenit ovat jääneet. :) Kiitos tosi paljon kun näit vaivaa videoiden tekemiseen, mä niitä ainakin kattelin moneen kertaan! :-)

 5. Riina sanoo:

  Mä en saanut itseäni niskasta kiinni vieläkään niin paljon, että olisin syönyt läheskään koko ajan ohjelman mukaan ja ollut herkuttelematta. Varsinkin aamupala jäi kuitenkin pysyvään käyttöön ja muitakin päivän aterioita huomaan miettiväni koko ajan sun ohjeiden kannalta. :) Koen siis saaneeni haasteesta paljon, vaikka teinkin omia treenejä sun ohjelmien sijaan ja söin välillä mitä sattuu!

 6. Salla sanoo:

  Ehdottomasti kuvien lähettelyä sulle päin. Se ittee ainaki motivoi haasteen aikana

 7. Heidi sanoo:

  Yhteenveto haasteesta olis kyllä tosi kiva! Eka treenihaaste mihin osallistuin ja olis kiva nähä millasia muutoksia muut on saanu aikaan :)

 8. Urheiluhullu sanoo:

  Ehdottomasti haluaisin ostaa sulta ravintopuolen jne ohjeet

Kommentoi