BODYATTACK-MARATON (video)

Reilu viikko sitten tempastiin tehokas ja hauska Bodyattack-maraton ja lupailinkin kirjoitella aiheesta hieman enemmän. Kyseessä oli siis kahden tunnin setti, joka sisälsi yhteensä 24 kappaletta. Edellisessä maratonissa mulla oli 25 biisiä ja tuolloin aikataulu venyi hieman. Tälläkään kertaa en pysäyttänyt musiikkia kertaakaan, vaan vedettiin koko setti putkeen. Sanoin asiakkaille, että juokaa silloin kun janottaa ja ottakaa taukoja jos tarvii! Jossain puolenvälin tietämillä yksi asiakas tuli huikkaamaan, että muistathan säkin juoda. :D Join ensimmäisen kerran vasta 90 minuutin jälkeen, koska olin niin täpinöissä, ettei paljon käynyt vesipullo mielessä. Olin toki tankanut huolellisesti ennen tuntia ja yleensä pärjään näillä esitankkailuilla aika hyvin. Yleensä ohjatessa ei ehdi hirveesti hörppiä, sillä aina jos on tauko, on jotain sanottavaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Väsäilin tuollaisen pienen videoklipin tapahtumasta. Eve tuli siis vauvan kanssa kuvaamaan toiselle puoliskolle parit kuvat ja videot. Kuvat ovat kaikki aika suttuisia, mutta videoista sain kasattua alla näkyvän pätkän. Huomaan, että kun alan itse olla puhki niin huudan vaan muille että ”anna mennä!” :D Haha. Musiikki kuuluu videoilla aina huonommin, eikä todellista magiaa pysty tuntemaan muuta kuin olemalla paikalla. ;)

Puolessa välissä tuo lattia veti aika liukkaaksi, mutta ovien avaus auttoi onneksi aika nopeesti asiaan. Viimeisessä biisissä mulla meinas lähteä jalat alta burpee+kerähyppy yhdistelmässä, mutta onneksi oli vielä sen verran voimia että pystyi seivaamaan tilanteen liukastumisella. Kukaan ei kaatunut, eikä pyörtynyt, vaikkakin tunnin päätteeksi mun nesteytysjauheet meni aika hyvin kaupaksi! :D

On se vaan kummaa, mihin kaikkeen kroppa pystyy kun on kivaa. Taisinkin mainita, että en ikimaailmassa jaksaisi hyppiä kahta tuntia putkeen ilman hyvää musiikkia ja fiilistä, niistä saa ihan oikeesti voimaa.

Tässä vielä biisilista:

 1. Feels like a prayer – BA70
 2. Bad romance – BA70
 3. Me against the music – BA70
 4. Layla – BA83
 5. Take me to the clouds above – BA67
 6. Good life – BA78
 7. Starships – BA79
 8. Nessaja – BA78
 9. Sweat – BA75
 10. In my head – BA71
 11. Stomp to my beat – BA78
 12. Heaven is a place on earth – BA74
 13. Nothing can hold us back – BA79
 14. Raver – BA84
 15. Bridge of life – BA80
 16. Zombie – BA67
 17. Party rock anthem – BA75
 18. Freakin’ perfect – BA75
 19. See the light – BA63
 20. This is nightlife – BA84
 21. Push it – BA78
 22. Like a rainbow – BA72
 23. Rock the party – BA87
 24. Time of our lives – BA90

kuva & video: Eve

muokkaus ja editointi: minä

Jumppakamuille tiedoksi! Lähden siis huomenna Helsinkiin ja olen poissa kuvioista tiistai-illan ja keskiviikon tunnit. Tuuraan huomenna WSC sports gymillä kl. 11:00 spinning 30 minuuttisena ennen lähtöäni. :)


2 Responses to “BODYATTACK-MARATON (video)”

 1. Avatar Tuija sanoo:

  Ihan kivasti porukkaa tuolla. Työsi on varmasti todella antoisaa :)

 2. Avatar E sanoo:

  Mahtavia biisejä oot valinnut! BA63 kokonaisuudessaan mahtava ohjelma, mun lemppari kautta aikojen. BA84 nelosen muistan, tossa videollakin näkyi. Samoten BA87 ysibiisi on yks mun lemppareista. Kyyneleet tuli silmiin kun katoin videota ja kuulin nuo mulle itselle niin tärkeät biisit. Harmi kun asun kaukana Vaasasta, olisin antanut mitä vain saadakseni olla paikalla!

Kommentoi